alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 η πιο απλη λύση ειναι το pinnacle game profiler, κατεβάστε το profile που υπάρχει στο forum τους για to gears of war.Συνδέστε το gamepad, αφου κανετε όλες τις ρυθμισεις, φορτώστε το gears of war μεσα απο το προγραμματακι, προσοχή, πριν πατήσετε το play στην οθονη που βγαζει το gears of war πριν ξεκινησει, αποσυνδέστε το χειριστήριο, πατήστε το Play για να φορτώσει το παιχνίδι και αφού φορτώσει συνδέστε το χειριστήριο. Θα λειτουργει κανονικά... Εγω το παιζω με το controller του ps3 και το αναγνωριζει κανονικά(βεβαια για το συγκεκριμενο controller χρειαζονται μερικες επιπλεον διαδικασιες...) Φιλε απο που κατεβαζω το profile που υπάρχει στο forum τους για to gears of war
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 με ενα απο αυτα θα εισαι εντάξει http://www.pinnaclegameprofiler.com/forum/showthread.php?t=3219&highlight=gears http://www.pinnaclegameprofiler.com/forum/showthread.php?t=2587&highlight=gears
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Tι μπερδεμα κι αυτο το προγραμμα που μου εδωσες. Δεν καταφερα να παιξω με σωστα τα κουμπια. Δεν το πολυ καταλαβαινω
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 εκανες import το profile του gears of war στο προγραμματακι?αυτο κάνεις, ακολουθεις τις οδηγίες που εδωσα πριν και εισαι εντάξει...
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 εκανες import το profile του gears of war στο προγραμματακι?αυτο κάνεις, ακολουθεις τις οδηγίες που εδωσα πριν και εισαι εντάξει... Αυτο εκανα. Χειροτερεψε ομως αντι να φτιαξει. Δοκιμασα και με τα δυο profile
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 μηπως εχεις πειράξει τα κουμπια για πληκτρολογιο και ποντικι, μεσα απο το παιχνίδι?Αν ναι, βάλτα στο default... To συγκεκριμενο προγραμματάκι εξωμειωνει τα κουμπια του keyboard και του ποντικιου στο gamepad, ακομα και λάθος να ειναι, μπορεις μέσα απο το παιχνίδι, αλλάζοντας τα κουμπια για το πληκτρολογιο να το διορθωσεις οπως τα θες... δηλαδη θα πας μεστα στο παιχνιδι στο controls/keyboard και θα βάζεις τα κουμπιά του gamepad σου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Όπως λέμε χοιροστάσιο; Περίπου! Την πρώτη φορά πάντως, που πήγα να το παίξω, κάποιες κινήσεις δεν γινόντουσαν, και υπεύθυνο ήταν το "sXe Injected" που ήταν φορτωμένο..
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 μηπως εχεις πειράξει τα κουμπια για πληκτρολογιο και ποντικι, μεσα απο το παιχνίδι?Αν ναι, βάλτα στο default... To συγκεκριμενο προγραμματάκι εξωμειωνει τα κουμπια του keyboard και του ποντικιου στο gamepad, ακομα και λάθος να ειναι, μπορεις μέσα απο το παιχνίδι, αλλάζοντας τα κουμπια για το πληκτρολογιο να το διορθωσεις οπως τα θες... δηλαδη θα πας μεστα στο παιχνιδι στο controls/keyboard και θα βάζεις τα κουμπιά του gamepad σου... Kαι παλι δεν παιζει. Ενω το CoD WaW δουλευει κανονικα το GoW δεν την παλευει. Μηπως εβαλα λαθος profile. Ποσα GoW profile υπαρχουν ?? Εγω αυτον εδω εχω για ανταπτορα ( αυτο μου βγαζει στο pinnacle)--> Twin Usb Vibration Gamepad
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 φορτώνεις το gow μεσα απο το pinnacle εμφανιζεται μια εικονα απο το gow πριν πατησεις το play, αποσυνδεεις τον ανταπτορα και πατας το play όταν φορτώσει το παιχνιδι και εισαι στο μενου, βάζεις τον ανταπτορα, κανονικα θα πρεπει να μπορεις να πλοηγηθεις στα μενου με το gamepad... Αυτο δούλεψε σε εμενα με το gamepad του ps3...
