Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εκτός του ότι paint sucks, ελάχιστες φορές έχω κάνει ragequit νομίζω.

ROFL περίμενα λιγότερο "ήπια" απάντηση. Με εξέπληξες ευχάριστα. Ούτε ένα flame δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε χωρίς να το ζαλίσουμε πρώτα? Τεσπα mspaint sucks indeed. Θες remake σε Photoshop CS2?

Δημοσ.
ach.php?a=I left my medkit at home!&b=Forget your medkit at the start of the round 50 times.&c=35&d=50&e=731&f=1

:P

Εντάξει RESPECT. Αλλά μια φορά το έκανα ρε φίλε, μην μας τη λες συνέχεια...

Άσχετο χτες αφού την κάνατε είδα το χειρότερο exploit EVER. Απλά check my score in Drains Rofl

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ποιον θα θεωρούσατε ως καλύτερο τρόπο να παίξει κάποιος Online. Παραδείγματως χάρη Garena ?

Δημοσ.

Μέσω steam αγοράζοντας το παιχνίδι ;)

(αξίζει το παιχνίδι τα χρήματα του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος δωρεάν τρόπος)

Δημοσ.

(αξίζει το παιχνίδι τα χρήματα του. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος αξιόλογος δωρεάν τρόπος)

Υπάρχει !!! Τα έβαλα σε έναν φίλο και ρίξαμε πολύ γέλιο, έχει πολύ κόσμο

Δημοσ.

εγω ενα εχω να πω...χιλιες φορες να παιζεις με ξενους παρα με ελληνες...η κωλο-νοοτροπια δυστυχως δεν αλλαζει...

Δημοσ.

και μέσω hamachi με 3 κολλητούς δεν είναι άσχημα;)

Δημοσ.
εγω ενα εχω να πω...χιλιες φορες να παιζεις με ξενους παρα με ελληνες...η κωλο-νοοτροπια δυστυχως δεν αλλαζει...

LOL!Έλα ρε dude να παίξεις μαζί μας, μια χαρά παιδιά είμαστε, γελάμε, περνάμε καλά ;) δεν είναι όλοι έτσι believe με ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...