Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι δεν είναι τόσο τρομακτικό στο στυλ του "Μαμάμουτιείναιαυτόβοήθεια!!!", αλλά πιο πολύ "μάγκες...τώρα την γ*****με!". Αν και το να έχεις τα ζόμπια να σε κοπανάνε όταν είσαι κάτω από τόσο κοντά (λες και θέλουν και teabag), είναι ενοχλητικό.
ilos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Το παιχνίδι είναι μ@μ@το (αν και πολύ εύκολο αν πάρεις κάποιο spray gun ή το αυτόματο shotgun και είναι off το friendly fire). Να κανονίσουμε καποια μέρα οι insomniacs γιατί έχω βαρεθεί τα αμερικανάκια-nick ilos.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Friendly Fire On ρε! Από spray, το rifle είναι καλό για να βαράς με bursts στα κεφάλια. Βέβαια όταν έρχεται το horde, εκεί δεν μετράς τις σφαίρες.
capitan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Έχω συνιθήσει ρε γαμώτο από το Team Fortress 2 που δεν έχει friendly fire και χτυπάω teamates. Πάντως είναι λίγο σπαστικό εκεί που ρίχνεις, τσουπ να σου πετάγεται μπροστα ο άλλος και αμέσως "Watch your fire". Εμ τι watch your fire μου λες ρε φίλε τώρα? Στο normal που το παίζω πάντως, τα ζομπια γενικά είναι πολύ αδύναμα. Και στο κώλο να το πετύχεις θα πεθάνει. Από την άλλη και 10 να πέσουν πάνω σου no big deal.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πράγματι, στο normal είσαι κυριλέ. Advanced πάει κάπως καλύτερα και Expert, το μπούγιο πολύ συχνά. Το combo των 3 Bosses. -20 hp σε κάθε zombie χτύπημα που τρως και μια καραμπινιά από teammate σε ρίχνει κάτω κατευθείαν. Κοινώς, Normal για warm-up, Advanced για σχετική ηρεμία, Expert για το ντου.
ilos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Εννοείται expert! normal και advanced μόνο για να μάθεις στο single τα maps, τα enemy+item spawn points και τις "ντουλάπες".Τα άσχημα: 1)Δεν υπάρχουν dedicated ούτε για δείγμα (τις περισσότερες φορές μεταξύ μας κάνουμε host). 2)Αν είναι ένας μακάκας και μένει πίσω ή κάνει ff επίτηδες κατευθείαν ban. 3)To πρώτο level είναι πολύ εύκολο.(1) φορά μόνο έχασα στο expert γιατί πλακώθηκα σε ff με έναν μακάκα. 4)Το δεύτερο level είναι rape στο σημείο που βγαίνει το τανκ (2 hits=death).Απαιτεί τέλεια συνεργασία. Το σημείο με το minigun δεν είναι τόσο δύσκολο ειδικά αν ρίξεις molotov στην πίσω τρύπα. 5)Οι αμερικάνοι είναι πιο ανεγκέφαλοι από τις άλλες φυλές. Γαμώ τα ματσσκια με κάτι ρώσους 3 reruns (με 5-6 fails στο σημείο του τανκ).Αλλά τρελό lag ειδικά όταν πέσει ο πολύς ο εμετός.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Εγω ένα ξέρω,ότι όσο βλέπω βιντεάκια...τόσο πιο πολύ μου αρέσει,άσχετα που δν φιλοτιμήθηκαν να το αλλάξουν λίγο από τ περπάτημα που κάνει σαν τ hl2,cs κτλ.. Και συν της άλλης θα τ πάρει ο φίλος μου ο ghostrider,οπότε έχει πολύ online gaming η υπόθεση μαζί του,και έχουμε κάτι χρόνια να βρεθούμε σε παιχνίδι μαζί!(απλά θα περιμένει λίγο,να τελειώσω το dead space,που περιμένω να έρθει σήμερα ) Καλώς να μας έρθει.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2008 από xtrmsnpr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Και συν της άλλης θα τ πάρει ο φίλος μου ο ghostrider,οπότε έχει πολύ online gaming η υπόθεση μαζί του Ναι, λες και δεν έχω πάρει ποτέ πατάτες παιχνίδια. (*mumble*...C&C Renegade...*mumble*) Πρώτα παίξε το demo και μετά δες αν σου κάνει.
