{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 the full demo will become available to the public Nov. 11th. http://www.nothingbutsoftware.com/blog/2008/11/left-4-dead-demo/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δεν πιστεύω να βάλουν παραπάνω πράγματα στο demo, εκτός από αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα. Μάλλον non-pre-order demo έπρεπε να το λένε, παρά 'full'. Heh, έχει πλάκα που είδα την φωτογραφία και θυμήθηκα τα παλιά μοντέλα.
shadowmann Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 άντε ποτε θα το πάρουμε και εμείς?!!!από χθες δηλαδή έχει γίνει public? ας μου εξήγηση κάποιος και αν όντως έχει γίνει public ας μου πει πως θα το κατεβάσω...γιατί από το steam πατάω install και δεν κάνει τίποτα.. :/ άκυρο τελείως...sorry παιδιά...είχα λάθος ημερομηνία στο pc lol!
timekeeper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν κακό παιδί που είμαι...δεν υπάρχει κάποιος τρόπος εμείς που δεν το έχουμε κάνει pre-order να το ανεβάσουν αυτή που έχουν το demo κάπου με κάποιον τρόπο η δεν παίζει?:devil: Έχει ανέβει το demo στο piratebay. 1+ gb και παίζει κανονικά (εκτός steam βέβαια).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Το σημερινό (free) demo (έπρεπε να είχε "ανοίξει" στις 5), είναι available τώρα εδώ: http://store.steampowered.com/app/530/
activex Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 καλουτσικο ειναι αλλα μονο σκοτωνεις! πολυ πραμα ομως...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Ε ναι. Survival είναι. Πάντως η φάση είναι στο multiplayer και expert. Εκεί φαίνεται πόσο καλά παίζει η ομάδα. Θέλω να δω και το versus πάντως...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όντως καλο το game...καλά καθάρισα πολλούς δικούς μου επάνω στον πανικό...20 πιστες και versus δεν ακούγεται άσχημο...απλά ελπίζω να είναι friendly στο modding community. Μόλις παρήγγειλα και server...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Στο forum του λένε πως σίγουρα θα mod-άρουν διάφορα πράγματα. (έτσι δεν γίνεται πάντα άλλωστε; ) Άλλωστε και το TF2 έχει mods και γενικά τα source παιχνίδια, είναι "mods" από μόνα τους. Προσοχή στο friendly fire, ειδικά στο expert γιατί μια καραμπινιά ρίχνει δικό σου κάτω. Είναι και ο (ΑΙ) director μερικές φορές που του αρέσει να στέλνει τα 3 boss με την σειρά, ενώ πλακωνόμαστε με zombie rush. Και το κλασσικό, να έχει μείνει ένας ζωντανός και να τρέχει να ανοίξει το δωμάτιο (αυτό το respawn δεν θα το καταλάβω ποτέ) και όπως φτάνει έξω από την πόρτα να τον πιάνει smoker και να χάνουμε.
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 OMG το game είναι all the fucking money. Επαιξα Co-op στο demo και έμεινα λαλάκας. Λίγο το lag με ξενέρωσε στην αρχή, αλλά μετά ψιλοέστρωσε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην κανονική έκδοση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Θεωρητικά με έναν browser και filters δεν θα έχει πρόβλημα.
capitan Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έπαιξα κ εγώ το singleplayer προς το παρόν και ομολογώ ότι εκεί στο πρώτο "You stired up the hive!" έκλασα μέντες. Γενικά δεν αισθάνομαι ήρεμος αν ξέρω ότι κάποιος μαλάκας κάπου γυροφέρνει και κάποια στιγμή θα μου τη φέρει από πίσω, οπότε καθαρίζω ότι βρω... Αρκετά γαμάτο παιχνιδάκι. Τώρα θα βάλω co-op για να δω τι πιάνω online
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όντως Ghost το re-spawn είναι κακό. Δεν θα έπρεπε να έχει re-spawn. Φαντάζομαι στην full έκδοση θα έχει επιλογή στον server να το κανεις disable. Ghost pm μου το Steam Name σου ρε να σε κάνω add.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δεν με χαλάει το ότι υπάρχει respawn ακριβώς. Με χαλάει το "Βοήθεια! Με έκλεισαν σε μια ντουλάπα!". Σε expert χωρίς respawn, δεν νομίζω να το βγάλει κανείς, εκτός αν είναι η σούπερ ομάδα.
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έπαιξα κ εγώ το singleplayer προς το παρόν και ομολογώ ότι εκεί στο πρώτο "You stired up the hive!" έκλασα μέντες. Γενικά δεν αισθάνομαι ήρεμος αν ξέρω ότι κάποιος μαλάκας κάπου γυροφέρνει και κάποια στιγμή θα μου τη φέρει από πίσω, οπότε καθαρίζω ότι βρω... Αρκετά γαμάτο παιχνιδάκι. Τώρα θα βάλω co-op για να δω τι πιάνω online Στο singleplayer παίζεις μόνος σου και όντως κλάνεις μέντες, ενώ στο co-op ξέρεις ότι έχεις κι άλλους 4 παρέα να κλάνετε όλοι μαζί μέντες, οπότε μετριάζεται το σκατό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα