Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αγορασα το συγκεκριμενο παιχνιδι χθες το εκανα κανονικα εγκατασταη και αφου εκανα λογαριασμο ξεκινησα να παιζω στο single player..α επισης εκανα και καποιες αλλαγες στα video settings..αφου βαρεθηκα βγηκα απ'το παιχνιδι και μετα απο επανεκινηση οταν πηγα να ξαναπαιξω ειχαν γυρισει ολες οι ρυθμισεις στο defeult ενω οταν πηγα να συνεχισω μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν checkpoins..:confused:..τι ακριβως εχω κανεις λαθος..??

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

το GOW συνδέεται με το Games for Windows Live. Μήπως αυτό σου κάνει κανένα πρόβλημα; ή μήπως πριν ήσουν logged ενώ τώρα όχι;

Δημοσ.
μήπως ότι δε μπορεί να κάνει το update γιατί έχεις βάλει το crack της αντιγραφής;

Ναι. Εχω βαλει το κρακ (ενα αρχειακι startup.exe).

Αν δε το εβαζα πως θα επαιζα αλλωστε.

Λες να φταιει αυτο??Τι προτεινεις??

Ενα αλλο κουλο ειναι πως για να παιξω βαζω την ημερομηνια του υπολογιστη κανα χρονο πισω.Αλλιως μου βγαζει ενα μυνημα και δε μαφηνει να παιξω.

Γι'αυτο προσπαθω να βαλω αυτο το πατς επειδη ακουσα πως ετσι φτιαχνεται αλλα δε μπαινει γαμωτο

Δημοσ.

Λύση 1. Αγόρασε το.

Λύση 2. Αγόρασε το.

Λύση 3. Αγόρασε το.

Λύση 4. Διάβαζε τους κανόνες του φόρουμ πριν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.

Λύση 5. Αγόρασε το. Το παιχνίδι αξίζει κάθε δεκάρα.

Δημοσ.
Λύση 1. Αγόρασε το.

Λύση 2. Αγόρασε το.

Λύση 3. Αγόρασε το.

Λύση 5. Αγόρασε το. Το παιχνίδι αξίζει κάθε δεκάρα.

Δε δινω ουτε δεκαρα για παιχνιδια. :-D

Λύση 4. Διάβαζε τους κανόνες του φόρουμ πριν κάνεις τέτοιες ερωτήσεις.

Ειπα κατι που δεν επρεπε??

Δημοσ.
ok αφού κατάλαβες το λάθος σου no problem man:-)

Οκ. Αυτο το καταλαβα. Κατι αλλο δεν εχω καταλαβει.

Γιατι οταν σε αυτο το παιχνιδι βαζω χειριστηριο τα αναλογικα κουμπια λειτουργουν τελειως λαθος?? Πηγα και στις ρυθμισεις και τιποτα.

Εχει καταφερει να παιξει κανεις με χειρηστηριο??

Να πω πως χρησιμοποιω ανταπτορα για ps2 χειριστηρια

Δημοσ.
Οκ. Αυτο το καταλαβα. Κατι αλλο δεν εχω καταλαβει.

Γιατι οταν σε αυτο το παιχνιδι βαζω χειριστηριο τα αναλογικα κουμπια λειτουργουν τελειως λαθος?? Πηγα και στις ρυθμισεις και τιποτα.

Εχει καταφερει να παιξει κανεις με χειρηστηριο??

Να πω πως χρησιμοποιω ανταπτορα για ps2 χειριστηρια

επειδή έχω και εγώ το adaptoraki σε πολλά παιχνίδια το κάνει αυτό...η ενδεδειγμένη λύση είναι το χειριστήριο του xbox...δοκίμασες όμως να το παίξεις με mouse και keyboard??για κάνε μια δοκιμή διότι είναι πολύ καλύτερα..

Δημοσ.

η πιο απλη λύση ειναι το pinnacle game profiler, κατεβάστε το profile που υπάρχει στο forum τους για to gears of war.Συνδέστε το gamepad, αφου κανετε όλες τις ρυθμισεις, φορτώστε το gears of war μεσα απο το προγραμματακι, προσοχή, πριν πατήσετε το play στην οθονη που βγαζει το gears of war πριν ξεκινησει, αποσυνδέστε το χειριστήριο, πατήστε το Play για να φορτώσει το παιχνίδι και αφού φορτώσει συνδέστε το χειριστήριο. Θα λειτουργει κανονικά...

Εγω το παιζω με το controller του ps3 και το αναγνωριζει κανονικά(βεβαια για το συγκεκριμενο controller χρειαζονται μερικες επιπλεον διαδικασιες...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...