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Το play.com το έχει στα 32,49€. Ξέρουμε σε τι τιμή περίπου θα το έχουμε εδώ στο Ελλάντα που όλα συμφέρουν?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ο Παπ. δεν έχει βάλει τιμή. Το Πλαίσιο δεν το έχει καν στο site. Το Multirama πιθανόν δεν θα ξέρει καν τι είναι. (όπως όταν πήρα το Warhammer Online και τους ρώτησα για το πότε θα έφερναν το Crysis: Warhead. "Βγαίνει κι άλλο Crysis;!") Πάντως αφού θα έχει 50$ (χωρίς το -10%) στο Steam, πιστεύω 50 ευρά εδώ. Άρα καλύτερα από Play.
capitan Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μας βγήκε η πίστη να το βγάλουμε στο expert... Στο advanced σχετικά εύκολο μου φάνηκε Γενικά εσείς πως παίζετε? Καθαρίζετε τα πάντα στο πέρασμά σας, ή κινήστε γρήγορα? Και η witch σαν ένα καλύτερο hunter μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2008 από capitan
Erwdios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Μας βγήκε η πίστη να το βγάλουμε στο expert... Στο advanced σχετικά εύκολο μου φάνηκεΓενικά εσείς πως παίζετε? Καθαρίζετε τα πάντα στο πέρασμά σας, ή κινήστε γρήγορα? Και η witch σαν ένα καλύτερο hunter μου φάνηκε τίποτα ιδιαίτερο. Μιλάμε για το demo πάντα, έτσι? Εγώ πάντως στο expert τα καθάρισα όλα. Οι Co-ops μου έτρεχαν. Χέστες...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ανάλογα με την ομάδα. Έχει τύχει να πηγαίνουμε σιγά, έχει τύχει να πηγαίνουμε και γρήγορα. Το να κινείστε γρήγορα πάντως είναι πιο 'ιδανικό' λένε, αν δεν σας έρθει κύμα σε κάποιο άβολο μέρος. Η witch πράγματι θέλει κάποια βελτίωση. Θα πρέπει να την κάνουν μόλις ρίξει κάποιον κάτω, να πηγαίνει στον επόμενο κατευθείαν. (ή κάτι παρόμοιο )
ilos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ανάλογα με την ομάδα. Έχει τύχει να πηγαίνουμε σιγά, έχει τύχει να πηγαίνουμε και γρήγορα. Το να κινείστε γρήγορα πάντως είναι πιο 'ιδανικό' λένε, αν δεν σας έρθει κύμα σε κάποιο άβολο μέρος. Η witch πράγματι θέλει κάποια βελτίωση. Θα πρέπει να την κάνουν μόλις ρίξει κάποιον κάτω, να πηγαίνει στον επόμενο κατευθείαν. (ή κάτι παρόμοιο ) ΧαΧα ναι στο expert χρειάζεται ταχύτητα. Βέβαια παρατηρήται το φαινόμενο όλοι να περιμένουν (ειδικά οι πιο έμπειροι) τον Γιούτσο σε σημεία όπως η είσοδος του subway (που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι στο πρώτο level).Πάντως τολμώ να πω οτι η καλή ομάδα δεν είναι αυτή με την καλύτερη μαχητική ικανότητα, αλλά αυτή που ξέρει πότε να τρέχει και να κόβει σωστά τα κύματα με pipebombs,molotov.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Αυτό είναι γεγονός, γιατί τα bots είναι θεοί στα reflex στο να βρίσκουν/σκοτώνουν boss zombies όταν έρθουν κοντά, αλλά από τακτικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα