teoefsta Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Και ομως υπαρχει!Μπορεις φιλε μου να παιξεις αν εχετε ολοι το steam (Ειναι τσαμπα για κατεβασμα) απο εκει και περα μπορεις να σηκωνεις δικο σου server και να συνδεονται οι αλλοι σε αυτον πατωντας στην Console του παιχνιδιου connect και την IP σου βεβαια υπαρχουν καποιες ρυθμισεις που πρεπει να κανει αλλα με λιγο ψαξιμο θα εισαι κομπλε... σοβαρα..αντε να το ψαξω να βρω κατι,,,κατεβασα ενα προγραμμα το garena αμα το ξερει κανεις ειναι για free online games εφτιαξα κ acount αλλα δν καταφερα να παιξω online.. παντος το παιχνιδι τα σπαει...
Mourgolikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Επιδή έχω το garena και το έχω και αυθεντικο το L4D. Ναι γίνεται να παίξεις με "ψεύτικο" το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι θα έχεις πρόβλημα με τα updates. Επίσης συνήθως έχεις υψηλότερο ping από ότι μέσω steam. Τέλος, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις και να παίξεις το παιχνίδι που γουστάρεις εσύ (π.χ. versus, κάποιο συγκεκριμένο map). Και αν βγεί κάποιος θα μέινει κουτσί η ομάδα, εκτοσ αν κράζετε στο chat να μπεί κάποιος. Με λίγα λόγια το τζάμπα εδώ είναι πολύ "τζάμπα" για να αξίζει.. Είναι τα καλύτερα 35€ που έδωσα για παιχνίδι! (Πλέον είναι λίγο πιο φθηνό)
gilardino Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 εμενα παντως με καλυπτει το garena....ενταξει υπαρχουν καποια προβληματα αλλα και παλι καλα ειναι....
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια θελω να ρωτησω το εξης γτ ψαχτικα αλλα δεν βρηκα λυση..θελω να παιξω online με αλλους παιχτες ή εστω lan με αλλους υπολογηστες στο σπιτι μου...δεν εχω αγοραση το steam γιαυτο μηπως ξερετε καμια εναλακτικη λυση εκτος του steam.? θα ημουν ευγνωμων αμα με βοηθαγατε. Σοβαρά τώρα τα X-bots πληρώνουν 70 € το game, άλλα τόσα τα DLC που έπονται και 10-20 € τον μήνα για το Live (συν και ότι περιμένουν λίγο παραπάνω και για τα patches), και εσύ τσιγκουνεύεσαι 30-40 € που έχει πλέον το game για ΟΛΑ ΑΥΤΑ !!! Μετά μην παραπονιέστε για κάκιστα ports, τον ξέρετε τον λόγο
Mourgolikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Βασικά δεν νομίζω το l4d να έγινε port από κάποια κονσόλα. Αλλά και πάλι δεν είναι πολλά τα 35€ για αυτό το παιχνίδι και ειδικά τώρα που βγαίνει το SDK του και θα γίνει χαμός από mods και maps, όπως στο CS:S. Εκτός αν περιμένει κάποιος πολλούς μήνες να γίνει πλήρως ανεξάρτητο από VPNs και Steam, όπως το CS από την digitalzone.. Και θέλει να παίζει και με cheats
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς το L4D δεν είναι port ρε μουργάκο αλλά έτσι όπως πάμε μόνο ο θείος Gabe και η blizzard θα μας απομείνει, καθώς αν δεις πλέον όλοι οι άλλοι devs έχουν βάλει τα pcιά σε δεύτερη μοίρα. //Ας όψεται η πειρατεία και ο μπιλάκος με την "games 4 windows" xbot360 porting campaign του.
Mourgolikos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κάπου δίαβασα πως είναι πιο εύκολο να γράφουν games πρώτα σε xbox και μετά να τα κάνουν ports σε ps3 και pc. Το keyboard θα μείνει μόνο για chat! Το mouse μόνο για ζωγραφική! Και η νέα γενιά gaming θα είναι με gamepad! L1+X= B00M Headshot! R2+L1+x+Up=Το νέο combo του Hunter!! Θα μπούν και custom shouts σε συνδυασμούς κουμπιών για custom κράξιμο! Χ+Up+Left,L1+R1 = "N00b! Behind you moron! Help! Wtf?!?! OMG!!!"
ilos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Κάπου δίαβασα πως είναι πιο εύκολο να γράφουν games πρώτα σε xbox και μετά να τα κάνουν ports σε ps3 και pc. ΧΝΑ με λένε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Φυσικά και δεν είναι port....Valve είναι guys, HL ftw! Άντε να βγει το SDK γιατί το βαρέθηκα το game.
ilos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Preview video για το mod Dawn Of The Dead Campaign
Cold_Hearted Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Έψαξα μία στο φόρουμ για παρόμοια θέματα και δε βρήκα κάτι. Αν όντως υπάρχει τότε ζητώ συγνώμη. Παρόλα αυτά, έκανα install το παιχνίδι και δεν μπόρεσε να ανοίξει ποτέ από τότε. Τρέχω vista 64, cpu: e6850, gpu: 8800gt, ram: 4gb, ε τι άλλο θέλει για να τρέξει... Έχω δοκιμάσει: 1. updated drivers για την κάρτα γραφικών 2. την εντολή στο cmd που κυκλοφορεί με το net setlocalgroup κλπ κλπ 3. minimum & maximum size στον C 4096 4. έκλεισα fw και av Δεν εμφανίζει καν μήνυμα λάθους. Το hl2.exe δεν φαίνεται καν στο task manager. Δεν ξεφεύγει καν από το desktop, είναι σαν να μην το έτρεξα. Αυτά, θέλετε άλλες info μήπως;
ilos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Έγιναν άλλα 2 mini updates μετά το μεγάλο: [-]January 23, 2009 - Left 4 Dead Update Released Fixed an exploit with melee where swapping weapons ignored the intended delay between swings. In Versus mode, the Tanks' health now reflects the damage he takes from burning. Fixed an exploit related to the "joinclass" command ------------------------------------------------------------------------------------ [-]January 15, 2009 - Left 4 Dead Update Released Fixed client crash on certain video cards -------------------------------------------------------------------------------------- Φίλε Cold_Hearted η σωστή διαδικασία εγκατάστασης είναι ως εξής: 1)Update drivers vga,soundcard,mobo 2)Εγκατάσταση Steam και λοιπών APIs (DirectX9c-.NET-VCrεdist κτλ.) 3)Εγκατάσταση L4D ενεργοποίηση και update του τίτλου (internet access is MANDATORY) Αν συνεχίσεις να έχεις προβλήματα πόσταρε στο tech support στο official forum Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2009 από ilos
headbanger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το πήρα Και εγώ το game. άντε να κανονίσουμε καμιά βραδιά ξύλου!
headbanger Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το πήρα Και εγώ το game. άντε να κανονίσουμε καμιά βραδιά ξύλου!
outlaw star Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2009 το πήρα Και εγώ το game. άντε να κανονίσουμε καμιά βραδιά ξύλου! σωστός:-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα