alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Tι παει να πει αυτο ρε παιδια ?? Μου το λεει οταν παω να βαλω το patch http://img22.imageshack.us/img22/4112/lighthouseh.jpg
LuxJaja Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μήπως ότι δε μπορεί να κάνει το update γιατί έχεις βάλει το crack της αντιγραφής;
Eluminator_91 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Αγορασα το συγκεκριμενο παιχνιδι χθες το εκανα κανονικα εγκατασταη και αφου εκανα λογαριασμο ξεκινησα να παιζω στο single player..α επισης εκανα και καποιες αλλαγες στα video settings..αφου βαρεθηκα βγηκα απ'το παιχνιδι και μετα απο επανεκινηση οταν πηγα να ξαναπαιξω ειχαν γυρισει ολες οι ρυθμισεις στο defeult ενω οταν πηγα να συνεχισω μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν checkpoins....τι ακριβως εχω κανεις λαθος..?? Ευχαριστω!!
LuxJaja Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το GOW συνδέεται με το Games for Windows Live. Μήπως αυτό σου κάνει κανένα πρόβλημα; ή μήπως πριν ήσουν logged ενώ τώρα όχι;
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 μήπως ότι δε μπορεί να κάνει το update γιατί έχεις βάλει το crack της αντιγραφής; Ναι. Εχω βαλει το κρακ (ενα αρχειακι startup.exe). Αν δε το εβαζα πως θα επαιζα αλλωστε. Λες να φταιει αυτο??Τι προτεινεις?? Ενα αλλο κουλο ειναι πως για να παιξω βαζω την ημερομηνια του υπολογιστη κανα χρονο πισω.Αλλιως μου βγαζει ενα μυνημα και δε μαφηνει να παιξω. Γι'αυτο προσπαθω να βαλω αυτο το πατς επειδη ακουσα πως ετσι φτιαχνεται αλλα δε μπαινει γαμωτο
LuxJaja Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Λύση 1. Αγόρασε το. Λύση 2. Αγόρασε το. Λύση 3. Αγόρασε το. Λύση 4. Διάβαζε τους κανόνες του φόρουμ πριν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις. Λύση 5. Αγόρασε το. Το παιχνίδι αξίζει κάθε δεκάρα.
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Λύση 1. Αγόρασε το. Λύση 2. Αγόρασε το. Λύση 3. Αγόρασε το. Λύση 5. Αγόρασε το. Το παιχνίδι αξίζει κάθε δεκάρα. Δε δινω ουτε δεκαρα για παιχνιδια. Λύση 4. Διάβαζε τους κανόνες του φόρουμ πριν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις. Ειπα κατι που δεν επρεπε??
outlaw star Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Ειπα κατι που δεν επρεπε?? όπως σου ειπε το παιδί ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
alexis333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 όπως σου ειπε το παιδί ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ OΚ. Σορυ .
outlaw star Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 OΚ. Σορυ . ok αφού κατάλαβες το λάθος σου no problem man:-)
alexis333 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ok αφού κατάλαβες το λάθος σου no problem man:-) Οκ. Αυτο το καταλαβα. Κατι αλλο δεν εχω καταλαβει. Γιατι οταν σε αυτο το παιχνιδι βαζω χειριστηριο τα αναλογικα κουμπια λειτουργουν τελειως λαθος?? Πηγα και στις ρυθμισεις και τιποτα. Εχει καταφερει να παιξει κανεις με χειρηστηριο?? Να πω πως χρησιμοποιω ανταπτορα για ps2 χειριστηρια
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Έτσι το έπαζα, αλλά με κανονικό χειροστάσιο.
outlaw star Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Οκ. Αυτο το καταλαβα. Κατι αλλο δεν εχω καταλαβει.Γιατι οταν σε αυτο το παιχνιδι βαζω χειριστηριο τα αναλογικα κουμπια λειτουργουν τελειως λαθος?? Πηγα και στις ρυθμισεις και τιποτα. Εχει καταφερει να παιξει κανεις με χειρηστηριο?? Να πω πως χρησιμοποιω ανταπτορα για ps2 χειριστηρια επειδή έχω και εγώ το adaptoraki σε πολλά παιχνίδια το κάνει αυτό...η ενδεδειγμένη λύση είναι το χειριστήριο του xbox...δοκίμασες όμως να το παίξεις με mouse και keyboard??για κάνε μια δοκιμή διότι είναι πολύ καλύτερα..
xavier Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 η πιο απλη λύση ειναι το pinnacle game profiler, κατεβάστε το profile που υπάρχει στο forum τους για to gears of war.Συνδέστε το gamepad, αφου κανετε όλες τις ρυθμισεις, φορτώστε το gears of war μεσα απο το προγραμματακι, προσοχή, πριν πατήσετε το play στην οθονη που βγαζει το gears of war πριν ξεκινησει, αποσυνδέστε το χειριστήριο, πατήστε το Play για να φορτώσει το παιχνίδι και αφού φορτώσει συνδέστε το χειριστήριο. Θα λειτουργει κανονικά... Εγω το παιζω με το controller του ps3 και το αναγνωριζει κανονικά(βεβαια για το συγκεκριμενο controller χρειαζονται μερικες επιπλεον διαδικασιες...)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Έτσι το έπαζα, αλλά με κανονικό χειροστάσιο. Όπως λέμε χοιροστάσιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα