xvagos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Τι L$D εεε L4D και πράσινα άλογα μου λέτε. Ένα είναι το game: Zompocalypse - Episode One http://toadtrip.com/ Το μόνο που του λείπει είναι το 4 player Co-op.
anthony_88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Εγω αυτο που βλεπω ειναι στο l4d απο advanced και πανω, αν δεν ειναι τουλαχιστον 3 human players, δε περνιεται γιατι η AI μαλακιζεται...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ε ναι βρε συ. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για συνεργασία. Απ'ότι έχουμε δει πάντως για τα bots: Bots advantages Γρήγορα και καλά στο σημάδι. Βλέπουν τους infected πίσω από δέντρα και στο σκοτάδι. Βαράνε με οτιδήποτε από πίσω σου και δεν σε πετυχαίνουν ποτέ. Πάντα σε heal-άρουν. Κρατιούνται κοντά συνήθως. Disadvantages Χρησιμοποιούν χάπια σχεδόν κατευθείαν. Το ίδιο περίπου και με medkit. Κάνουν heal τον εαυτό τους ή εσένα οπουδήποτε (στην μέση του δρόμου που έρχονται οι infected). Βουτάνε να σε κάνουν revive ακόμα και αν ζουν zombies τριγύρω. Δεν παίρνουν/δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν μολότωφ/pipe bombs. Γενικά δεν είναι τα καλύτερα σε τακτική. Συνήθως κάθονται μες στην μέση όταν έρχεται τανκ. Κάνουν zig zag μπροστά σου ενώ πυροβολείς ήδη.
ilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Τα bots απλώς είναι αετομάτηδες bodyguards, nothing more nothing less. Χρήσιμα σε περιβάλλοντα όπως το corn field, αλλά όταν τρέχεις στο versus και αυτά μονίμως κολλάνε πίσω με τους infected... (για campaign είναι μια χαρά πάντως απλώς δεν μπορείς να κυνηγήσεις συγκεκριμένα achievements π.χ. no heal)
gilardino Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια αφου απεγκατεστησα το παιχνιδι(non steam) αλλαξε η γραμματοσειρα των windows....πως το διορθωνω αυτο;
ilos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια αφου απεγκατεστησα το παιχνιδι(non steam) αλλαξε η γραμματοσειρα των windows....πως το διορθωνω αυτο; Τι εννοείς non-steam? Όλες οι "δίκαιες" εκδόσεις εγκαθιστούν το steam. Τώρα αν εννοείς γλώσσα στις τοπικές ρυθμίσεις από τον πίνακα ελέγχου, αν εννοείς μέγεθος από τις ιδιότητες του desktop (στην εμφάνιση). Αν εννοείς τύπο font από τα windows themes.
ilos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Όποιος βρει τι έχει παιχτεί εδώ κερδίζει κουλούρι. Το συγκεκριμένο είναι πιο τραγελαφικό και από τα ζόμπι-μανεκέν. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2008 από ilos ποιο-πιο και δεν μου την λέει κανείς?
Sed22 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παιδια ψηνομαι να το παρω..μονο και μονο για το multi..αλλα που θα βρω ατομα? (για multi)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παιδια ψηνομαι να το παρω..μονο και μονο για το multi..αλλα που θα βρω ατομα? (για multi) Γκουχ... http://steamcommunity.com/groups/insomniacsgr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια..Παντως αυτη η witch...πολυ χεσιμο.. Εκτός αν πας δίπλα της και της ρίξεις μια με το auto-shotgun (και η κανονική καραμπίνα πιάνει) στην μούρη. Και να σκεφτείς ότι δεν έχω πάρει το crownd ακόμα... -----Προστέθηκε 10/12/2008 στις 08 : 40 : 22----- Και ήρθε και η σειρά του Yahtzee να πει για το παιχνίδι: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/459-Left-4-Dead
capitan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Και ήρθε και η σειρά του Yahtzee να πει για το παιχνίδι: http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/459-Left-4-Dead Τρομερός ο τύπος :lol:
sleepy_head Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Τι ώρα παίζουν συνήθως οι insomniacs? xD
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και είναι 25 Δεκεμβρίου... Merry Christmas!
Wolfidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι : Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το gore και το blood?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα