Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει λύση εδω: "Πως θα κάνω την χαλασμένη κόπια του "θείου" να δουλέψει σωστά με 3 απλά βήματα"
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 39 euro?!? Okay... "οροκουσακι" απλά πατα home μέσα στο game για να κανεις profile dude...αυτό είναι άμα δεν δουλεύει τότε buy it...εγώ αυτό έκανα...
outlaw star Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 39 euro?!? Okay... "οροκουσακι" απλά πατα home μέσα στο game για να κανεις profile dude...αυτό είναι άμα δεν δουλεύει τότε buy it...εγώ αυτό έκανα... στο carrefour το είχε πάντως 10 ευρά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 αντε να βγει και το 2 τωρα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ έχει ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να βγει για PC...
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 έχει ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να βγει για PC... Τα ιδια ελεγαν και για αλλα παιχνδια οτι δεν θα βγουν για pc οπως το ΝΒ2Κ9 και το gta 4 για παραδειγμα αλλα τελικα βγηκαν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τα ιδια ελεγαν και για αλλα παιχνδια οτι δεν θα βγουν για pc οπως το ΝΒ2Κ9 και το gta 4 για παραδειγμα αλλα τελικα βγηκαν! για το GTA4 δεν είχαν ανακοινώσει τπτ, το άφηναν ακάλυπτο...αντιθέτως για το GOW2 το έχουν δηλώσει από την αρχή
Tenshi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Τα ιδια ελεγαν και για αλλα παιχνδια οτι δεν θα βγουν για pc οπως το ΝΒ2Κ9 και το gta 4 για παραδειγμα αλλα τελικα βγηκαν! Say what? Σε λίγο θα μας πείς οτι δέν θα βγεί Fifa 2010,έτσι... για να σπάσει η μονοτονία τον τελευταίων 14 ετών. OROKUSAKI συγκεντρώσου!Η ψυχική σου υγεία κινδυνεύει άμεσα με της πατάτες που παίζεις και αυτά είναι τα πρώτα συμπτώματα...
Yperaspisths Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 για το GTA4 δεν είχαν ανακοινώσει τπτ, το άφηναν ακάλυπτο...αντιθέτως για το GOW2 το έχουν δηλώσει από την αρχή Eιχαν δηλωσει οτι το GOW1 δεν θα εβγαινε,αλλα τελικα βγηκε για να αγορασουν θυματα τα vista
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Eιχαν δηλωσει οτι το GOW1 δεν θα εβγαινε,αλλα τελικα βγηκε για να αγορασουν θυματα τα vista αυτός ο περιορισμός μου έχει σπάσει τα νεύρα το GoW 1 δεν ήταν Vista only, το Halo 2 ήταν...
outlaw star Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 το Halo 2 ήταν... και αυτό όμως ξεπεράστηκε
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Say what?Σε λίγο θα μας πείς οτι δέν θα βγεί Fifa 2010,έτσι... για να σπάσει η μονοτονία τον τελευταίων 14 ετών. OROKUSAKI συγκεντρώσου!Η ψυχική σου υγεία κινδυνεύει άμεσα με της πατάτες που παίζεις και αυτά είναι τα πρώτα συμπτώματα... Δεν παιζω πατατες!:mad: Τωρα παιζω το cryostasιs!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Tenshi ο οροκουσακι ανεκαθεν ετσι ητανε
Tenshi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δεν παιζω πατατες!:mad: Τωρα παιζω το cryostasιs! Frankly my dear i don't give a damn... Εγώ θέλω να μάθω πώς κατέληξες στο συμπέρασμα οτι το NBA 2k9 δέν θα έβγαινε σε pc πλατφόρμα.Μάλλον στο είπε κανας Ρώσος "θείος",ή καμια Nikita στο ψιθύρισε με νάζι... Αντε και ντομπρογιούτο πάσσα! @GeorgeMan...στο χέρι του είναι να αλλάξει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 @GeorgeMan...στο χέρι του είναι να αλλάξει κάτσε να περάσει τα 16-17 πρώτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα