ilos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Κάτι ψιλά: Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include: Survival Mode Removed an exploit from The Construction Site Fixed issues with Survival Mode medals not being awarded properly in rare cases Times will no longer be awarded when joining mid-round and cheats had been active during that round Servers Server will now reset correctly after all players leave a Versus game Match Making Fixed a mismatch between lobbies and servers that will remove the "Server is full" errors when quickmatching Fixed match making issue affecting Vista64 users
mits@kos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Παιχνίδαρος, τα λόγια είναι περιττά. Πρόσφατα το έπαιξα πρώτη φορά και κόλλησα άσχημα.
Mourgolikos Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 store.steampowered.com/app/500/ Μέχρι 4 του Μάη 18ευρω το Left 4 Dead! Πιστεύω πάρα πολύ καλή τιμή!
yoda73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Για μία μέρα η steam το δίνει δωρεάν. Πριν λίγο που μπήκα στη steam μου έδωσε την επιλογή να το κάνω download. Είχα ένα περιθώριο άλλες 10 ώρες. Όσοι πιστοί...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 @yoda73 σιγουρα δεν ειναι καποιο trial? Freaky Free Friday has been extended! Play FREE until Saturday 5:00pm GMT (Saturday 10:00am PDT). Οπότε είναι μιας μορφής trial. Δηλαδή κατεβάζεις την πλήρη έκδοση -κάπου 4.5 GB μου δείχνει εμένα-, αλλά θα μπορεις να παίξεις το πλήρες παιχνίδι μέχρι σήμερα το απόγευμα (στις 20:00). Αν απόφασίσεις να το αγοράσεις αυτό το Σ/Κ από steam, ισχύει η παραπάνω προσφορά στο post του Mourgolikos (που είναι με έκπτωση -40% της κανονικής τιμής).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Είναι σχεδόν αδύνατο να παίξεις το game αυτές τις μέρες...οι αριθμός τον trial n00bcakes είναι απίστευτος...ευτυχώς τελειώνει σήμερα...
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πως τα πάτε με τα achievements σας εσείς; Global Left 4 Dead Gameplay Stats Κρίνοντας από τα ποσοστά των achievements έχουε ή πολλούς νέους παίκτες ή επ' αορίστου n00bs.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Who cares about e-peen achievements? Αν έλεγε δηλαδή "πήδα από τον γκρεμό 100000 φορές" και λεγόταν "Superman" θα το έκανες;
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μπααα.., αλλά αν είχε κάτι παρόμοιο με αυτό: Wrong Game Nuke one of your allies spawn points during a co-operative game Τότε μετά χαράς
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι εσύ θα προτιμούσες αυτό.
Mourgolikos Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι εσύ θα προτιμούσες αυτό. Μπορώ να το κάνω και reset μετά;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Εκτός του ότι paint sucks, ελάχιστες φορές έχω κάνει ragequit νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα