hawkpilot Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 θελω να στείλω στην εταιρια ενα email γιατι το παιχνιδι γιατι εγκατέστησα το παιχνίδι και μετ΄το απεγκατέστησα αλλά μετα δεν με αφήνει να παίξω λεει οτι το serial key εχεις ξαναχρησιμοποιηθει τι να κανω σε αυτήν την περίπτωση σκεφτηκα να στείλω email αλλα δεν ξέρω που. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το L4D, όπως και όλα τα παιχνίδια της Valve, συνδέουν το cd-key με λογαριασμό παίχτη που υποχρεούσαι να δημιουργήσεις κατά την εγκατάσταση. Βρες το λογαριασμό σου, κάνε login και θα βρεις το παιχνίδι έτοιμο για να παίξεις ή για download αν το έχεις απεγκαταστήσει. Αν έχεις χάσει το λογαριασμό σου διάβασε αυτό https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366 και επικοινώνησε με την υποστήριξή τους.
adams24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι με το game ξεκιναει το παιχνιδι διχνει το βιντεο της εισαγωγης και μετα παει να φορτοση αλλα με πεταει παλι στιν επιφανια εργασιας μιπως ξερει κατι καποιος
kajwbtfe Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Είναι αυθεντικό το παιχνίδι ή πειρατική έκδοση;
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα...Για να παιξει καποιος το παιχνιδι αυτο on line αρκει γραμμη 4αρα ? Ειναι μια φιλη σε επαρχια που δεν υποστηριζει εκει ο ΟΤΕ πιο μεγαλη ταχυτητα. Απο απαιτησεις hardware σε laptop τι χρειαζεται . Θα εχει λειτουργικο wimdows 7 Ευχαριστω.
Millennium Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 4αρα από 4αρα έχει διαφορά,είναι ανάλογα και τον πάροχο και σε τι server συνδέεται.Δε ξέρω αν αρκεί. Πάει πολύς καιρός που το παίζα αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ και τότε θυμάμαι.Βελτιωμένη source έχει πιο ελαφριά από του 2 όμως. 1
Archilleo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Γεια σας! Εκανα setup το Left4Dead και καθως παιζω, οταν φτανω τις περισσοτερες φορες στη μεση της πιστας και προς το τελος, με πεταει απο το παιχνιδι Νομιζω οτι φταιει το παιχνιδι, γιατι οταν εγκατεστησα επιτηδες το Left4Dead 2, δεν μου το εκανε αυτο...μπορει να κολλουσε λιγακι σε μερικα σημεια, αλλα οσο και να ζοριζοτανε δεν με πετουσε. Μπορει να κολλουσε και να ξεκολλουσε μετα απο λιγο, αλλα δεν με πετουσε. Το λαπτοπ μου ειναι ενα DELL Inspiron 3552 και το 1 το τρεχει ανετα, απλα με πεταει στα καλα καθοουμενα. Τι λετε οτι φταιει;
ilos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις είχα γυρίσει από φαντάρος τότε και παίζαμε μαζί για πρώτη φορά. Πρόσφατες καταστάσεις 😀. Ακόμα θυμάμαι που τσόκαρε ο core 2 duo στα special events. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2018 από ilos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα