Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
......

Τα 4 τελευταία Μούργε μάλλον μας εξασφαλίζουν το ρεκόρ στην terminal για αρκετό καιρό sic

Εμείς είμαστε pr0 ρε! Δεν ξέρουμε από bugs και exploits!

Ντροπή και αίσχος σε όποιους κλέβουν!

:P

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εμείς είμαστε pr0 ρε! Δεν ξέρουμε από bugs και exploits!

Ντροπή και αίσχος σε όποιους κλέβουν!

:P

Μπα μας έφαγαν κάποιος στην friends list μου το χει πάει στα 19. Ώρα για "συμμάζεμα" στην λίστα lol. Άσχετο καλωσόρισες Alien στο group μας see u later buddy ;D

Δημοσ.

Πολύ καλό το νέο content και το βασικότερο - δωρεάν!

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το αντιλήφθηκαν, στο steam υπάρχει προσφορά μόνο για το Σαββατοκύριακο το Τhe Orange Box με €9.99!

http://store.steampowered.com/

Τσίμπησα ένα για το Team Fortress 2 περισσότερο, αλλά και για να έχω original τα Εpisode 2 και Portal.

Δημοσ.

Αυτές οι ρέκλες με τον boomy μου έχουν κάτσει πολλές φορές και βγάζουν πάντα γέλιο. Ωραίο κολλάρο ο παππούς - αυχενικό?

Αλλά ρε bro με αυτές τις screens με την witch αλά ginormica δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ απόψε...

• Moderators
Δημοσ.
Τσίμπησα ένα για το Team Fortress 2 περισσότερο, αλλά και για να έχω original τα Εpisode 2 και Portal.

Ακόμα να τερματίσω HL1 (άσε τα episodes :P). TF2 και Portal λένε.

Ειδικά το Portal, πολύ γέλιο! :D (αλλά μικρό)

ΥΓ. Μπορεί να χάσαμε επικά το μεσημέρι, αλλά είμαστε:

1337team.th.jpg

Δημοσ.
.......ilos u rock dude...dont let any1 tell u otherwise ;)

:D ty pal ιβιλ τεϊκοβερ FTW το συστήνω σε όλους μέχρι να πατσάρουν την μακακία. Τελικά είμαστε όντως l33terz.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος ελληνικος server η' αν στεινετε σαν παρεα κανενα game να κανω και εγω κανενα join μιας και το απεκτησα προσφατα και εγω το παιχνιδι?

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια.Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος ελληνικος server η' αν στεινετε σαν παρεα κανενα game να κανω και εγω κανενα join μιας και το απεκτησα προσφατα και εγω το παιχνιδι?

Ευχαριστω πολυ.

....

Κάνε join εδώ φίλε και έχε υπομονή αυτή την βδομάδα.

;)

Ελληνικός server από άποψη φιλοξενίας στην Ελλάδα δεν υπάρχει. "Εξωτερικοί ελληνικοί" υπάρχουν.

Κάνε join στο group sto steam που λέει o ilos και θα μας βρεις εκεί ;)

Δημοσ.

Τσιμουδιά για το matchmaking....

Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Left 4 Dead

Removed a survival related command exploit

Achievements with multiple critera can now be expanded to show progress

mp_gamemode is now included with other console variables for server logging

Δημοσ.

store.steampowered.com/news/2458

L4D Freaky Free Friday Coming on Steam

Beginning Friday at 12:01 am GMT, the PC version of Left 4 Dead will be available for a free 24-hour trial via Steam. The free trial will include access to the recently released Survival Pack DLC, which introduces a new multiplayer game mode and two additional Versus campaigns. Those who wish to give L4D and the Survival Pack a try may now pre-load everything needed to play with no obligation to purchase.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...