john2gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του GoW ρε. Εντός τα μέσα Νοεμβρίου κυκλοφορεί
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Κάτι για holiday season είδα κάπου, όχι συγκεκριμένο νούμερο. Αν είναι μέσα Νοέμβρη πάντως θα σκάσει μαζί με το Crysis. Argh, τόσα παιχνίδια...
john2gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τον Νοέμβριο βγαίνουν ΠΟΛΛΑ παιχνίδια: BlackSite: Area 51 (11/5) Call of Duty 4: Modern Warfare (11/5) Company of Heroes: Opposing Fronts (11/6) Empire Earth III (11/6) Gears of War (11/6) Mercenaries 2: World in Flames (11/6) Supreme Commander: Forged Alliance (11/6) Assassin's Creed (11/13) Brothers in Arms: Hell's Highway (11/13) Crysis (11/16) EverQuest II: Rise of Kunark (11/13) Kane & Lynch: Dead Men (11/13) Sim City Societies (11/13) Unreal Tournament 3 (11/19)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 6 Νοεμβρίου; Φτου... Καλά, πολύ πράγμα. Να δούμε τι θα πάει από θείο. Ή θα πάει ο θείος από καρδιακό...
p3tran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 exoume megaliteres analyseis ,AA ,AF se times pou to xbox oute kan to skeftete kai frames pou mono sta oneira tha ta dei o petran opote den yparxei noima na sizitame, mporei paiksei to bioshock,dirt,oblivion se ena kalo pc kai meta to sizitame ws tote... σοβαρα ε? για πες μου λοιπον, ποιο game αυτον τον τελευταιο χρονο με τα multi ΑΑ/ΑF κλπ σου, αξιζε το χρονο σου το ιδιο ή περισσοτερο με το gears στο 360? καλα τα frames και τα multi AA/AF -για οσους γουσταρουν το hobby- αλλα απο ουσια τι γινεται? να παω να δω το colin ε? φιλε μου το colin στο 360 περασε στο ντουκου γιατι δεν λεει τιποτα σε σχεση με αλλα ραλλακια. επειδη δηλ. σε καποια pc εχει παραπανω καρε και AF, αλλαζει κατι? μηπως ειναι λιγοτερο μουφα στο pc και δεν το ηξερα? αλλα εσυ, colin παιζεις. αυτο λεμε. το <<καλυτερο>> ειναι παντα σχετικο.
john2gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Επειδή οι Έλληνες την έχουν δει "underground" (τάχα μου) και θέλουν να αντιγράφουν τα παιχνίδια δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια που δεν αξίζουν τον χρόνο τους. Επίσης εξαρτάται τι αναζητάει κι ο καθένας. Πχ, οι rally sims δεν βλέπω τον λόγο να ξεκολλήσουν από το RBR που ακόμα και σήμερα παραμένει το καλύτερο rally game. Οι τάχα μου tactical gamers που παίζουν CS επειδή είναι της μόδας "στο Ελλάντα" και είναι σικ να λες στα κοριτσάκια <<Μωρό μου, πάω για CS ή DOTA>> θα πρέπει να κάνουν μια βόλτα από το GRAW2 αφενός για να μάθουν τι εστί tactical online gaming, αφετέρου για να φάνε τα μούτρα τους όταν θα τρώνε τα headshots από το πουθενά (όχι δεν είναι cheats, απλά οι CS-άδες και οι BF-άκηδες έχουν μάθει να τρέχουν και να πυροβολούν. Αμ δε). Βέβαια οι εν λόγω "παίκτες" παίζουν DOTA και CS επειδή είναι τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του net cafe στο οποίο συχνάζουν και σίγουρα δεν έχουν δοκιμάσει άλλα παιχνίδια. Εμένα το Multi του GoW δεν μου έκανε καθόλου κούκου, έχω χαρεί frag festivals από την εποχή του Quake2 άλλωστε και δεν βρήκα τίποτα, μα τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό του GoW. Από την άλλη το multi του GRAW2 με έχει καθηλώσει! Άρα για μένα το GRAW2 στο PC (όσον αφορά τον χρόνο παιχνιδιού) αξίζει πολύ περισσότερο από το GoW. Επειδή εσύ και πολλοί άλλοι παίζετε non-stop GoW (και δεν σας κατακρίνω, μαγκιά σας άλλωστε) δεν σημαίνει ότι όλη η ανθρωπότητα έχει πωρωθεί μαζί του και δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να μην αξίζει τον χρόνο του. Οι άνθρωποι διαφέρουν
p3tran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Εμένα το Multi του GoW δεν μου έκανε καθόλου κούκου, έχω χαρεί frag festivals από την εποχή του Quake2 άλλωστε και δεν βρήκα τίποτα, μα τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτό του GoW. :roll:....:lol::lol::lol::lol::lol: mmmm, ναι. ενα παιχνιδακι της σειρας. :lol: το σημειωνω λοιπον αυτο και ετοιμασου να (ξανα)φας τη γλωσσα σου κατα το νοεμβριο βρωμερε pcακια , οταν το απολυτο συνολο αυτων που θα μπορουν να τρεξουν καλα το gears στα pcια τους θα ...συμφωνει(?) μαζι σου :mrgreen::mrgreen: και <<μεχρι τοτε>>, αφιερωμενο
john2gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τον Νοέμβριο πάντως σε φιλοξενώ να το παίξεις για να τους frag-άρεις και Online. Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα
p3tran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Τον Νοέμβριο πάντως σε φιλοξενώ να το παίξεις για να τους frag-άρεις και Online. Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα το νοεμβριο, εχει HALO 3 αυτα δεν καταλαβαινετε εσεις οι pcακηδες και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε
godlike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλαράκο p3tran το παρών topic απευθύνεται σε pcakides. Δεν πας στο subforum με τις κονσόλες καλύτερα;
john2gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Πρόταση παγίδα ήταν ρε. Crysis έπρεπε να απαντήσεις, άκους εκεί Halo3 :p PS: godlike μην ψαρώνεις ρε
p3tran Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Φιλαράκο p3tran το παρών topic απευθύνεται σε pcakides. Δεν πας στο subforum με τις κονσόλες καλύτερα; εχω και pc αγαπητε μου φιλαρακο. απο που νομιζεις οτι γραφω?
godlike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 εχω και pc αγαπητε μου φιλαρακο. απο που νομιζεις οτι γραφω? Από το Χ(έζω)-Box(κούτι) σου?? Πρέπει να έχει και browser σωστά;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 θα πρέπει να κάνουν μια βόλτα από το GRAW2 αφενός για να μάθουν τι εστί tactical online gaming, αφετέρου για να φάνε τα μούτρα τους όταν θα τρώνε τα headshots από το πουθενά (όχι δεν είναι cheats, απλά οι CS-άδες και οι BF-άκηδες έχουν μάθει να τρέχουν και να πυροβολούν. Και που να παίξετε Operation Flashpoint ή Armed Assault. Εκεί να δούμε πόσο tactical πάτε. Όχι Arcade χαρές του GRAW. Εκτός αν λέτε για το παλιό Ghost Recon. Και όχι το headshot από το πουθενά. Την σφαίρα στα πόδια από το πουθενά και να σε αφήσει ο sniper να σέρνεσαι σαν σκουλήκι στο έδαφος. Α ναι, 1 life. Όχι πίστα με άπειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα