Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κι εμένα πάντως κατά την απεγκατάσταση μου διέλυσε τις γραμματοσειρές και ακόμα δεν τις έχω φτιάξει. :fear:

Να σου πω εγώ πως το έλυσα! Έχω Vista αλλά δε νομίζω να διαφέρει κ πολύ η διαδικασία αν έχεις XP. Απο control panel/fonts, δεξί κλικ Install New Font κ βρες το folder των windows με τα fonts κ επέλεξε τα όλα. Εμένα έτσι διορθώθηκε.

Δημοσ.

Left 4 Dead - DLC to Add New Mode and Two Campaigns, SDK Coming

The first L4D DLC - dubbed the L4D Survival Pack -- is due for release this spring and introduces a new multiplayer game mode entitled, Survival, plus two complete campaigns for Versus Mode . A Critic's Choice Edition of the game is also heading to retail stores this spring, and will include access to all the content introduced in the L4D: Survival Pack.

In addition, for PC gamers and aspiring developers, the first Left 4 Dead release for the Source Software Development Kit (Source SDK) will allow the creation of custom Left 4 Dead campaigns that will be discoverable via L4D's matchmaking system. The SDK update is also due for release this spring, and is free of charge to all owners of L4D on the PC.

"Since Half-Life launched in 1998, Valve has made continuous efforts to expand the offering of its products beyond what's included on the day of launch," said Gabe Newell, co-founder and president of Valve. "With Half-Life and Counter-Strike, and more recently Team Fortress 2, we've learned that we're no longer making stand-alone games but creating entertainment services. With Left 4 Dead we're extending that tradition by creating additional gameplay and releasing our internal tools to aspiring developers so they may also create and distribute new Left 4 Dead experiences."

Δημοσ.

Εμείς που έχουμε ήδη το L4D θα κατεβάσουμε τζάμπα το DLC; Ή θα πρέπει να τα σκάσουμε στο steam, το οποίο ως γνωστόν τα ζητάει λίγο φουσκωμένα..

Αν είναι δωρεάν (δε μιλάω για το Critic's Choice Edition που έχει και το αρχικό L4D) τότε θα είναι πολύ καλό και από την άποψη ότι θα βρίσκεις αμέσως άτομα σε αυτό το νέο mode (θα έχουν το update όλοι).

Άντε να δούμε την άνοιξη τι θα ανθίσει!

Δημοσ.

καλησπερα ! λεω να παρω το L4D αυθεντικο ! αλλα δεν ξερω εαν υπαρχει κοσμος στο multiplayer εσεις που το εχετε και ξερετε τι παιζει στο multiplayert tou L4D πειτε μου,για να μην παω και το παρω τσαμπα και δεν εχει κοσμο στο multiplayer ειναι βλακεια.Ευχαριστω :-)

Δημοσ.

@ Μουργο: Μην ανυσηχείς τσάμπα θα είναι το DLC για PC ακολουθώντας την παράδοση της Valve. Τώρα για Xbox 360 η MS πιέζει να το χρεώσουν.

@XtremeGamer-Pc: Κόσμος υπάρχει ειδικά μέσω Quick game βρίσκω πάντα. 1.8 εκατομμύρια retail πωλήσεις είναι αυτές. Τώρα για Έλληνες συγκεκριμένα γράψου στο insomniacs GR ή Left 4 Dead GR να κανονίσουμε. To lobby system είναι λίγο αποτυχία μιας και πολλές φορές περιμένεις πολλήηηηη ώρα μέχρι να πετύχεις παίκτες + καλό server.

Δημοσ.

παιδια εχω μια απορια!εχω steam μεσω του css!για να παιξω το l4d πρεπει να το παρω αυθεντικο για να μην φαω κανενα ban στο steam?οποιος ξερει ας μου πει!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Ναι, πρέπει να το πάρεις αυθεντικό.

Υπάρχει όμως και η λύση να κάνεις δεύτερο steam account στο οποίο θα βάλεις "την μαϊμού να χορεύει"!

Δημοσ.

Ναι θα είναι μια χαρά το αρχικό σου account. Αρκεί να προσέχεις τι μαϊμούδες θα βάλεις μη σου κλέψουν το γνήσιο λογαριασμό σου.

**Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από πολλούς πειρατές διάβασα πως έτσι "σαλπάρουν".

***Αν είναι να το βάλεις και να παίζεις single player ή μέσω garena άστο, θα ξενερώσεις.

****Έτσι όπως τα γράφω αναρωτιέμαι τι νόημα θα βγάζουν σε μετάφραση αγγλικών :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...