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 φορτώνεις το gow μεσα απο το pinnacle εμφανιζεται μια εικονα απο το gow πριν πατησεις το play, αποσυνδεεις τον ανταπτορα και πατας το play όταν φορτώσει το παιχνιδι και εισαι στο μενου, βάζεις τον ανταπτορα, κανονικα θα πρεπει να μπορεις να πλοηγηθεις στα μενου με το gamepad... Αυτο δούλεψε σε εμενα με το gamepad του ps3... Aκολουθησα ενα ενα τα βηματα σου φιλαρακι και τελικα την παλεψε και με το GoW. Δουλεψε Τελικα το λαθος μου ηταν οτι αντι να αποσυνδεσω τον ανταπτορα, εγω αποσυνδεα το χειριστηριο μονο και ετσι δε γινοταν τιποτα Το μονο προβλημα τωρα ειναι με τα κουμπια αλλα αυτα θα τα ρυθμισω. Θα δοκιμασω και τα 2 προφιλ που εχει και θα βρω ποιο μου ταιριαζει καλυτερα. Φιλε σε υπερευχαριστω. Με βοηθησες πολυ
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,μετά από πολύ καιρό.. Είπα να βάλω πάλι το παιχνίδι να παίξω... Στο ίδιο σύστημα μου,(intel core 2 quad 2.4ghz, 2gm ram, 8500gt 256mb) με vista home premium sp2,ακριβώς καμία αλλαγή στο σύστημα.Απλά είναι φρεσκο-φορμοαρισμένο.. Κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι,όλα οκ,και μόλις πατάω να παίξω...τσουπ πετάει πρόβλημα.Αυτό εδώ: Τί παίζει;Το παιχνίδι είναι original,και τα windows το ίδιο..Έπαιξα με τις windows games live εκδόσεις,τίποτα..Πετάει το ίδιο.. Τί να κάνω;Το παιχνίδι το έχω βγάλει και το έχω ξαναβάλει ένα σορό φορές. Ευχαριστώ. ---------- Προσθήκη στις 01:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ---------- Το έφτιαξα με την βοήθει του pappou_soulis,να σαι καλά.. Απότι φαίνεται το παιχνίδι είχε ημερομηνία λήξης...και για να τρέξει πρέπει να πάω τν ημερομηνία στο pc πίσω από τις 28/1/09... http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=656177 http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=583739&page=7 Το live όμως γιατί δεν κάνει τίποτα και δεν κατεβάζει το προφίλ μου;Έχω άλλο mail που είναι δηλωμένο με αγγλική διεύθηνση.. Μήπως έληξε και αυτό για το παιχνίδι;;Τί γίνεται;Τί μουφιές είναι αυτές; Τελικά με την ημερομηνία που λένε,τα παίζει τ pc,δεν λειτουργούν προγράμματα κ γιαυτό δεν μπαίνει live.. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2010 από xtrmsnpr
bep1995 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με το Gears of War και με το for Windows, την ωρα που παιζω (στο gameplay, οχι στο menu, μονο την ωρα που παιζω εχω προβλημα, οταν παταω το Α ή το RT (τον Right Trigger) μου σβηνει το χειριστιριο και καθε φορα που το ξανααναβω ξανασβηνει, μονο με το Α και το RT (κατι παροιμοιο γινεται και με το Batman Arkham City οταν παταω το RB (Right Bumber) ) τι γινεται ρε παιδια, γιατι σβηνει;; Σημειωση: το παιχνιδι το εχω στο pc και ειναι το Gears of War 1 (λογικο ειναι αφου το 2 και 3 ειναι μονο για Xbox 360, μ@λ@κια )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα