dism Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέσω steam αγοράζοντας το παιχνίδι (αξίζει το παιχνίδι τα χρήματα του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος δωρεάν τρόπος) Γιατι ρε ???? και μεσω garena μια χαρα παιζει ( παρ' ολες τς μ****ες των noobs)
the_valliant Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 και μέσω hamachi με 3 κολλητούς δεν είναι άσχημα Έλα!; Ωστε είναι δυνατόν μέσω hamachi τελικά; Εγώ δεν τα κατάφερα έως τώρα. Για λέγε, για λέγε... (στείλε pm αν μπορείς για τον τρόπο, plz )
gilardino Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 ρε παιδια υπαρχει κανας τροπος να τρεξω το παιχνιδι χωρις ν ανοιγει το steam;καθε τοσο με πεταει απ το ιντερνετ...ειναι παρα πολυ εκνευριστικο γιατι δε μπορω να παιξω πανω απο ενα τεταρτο...με αλλα παιχνιδια δεν εχω αποσυνδεσεις...
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Έλα!; Ωστε είναι δυνατόν μέσω hamachi τελικά; Εγώ δεν τα κατάφερα έως τώρα. Για λέγε, για λέγε... (στείλε pm αν μπορείς για τον τρόπο, plz ) φίλε δεν έχω στήσει εγώ τον server οπότε δε μπορώ να σου πω με λεπτομέριες...το hamachi το έχετε εγκατεστημένο?(πρώτο και βασικό)..αν ναι απο εκεί και πέρα πες μου αν είναι να πο στο παιδί αν μπορεί να σου στείλει ενα pm για το τι κάνεις απο εκεί και πέρα
the_valliant Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ναι το έχουμε εγκαταστήσει το hamachi. Ωστόσο δεν βλέπει το δίκτυο που στήνω. Τι γίνεται στραβά; Πρέπει να κάνω λογαριασμό στο steam?
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δοκίμασε αυτά (παρμένα από άλλο παιχνίδι...) ##### For XP: -Get the newest hamachi (1.0.3.0) -Open Network Connection - Start then Control Panel then Network Connections, then, Open Advanced (on the toolbar) and there Advanced settings... and there you have on your Connections: Local Area Connection, Hamachi and a third one probably. So move the Hamachi on the top of the list and restart your computer. ######For Vista: 1) Start - Control Panel 2) Control Panel - Network and Sharing Center 3) Network and Sharing Center then Manage Network Connections 4) Hit Alt to pop up the toolbar 5) Advanced then Advanced Settings 6) Use the Arrows on the right hand side to make Hamachi on the top 7) Go back to Network Connections after hitting ok Right-click Hamachi network adapter Properties and select IPv4 and hit properties again 8) Select Use the Following IP Address: and enter this info. IP Address: The one that hamachi gives you when you log on. It might change after restarting so remember how to get here. Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 5.0.0.1 DNS Info: Leave blank. 9) At that menu hit Advanced. At the bottom set the interface metric to 10. 10) Hit OK then OK and Close to get back to network connections. 11) Go Back to Control Panel and select Windows Firewall. 12) Hit Change Settings 13) Select Advanced Tab 14) De-select Hamachi and hit Ok. 15) Restart your machine.
aliakas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) είναι μια μεγάλη διαδικασία το να καταφέρεις να το κάνεις να λειτουργήσει πάρε το link και καλό δρόμο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ edit δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπονται εδώ link πειρατικού περιεχομένου οπότε και το διαγράφω Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2009 από aliakas
outlaw star Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 valliant έβγαλες άκρη?αλλιώς να πω στο παιδί που το έστησε να σου στείλει pm..
the_valliant Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 είναι μια μεγάλη διαδικασία το να καταφέρεις να το κάνεις ναλειτουργήσει πάρε το link και καλό δρόμο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ edit δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπονται εδώ link πειρατικού περιεχομένου οπότε και το διαγράφω OK άσε το λίνκ και στείλε pm !!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:25 ---------- valliant έβγαλες άκρη?αλλιώς να πω στο παιδί που το έστησε να σου στείλει pm.. Αν μπορείς θα σε ευγνωμονούσα
outlaw star Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Αν μπορείς θα σε ευγνωμονούσα οκ κοίτα εγώ θα μιλήσω μαζί του το απόγευμα και θα το πω να σου στείλει pm όποτε μπορέσει
kostacurtas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Left 4 Dead to get more DLC by the end of summer Valve has stated that more Left 4 Dead DLC will be announced before the end of the summer for both PC and Xbox 360. “We plan to keep supporting Left 4 Dead 1,” Doug Lombardi told CVG at a press event in London today. “There will be some announcements coming before summer’s out about what’s coming there, and then we haven’t shown everything that’s in Left 4 Dead 2 yet. “I think 8, 9 months from now once everything’s been out for a while and everyone’s had time to see the complete product of Left 4 Dead 2 and see continued support for Left 4 Dead 1, they may sort of see what we were up to and what the method of our madness was there.”
the_valliant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Επιβεβαιώνω τελικά ότι το L4D μπορεί να παίξει σε τοπικό δίκτυο χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με το Steam (το λεγόμενο: offline mode). Αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση για κάποιον που θέλει να μαζευτεί με μερικούς φίλους στο ιδιωτικό του play-room και να απολαύσει μερικές ώρες ξέγνοιαστου -πλην αγχώδους!- zombie-killing Ευχαριστώ τον outlaw (και τον φίλο του ) για τις κατατοπιστικότατες οδηγίες
Massiv0r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Ειναι ενα απο τα λιγα παιχνιδια που εχουνε μεγαλη φαση εαν παιζεις με δικους σου ανθρωπους... απο νετ-καφε ειδικα παρεα τα σπαει, μεσω Internet με αγνωστους ειναι λιγο εως πολυ βαρετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα