Προς το περιεχόμενο

Left 4 Dead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ ακόμα το περιμένω επίσης με posted 19/11. [οφ τοπικ] πέρνουν κανένα τηλέφωνο όταν είναι να έρθουν? [/οφ τοπικ]

Εγώ είμαι Αθήνα και ήρθε σήμερα οπότε αφού βλέπω είσαι Χανιά λογικά αύριο θα το έχεις.

• Απαντ. 412
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι έγινε βρε gman ακόμα περιμένεις? Για αυτό μόνο εγώ,ο DieALot και ο Scull παίζουμε.... Αλλά ήρεμα έρχεται και εξεταστική προς τους μικρότερους!

Δημοσ.

'Οπως στο είπα τελικά.Παίζει να έκαναν παρέα και στην διαδρομή μέχρι Αθήνα οπου χωρίστηκαν οι δρόμοι τους :)

Δημοσ.

Πωωωωωω! Παιχνιδάαααααρα! Αξίζει να το πληρώσεις! ;D

(Τέτοια ένταση είχα να νιώσω απο AvP2 Online! 'στααααρωωωω!)

/Maraki..

Δημοσ.

Παίδες, όσοι από εσάς θέλουν να παίξουν στο Internet και για κάααααποιο λόγο (δε λέμε ποιον...) δεν μπορούν, κάντε το εξής:

Εφόσον έχετε την έκδοση που δουλεύει με το Steam, μπείτε και ενεργοποιείστε το profile σας στο community και έπειτα ψάξτε ένα group που λέγεται "L4D Server's"

Την επόμενη φορά που θα ξαναμπείτε στο παιχνίδι θα σας βγάζει καμιά 30αριά servers οι οποίοι δουλεύουν. Συνήθως μέτριο- κακό ping αλλά δουλεύουν. Τα λέμε μέσα.

Δημοσ.

Αξιζει δηλαδη παιδια γνησιο?Πως παιζεται δηλαδη οnline?

βρισκετε εναν και παιζετε?πως οργανωνετε το πραγμα?

Δημοσ.

wtf έγινε εδώ πέρα? To thread είναι για το L4D (έγινε και άλλο update στο καπάκι) και όχι flame war περί AvP,tribes,CoD κτλ.

Left 4 Dead

Fixed Infected Players melee pushing large objects to block the survivors path

Fixed +lobby exploit

Fixed exploit of "hugging" the Witch from behind where she can't hit you

Fixed players not being kicked from a vote by changing their name before it succeeds

Disabled difficulty change votes from the console in versus mode

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού δεν το κόβετε, πάρτε το τουλάχιστον σε νέο thread. Μην γεμίζετε το L4d thread με άσχετα.

Αυτό πάλι -> "Disabled difficulty change votes from the console in versus mode" δε νομίζω να ευχαριστήσει πολύ κόσμο

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι άλλο update ε;

Ωραίο. :)

Όσο για το vote για difficulty. Ε, θα γκρινιάξουν πάλι όπως και το lock για normal.

Χθες το βράδυ που παίξαμε πάντως, είδαμε ότι (για άλλη μια φορά) οι survivors ακόμα πέφτουν εύκολα και στο normal αν πάνε καλά οι Infected. Το μόνο πρόβλημα είναι στην Blood Harvest όπου μπορούν εύκολα να κάνουν speed run τα περισσότερα stages.

Edit: Για να δείτε πως είχε ξεκινήσει το intro.

Didn't look so good at first. :P

http://l4d.com/blog/post.php?id=2081

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...