Προς το περιεχόμενο

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τα 7 θαύματα του κόσμου

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να είμαι ειληκρινής δεν έκανα τον κόπο να διαβάσω τι είναι... πάντως η Ακρόπολη πιστεύω ότι είναι πιο εντυπωσιακή από αυτό...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Για να είμαι ειληκρινής δεν έκανα τον κόπο να διαβάσω τι είναι... πάντως η Ακρόπολη πιστεύω ότι είναι πιο εντυπωσιακή από αυτό...

Δες την όλη ψηφοφορία σαν την Eurovision! Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ειδικά μέσα από τέτοιες διαδικασίες! Επίσης στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούσε ο καθένας να ψηφίσει όσες φορές ήθελε...:???:

Δημοσ.

-Τσίτσεν Ίτζα-Γιουκατάν, Μεξικό

-Άγαλμα Χριστού Λυτρωτή-Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

-Κολοσσαίο-Ρώμη, Ιταλία

-Σινικό Τείχος-Κίνα

-Μάτσου Πίτσου-Περού

-Πέτρα-Ιορδανία

-Ταζ Μαχάλ-Άγκρα, Ινδία

Η Ακρόπολη είναι εκτός και η Αγια Σοφία

Δημοσ.

Αν ένα θαύμα είναι κάτι που γίνεται μέσα στα πλαίσια των φυσικών νόμων, τότε δεν θα ήταν θαύμα.

Δημοσ.

αν ηξεραν τα μυστικα που κρυβει η αρχιτεκτονικη της ακροπολης ειμαι σιγουρος οτι θα την ψηφιζαν. Ειχα δει ντοκιμαντερ και επαθα πλακα. σεμιναριο αρχιτεκτονικης

Δημοσ.

Πως γίνεται με μόνο 90.000.000 ψήφους να ψηφίζονται τα 7 θαύματα ολόκληρου του κόσμου, εγώ καταρχάς δεν ψήφισα γιατί δεν είχα ακούσει τπτ από τα ΜΜΕ, κάτι από μια διαφήμιση, ο κόσμος ψηφίζει τα 7 νέα θαύματα, αλλά δεν είχε link, σιγά μην κάθομαι να γράφω στο google --> 7 new wonders κτλ. Καταρχάς η Unesco απείχε από τον διαγωνισμό και πρώτα από όλα κάποιοι μπορούν να ψηφίσουν όσες φορές θέλουν μέσω διαδικτύου διαγράφοντας τα cookies και δημιουργώντας νέο mail και account.

Δημοσ.

το θεμα ειναι γιατι δωσαν τοσο αξια στο θεμα αυτο...π ειναι ιδιωτικο κ πληρωνεις κ για να ψηφισεις καθε χρονο ελεγε οτι τελειωνε κ τελειωσε οταν τα αρπαξαν καλα

Δημοσ.
Αν ένα θαύμα είναι κάτι που γίνεται μέσα στα πλαίσια των φυσικών νόμων, τότε δεν θα ήταν θαύμα.

να κάνω μια διόρθωση. σύμφωνα με τον χριστιανισμό δεν υφίστανται θαύματα. ονομάζονται σημεία

BTW τι απεγινε ι πυραμιδα του χεωπα?

Δημοσ.
να κάνω μια διόρθωση. σύμφωνα με τον χριστιανισμό δεν υφίστανται θαύματα. ονομάζονται σημεία

BTW τι απεγινε ι πυραμιδα του χεωπα?

Τη δώσαν αντιπαροχή.-:)Άλλη μία μαλακία για κάποιους που έχουν κάποια συμφέροντα ή για να δώσουν κάποια φράγκα σε τίποτα επιτροπές και λοιπούς ανάλγητους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...