giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Εγω ειμαι ο Σρεντερ!! Ε μα τώρα πείτε μου ρε παιδιά!!!!Να μη βάλω τα γέλια;;;!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Οχι! Εγω θα βαλω τα κλαματα απο τον τρομο!!! Θελω τη μαμααααααα μου :cry: !! Τωρα απο το αγχος μου σου τερματιζω 30 κωλομπλοκς (ή οπως λεγοταν) ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑ ελεοςςςςςς χαχααχαχαχα ελιωσα παλι!!
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τωρα απο το αγχος μου σου τερματιζω 30 κωλομπλοκς (ή οπως λεγοταν) Ωραία!Πες μου μετά αν είναι,να έρθω απο το σπίτι σου να τερματήσουμε και αυτό το πως το είπαμε...Α ναι το Nikita!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Ωραία!Πες μου μετά αν είναι,να έρθω απο το σπίτι σου να τερματήσουμε και αυτό το πως το είπαμε...Α ναι το Nikita!!! Αν δε περιλαμβανει το προγραμμα τα παιχνιδια PC Sonic Heroes και...γιουγκι-ώ δεν ερχεσαι πουθενα :lol::lol:
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αν δε περιλαμβανει το προγραμμα τα παιχνιδια PC Sonic Heroes και...γιουγκι-ώ δεν ερχεσαι πουθενα :lol::lol: Ε καλά...Άλλη μέρα αυτά Λέω να αρχίσουμε με το τρομεροφοβερό κολομποκ,να συνεχίσουμε με Nikita και μετά...Πως το λέγαν το άλλο που πρότεινε ο σρεντερ; Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2009 από giorgos147
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 θα σας προτεινα να παιξετε και το collaspe!! http://www.youtube.com/watch?v=qImm7wOxWXU&feature=related Ειναι το καλυτερο action game της χρονιας!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 θα σας προτεινα να παιξετε και το collaspe!! http://www.youtube.com/watch?v=qImm7wOxWXU&feature=related Ειναι το καλυτερο action game της χρονιας!! της χρονιάς που δεν έχει Φεβρουάριο?
Tenshi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Για την ακρίβεια της χρονιάς που ο Φλεβάρης έχει 30 μέρες... Βασικά εγώ κόλλησα σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του post: ΓΚΡΡΡ!!! ΤΩΡΑ ΘΥΜΩΣΑ!! Τα 16-17 τα εχω περασει προπολλου.. Ειμαι 21 χρονων και μαλιστα ειμαι φοιτητης σε ΙΕΚ πληροφορικης και ετσι ξερω πολυ περισσοτερα για τα pc απο οτι νομιζεις!! Καταλαβες??? Give me a moment please... 3. 2. 1. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαχΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαΧΑχ
Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Μείνετε εντός θέματος. Σβήστηκαν ήδη αρκετά μηνύματα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Απ'ότι βλέπω έχω θαυμαστές. (κι άλλος Ghost Rider) Μιας και είμαστε στο θέμα πάντως (και λόγω GTA IV και βοήθειας κατάφερα να κάνω το Windows LIVE να δουλέψει), παίζει κανείς multiplayer το GoW;
outlaw star Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Απ'ότι βλέπω έχω θαυμαστές. (κι άλλος Ghost Rider) Μιας και είμαστε στο θέμα πάντως (και λόγω GTA IV και βοήθειας κατάφερα να κάνω το Windows LIVE να δουλέψει), παίζει κανείς multiplayer το GoW; εγώ μανιωδώς μάλισταθα σου στείλω pm
vasillis17 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να παιξω το παιχνιδι το εχω κανει install κανωδιπλο κλικ στο εικονειδοιο και μου λεει αυτο το μυνημα-program files\microsoft games\gears of war\binares\wargame-g4wlive.exe-you cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game. αν το εχει αντιμετωπισει καποιοσ να βοηθησει !ευχαριστω!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Κατέβασε το update από εδώ:http://download.microsoft.com/download/5/1/a/51a3f34c-e65d-47d1-9e28-02e3356fec3f/gearspc_tu3_microsoft.exe και ξαναδοκίμασε
DrFreeman Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Aπό κόσμο πως πάει η PC εκδοση στο multi; Υπάρχουν αρκετοί servers και λαός ώστε να αξίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα