Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι ψιλά:

Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Survival Mode

Removed an exploit from The Construction Site

Fixed issues with Survival Mode medals not being awarded properly in rare cases

Times will no longer be awarded when joining mid-round and cheats had been active during that round

Servers

Server will now reset correctly after all players leave a Versus game

Match Making

Fixed a mismatch between lobbies and servers that will remove the "Server is full" errors when quickmatching

Fixed match making issue affecting Vista64 users

Δημοσ.

Παιχνίδαρος, τα λόγια είναι περιττά. Πρόσφατα το έπαιξα πρώτη φορά και κόλλησα άσχημα.

Δημοσ.

Για μία μέρα η steam το δίνει δωρεάν. Πριν λίγο που μπήκα στη steam μου έδωσε την επιλογή να το κάνω download. Είχα ένα περιθώριο άλλες 10 ώρες.

Όσοι πιστοί...

• Moderators
Δημοσ.
@yoda73 σιγουρα δεν ειναι καποιο trial?

Freaky Free Friday has been extended! Play FREE until Saturday 5:00pm GMT (Saturday 10:00am PDT).

Οπότε είναι μιας μορφής trial. Δηλαδή κατεβάζεις την πλήρη έκδοση -κάπου 4.5 GB μου δείχνει εμένα-, αλλά θα μπορεις να παίξεις το πλήρες παιχνίδι μέχρι σήμερα το απόγευμα (στις 20:00).

Αν απόφασίσεις να το αγοράσεις αυτό το Σ/Κ από steam, ισχύει η παραπάνω προσφορά στο post του Mourgolikos (που είναι με έκπτωση -40% της κανονικής τιμής).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...