Προς το περιεχόμενο

προβλημα με heroichi 650 cougar

spiderr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας σε καινουργιο pc ειχα συχνες επανεκινησεις ιδιως οτν ξεκιναγα καποιο παιχνιδι το πηγα το pc στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι φταιει το τροφοδοτικο και οτι θα το ςτειλουν στην oktabit αντιπροσωπεια μου εβαλαν ενα δικο τους να κανω την δουλεια μου .αποτελεσμα η octabit to εστειλε πισω οτι δεν εχει τιποτα ετσι μου ειπαν απο μαγαζι και οτι αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι αν το ξαναβαλουμε και κανει τα ιδια .ερωτηση τωρα τι κανουμε?τους σκοτωνεις η οχι

Δημοσ.
γεια σας σε καινουργιο pc ειχα συχνες επανεκινησεις ιδιως οτν ξεκιναγα καποιο παιχνιδι το πηγα το pc στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι φταιει το τροφοδοτικο και οτι θα το ςτειλουν στην oktabit αντιπροσωπεια μου εβαλαν ενα δικο τους να κανω την δουλεια μου .αποτελεσμα η octabit to εστειλε πισω οτι δεν εχει τιποτα ετσι μου ειπαν απο μαγαζι και οτι αυτοι δεν μπορουν να κανουν κατι αν το ξαναβαλουμε και κανει τα ιδια .ερωτηση τωρα τι κανουμε?τους σκοτωνεις η οχι

μην τουσ σκοτωσεις.

λογικα το τροφοδοτικο σου ειναι μια χαρα.

ειδικα τα heroichi ειναι απτα κορυφαια.

σε τι motherboard δουλευει το συστημα σου ;

γιατι κιεμενα τα ιδια κανει και μαλλον εχω βρει την αιτια

Δημοσ.

λοιπον asus p5b-e plus ,e6600,2gb twin moss,vga ati 1650pro.αν ειναι οκ γιατι οτν εβαλαν το αλλο τροφοδοτικο λειτουργουςε μια χαρα?για πες μου και μενα μηπος βγαλουμε ακρη

Δημοσ.

απλα κι εγω asus εχω και κανει τα ιδια.

restarts και περισοτερο στα παιχνιδια.

κιεγω την ιδια καρτα γραφ. με σενα

μου εβαλαν αλλη καρτα γραφ. και αλλες μνημες και δισκο και κανει τα ιδια.

99% ειναι το asus.

και ισως και να μη συνεργαζεται με την καρτα γραφ. αλλα δεν το ξερω σιγουρα.

εγω θα αλλαξω mobo παντως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...