Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Gears of War online locked to Windows - Live

Anyone who wants to enjoy the carnage of Gears of War online on PC - and let's face it, who won't want some of that? - will HAVE to sign up to Games for Windows - Live.

Microsoft has told CVG that the game will only be playable online through the PC's version of the Xbox online service.

Although it's free to sign up to Games for Windows - Live, it's news that's sure to rankle PC gamers used to freedom and choice when it comes to online gaming.

Microsoft slipped out during E3 that Games for Windows - Live is to be made available for Windows XP, although there's not concrete date on when this is to happen - but it'll be before Gears of War releases in November.

Epic's PC version of its show-stopper shooter will feature 19 multiplayer maps on release and two-player co-op and eight-player competitive game modes

Δημοσ.

ShackNews

Jessen declined to go into too much detail about the specific graphical tweaks that are being made for the PC game, since things could change before final release, but she did note that despite supporting Games for Windows Live it will run on Windows XP or Windows Vista and will have both DirectX 9 and DirectX 10 support. Demo machines were running a smooth 60fps at 1920x1200 resolution on machines equipped with Nvidia 8800-series cards and 2GB of RAM, and the game looked great. While not in a whole new visual realm than its Xbox 360 counterpart, the game sports what are clearly more detailed textures and models and looks even tighter overall.

Τέτοια να βλέπω :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

makari alla otan leei se mixanimata me "Nvidia 8800-series" den mou kani kai toso egiro mia kai h sira ksekinaei apo tin 8800 gts 320...(diladi den kseran ti karta eixe akribos to mixanima gia na poun SIGEKRIMENA?) :s

Δημοσ.

Λογικά μιλάνε για την GTX ή την Ultra εκδοση της 8800.

Αν αυτά είναι αλήθεια τότε πιστεύω μια GTS θα τρέχει ικανοποιητικά σε 1680x1050.

Δημοσ.
Λογικά μιλάνε για την GTX ή την Ultra εκδοση της 8800.

Αν αυτά είναι αλήθεια τότε πιστεύω μια GTS θα τρέχει ικανοποιητικά σε 1680x1050.

nai to pio logiko fusika tha htan ayto pou les. alla apo moni tis san anakinosi apo ta sinfrazomena tha elega pio poli san diafimisi mou kani kai xani tin egirotita tis..

Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν καθόλου τα χρώματα στο demonstration.

Πολυ μουντά και σκούρα γκρί, σαν ξεθωριασμένα. Όπως το Ghost Recon Advanced Warfighter 2 που απο άποψη γραφικών και χρωμάτων είναι πολύ πίσω από το 360 και με ψιλοαπογοήτευσε.

Ίσως όμως να μήν είναι καλοτραβηγμένο το video.

Δημοσ.
Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν καθόλου τα χρώματα στο demonstration.

Πολυ μουντά και σκούρα γκρί, σαν ξεθωριασμένα. Όπως το Ghost Recon Advanced Warfighter 2 που απο άποψη γραφικών και χρωμάτων είναι πολύ πίσω από το 360 και με ψιλοαπογοήτευσε.

Ίσως όμως να μήν είναι καλοτραβηγμένο το video.

Κοιτα εαν θεωρεις την εκδοση του GRAW 2 ανωτερη στο 360, τοτε πολυ πιθανον να απογοητευτεις.. Εμενα μου αρεσει σαφως περισσοτερο στο PC.. Better,clearer,crispier textures και γενικα πιο tactical oriented απο θεμα gameplay..

Για το GoW πιστευω οτι θα ειναι ελαφρα καλυτερο αλλα με σαφως καλυτερα frames με μια high end gpu, και ο John εδωσε ενα link απο Shacknews λιγα ποστς πιο πριν που μιλαει για την PC εκδοση.. Και αποκλειεται να ειναι πιο μουντα και ξεθωριασμενα τα χρωματα στην PC εκδοση να εισαι σιγουρος.. Ποτε δεν εχει γινει αυτο με ενα game..Ειναι καθαρα θεμα video τι περιμενες να δεις ; :-D

Δημοσ.
Κοιτα εαν θεωρεις την εκδοση του GRAW 2 ανωτερη στο 360, τοτε πολυ πιθανον να απογοητευτεις.. Εμενα μου αρεσει σαφως περισσοτερο στο PC.. Better,clearer,crispier textures και γενικα πιο tactical oriented απο θεμα gameplay..

Για το GoW πιστευω οτι θα ειναι ελαφρα καλυτερο αλλα με σαφως καλυτερα frames με μια high end gpu, και ο John εδωσε ενα link απο Shacknews λιγα ποστς πιο πριν που μιλαει για την PC εκδοση.. Και αποκλειεται να ειναι πιο μουντα και ξεθωριασμενα τα χρωματα στην PC εκδοση να εισαι σιγουρος.. Ποτε δεν εχει γινει αυτο με ενα game..Ειναι καθαρα θεμα video τι περιμενες να δεις ; :-D

Αν είναι καθαρά θέμα video πάω πάσο. Γιατί έχω δεί και εκπληκτικά γραφικά σε μικρά video, π. χ. από crysis.

Επειδή έχω το gears of war στο 360 για αυτό το είπα. Μακάρι να πέσω έξω όπως στο Lost Planet που στο Pc έχει πολύ καλύτερα γραφικά.

Δημοσ.

Καλά το GoW ανέκαθεν ήταν μουντό,το παράπονο των PC gamers ήταν αυτό όταν είχε βγει στο X360,too much grey να πούμε. Η PC έκδοση είναι ακριβώς το ίδιο μουντή

Δημοσ.

Ε ναι αλλο HD captured videos και αλλο ενα videaki που τραβηχτηκε απο το conference..

Το GoW ειναι ηδη απιστευτο στο 360 και ακριβως το ιδιο αλλα με καλυτερα frames να ειναι στο PC θα ειμαι ευχαριστημενος.. Αλλα θα εχουμε και καποια bonus, I'm betting on it.. :-D

Δημοσ.
Καλά το GoW ανέκαθεν ήταν μουντό,το παράπονο των PC gamers ήταν αυτό όταν είχε βγει στο X360,too much grey να πούμε. Η PC έκδοση είναι ακριβώς το ίδιο μουντή

Ναι αλλο μουντο με την εννοια της ατμοσφαιρας, και αλλο το κλασσικο μουντο απο το bluriness των κονσολων.. Σαφως και αναφερομουν στο δευτερο.. ;)

BTW ολα οκ με την Unleashed εκδοση.. ;)

Δημοσ.
Ναι αλλο μουντο με την εννοια της ατμοσφαιρας, και αλλο το κλασσικο μουντο απο το bluriness των κονσολων.. Σαφως και αναφερομουν στο δευτερο.. ;)

BTW ολα οκ με την Unleashed εκδοση.. ;)

Ολεεεεεεεε,Unleashed power ρε ;). Ποιος μαμεί τις πατέντες των Hatred :mrgreen: . Προσωπικά πάντως δεν ανυπομονώ και τόσο να παίξω το GoW. Μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε πολλάάάάάά παιχνίδια για να μας κρατήσουν συντροφιά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...