Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε dude είναι λίγο μαμακια προσωρινά που έχει μονο 4 players. Τώρα από εβδομάδα με το full game θα έχω ένα καλο private server...από εβδομάδα οποιος θέλει ας pm να του δώσω το pass, η μέσο steam ;) gg btw Ghost, i had fun :-D

• Moderators
Δημοσ.

Sorry βρε Ilos... :(

Ναι {TDi}DJ2k (σιδηρόδρομος :P), είχε φάση, αλλά βρε παιδί μου κάθε φορά tank! Αργκ!

Ο Director ήθελε no survivors. :P

Edit: Το πρόβλημα είναι πως παίζω και με ένα φιλαράκι και είχε την 4η θέση...

Στο versus πάντως θα χωνόμαστε περισσότεροι. ;)

-----Προστέθηκε 14/11/2008 στις 12 : 20 : 20-----

Btw, αν έχει κάνει κανείς pre-order, το preload είναι up από χθες το βράδυ.

Δημοσ.

Δεν κανονίζουμε μια συγκεκριμένη ώρα να μπαίνουμε οι του insomniacs GR? 12:00 το βράδυ? Να μαζευτούμε να βγαίνουν 2 lobbies.

Δημοσ.

Συνήθως τέτοια παιχνίδια τα προσπερνώ με τη μία.Αλλά τούτο εδώ το έβαλα από περιέργεια χθες και μπορώ να πω πως το ψιλοσυμπάθησα.Στο group δε μπήκα ακόμα.Απ τη στιγμή που θα μπω πως θα σας βρίσκω;Μέσω steam;Μη βαράτε δεν το έχω ψάξει καθόλου το steam... :fear:

Δημοσ.

Γκρρρρρ, πατάω να σου στείλω μήνυμα μέσω steam και δεν κάνει τίποτα.Στείλε εδώ πμ αν είναι.Πάντως βλέπω είναι full ο σέρβερ ήδη. :o

Δημοσ.
Πώς ανοίγω console μέσα στο game? Με το κλασικο ~ δεν γίνεται τίποτα...

μεσα απο τα options>mouse and keyboard κανεις enable το developer console. Μετα κλασσικά με ~ ανοίγεις την κονσολα

Δημοσ.

Ούτε εμένα ανοίγει η κονσόλα με το ~.Μέσω steam βάζω έναν κωδικό που υποθέτω ότι μπορεί να είναι σωστός και μου λέει ότι δεν έχω βάλει ένα 3rd party mod.Είναι όντως κάποιο mod που λείπει ή είναι λάθος ο κωδικός;

Οκ, για πείτε κωδικό, τα βρήκα τα υπόλοιπα...

Δημοσ.

Αν και έπαιξε γκίνια, (tank+other shit μαζί) καλά ματσάκια με gman,DieAlot,Skull,Silent Assasin κτλ. Συνολικά 2φορές μόνο μου έκατσε (1 με τον gman και άλλη μια με κάποιον froz3n_solid όταν φύγαν oi skulls)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...