Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να βάλουν παραπάνω πράγματα στο demo, εκτός από αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα. Μάλλον non-pre-order demo έπρεπε να το λένε, παρά 'full'. :P

Heh, έχει πλάκα που είδα την φωτογραφία και θυμήθηκα τα παλιά μοντέλα.

Δημοσ.

άντε ποτε θα το πάρουμε και εμείς?!!!από χθες δηλαδή έχει γίνει public? ας μου εξήγηση κάποιος και αν όντως έχει γίνει public ας μου πει πως θα το κατεβάσω...γιατί από το steam πατάω install και δεν κάνει τίποτα.. :/

άκυρο τελείως...sorry παιδιά...είχα λάθος ημερομηνία στο pc lol!

Δημοσ.
να ρωτήσω και εγώ κάτι σαν κακό παιδί που είμαι...δεν υπάρχει κάποιος τρόπος εμείς που δεν το έχουμε κάνει pre-order να το ανεβάσουν αυτή που έχουν το demo κάπου με κάποιον τρόπο η δεν παίζει?:P:devil:

Έχει ανέβει το demo στο piratebay. 1+ gb και παίζει κανονικά (εκτός steam βέβαια).

Δημοσ.

Όντως καλο το game...καλά καθάρισα πολλούς δικούς μου επάνω στον πανικό...20 πιστες και versus δεν ακούγεται άσχημο...απλά ελπίζω να είναι friendly στο modding community. Μόλις παρήγγειλα και server... :-D

• Moderators
Δημοσ.

Στο forum του λένε πως σίγουρα θα mod-άρουν διάφορα πράγματα. (έτσι δεν γίνεται πάντα άλλωστε; )

Άλλωστε και το TF2 έχει mods και γενικά τα source παιχνίδια, είναι "mods" από μόνα τους.

Προσοχή στο friendly fire, ειδικά στο expert γιατί μια καραμπινιά ρίχνει δικό σου κάτω. ;)

Είναι και ο (ΑΙ) director μερικές φορές που του αρέσει να στέλνει τα 3 boss με την σειρά, ενώ πλακωνόμαστε με zombie rush.

Και το κλασσικό, να έχει μείνει ένας ζωντανός και να τρέχει να ανοίξει το δωμάτιο (αυτό το respawn δεν θα το καταλάβω ποτέ) και όπως φτάνει έξω από την πόρτα να τον πιάνει smoker και να χάνουμε. :P

Δημοσ.

OMG το game είναι all the fucking money. Επαιξα Co-op στο demo και έμεινα λαλάκας. Λίγο το lag με ξενέρωσε στην αρχή, αλλά μετά ψιλοέστρωσε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στην κανονική έκδοση. ;)

Δημοσ.

Έπαιξα κ εγώ το singleplayer προς το παρόν και ομολογώ ότι εκεί στο πρώτο "You stired up the hive!" έκλασα μέντες. Γενικά δεν αισθάνομαι ήρεμος αν ξέρω ότι κάποιος μαλάκας κάπου γυροφέρνει και κάποια στιγμή θα μου τη φέρει από πίσω, οπότε καθαρίζω ότι βρω... Αρκετά γαμάτο παιχνιδάκι. Τώρα θα βάλω co-op για να δω τι πιάνω online

Δημοσ.

Όντως Ghost το re-spawn είναι κακό. Δεν θα έπρεπε να έχει re-spawn. Φαντάζομαι στην full έκδοση θα έχει επιλογή στον server να το κανεις disable.

Ghost pm μου το Steam Name σου ρε να σε κάνω add.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν με χαλάει το ότι υπάρχει respawn ακριβώς.

Με χαλάει το "Βοήθεια! Με έκλεισαν σε μια ντουλάπα!". :P

Σε expert χωρίς respawn, δεν νομίζω να το βγάλει κανείς, εκτός αν είναι η σούπερ ομάδα.

Δημοσ.
Έπαιξα κ εγώ το singleplayer προς το παρόν και ομολογώ ότι εκεί στο πρώτο "You stired up the hive!" έκλασα μέντες. Γενικά δεν αισθάνομαι ήρεμος αν ξέρω ότι κάποιος μαλάκας κάπου γυροφέρνει και κάποια στιγμή θα μου τη φέρει από πίσω, οπότε καθαρίζω ότι βρω... Αρκετά γαμάτο παιχνιδάκι. Τώρα θα βάλω co-op για να δω τι πιάνω online

Στο singleplayer παίζεις μόνος σου και όντως κλάνεις μέντες, ενώ στο co-op ξέρεις ότι έχεις κι άλλους 4 παρέα να κλάνετε όλοι μαζί μέντες, οπότε μετριάζεται το σκατό. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...