Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 euro?!? Okay...

"οροκουσακι" απλά πατα home μέσα στο game για να κανεις profile dude...αυτό είναι άμα δεν δουλεύει τότε buy it...εγώ αυτό έκανα...

στο carrefour το είχε πάντως 10 ευρά

• Super Moderators
Δημοσ.
αντε να βγει και το 2 τωρα ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ

έχει ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να βγει για PC...

Δημοσ.
έχει ανακοινωθεί ότι δεν πρόκειται να βγει για PC...

Τα ιδια ελεγαν και για αλλα παιχνδια οτι δεν θα βγουν για pc οπως το ΝΒ2Κ9 και το gta 4 για παραδειγμα αλλα τελικα βγηκαν!

• Super Moderators
Δημοσ.
Τα ιδια ελεγαν και για αλλα παιχνδια οτι δεν θα βγουν για pc οπως το ΝΒ2Κ9 και το gta 4 για παραδειγμα αλλα τελικα βγηκαν!

για το GTA4 δεν είχαν ανακοινώσει τπτ, το άφηναν ακάλυπτο...αντιθέτως για το GOW2 το έχουν δηλώσει από την αρχή

Δημοσ.

Say what?:lol::cry::lol:

Σε λίγο θα μας πείς οτι δέν θα βγεί Fifa 2010,έτσι... για να σπάσει η μονοτονία τον τελευταίων 14 ετών.

OROKUSAKI συγκεντρώσου!Η ψυχική σου υγεία κινδυνεύει άμεσα με της πατάτες που παίζεις και αυτά είναι τα πρώτα συμπτώματα...

Δημοσ.
για το GTA4 δεν είχαν ανακοινώσει τπτ, το άφηναν ακάλυπτο...αντιθέτως για το GOW2 το έχουν δηλώσει από την αρχή

Eιχαν δηλωσει οτι το GOW1 δεν θα εβγαινε,αλλα τελικα βγηκε για να αγορασουν θυματα τα vista

• Super Moderators
Δημοσ.
Eιχαν δηλωσει οτι το GOW1 δεν θα εβγαινε,αλλα τελικα βγηκε για να αγορασουν θυματα τα vista

αυτός ο περιορισμός μου έχει σπάσει τα νεύρα

το GoW 1 δεν ήταν Vista only, το Halo 2 ήταν...

Δημοσ.
Say what?:lol::cry::lol:

Σε λίγο θα μας πείς οτι δέν θα βγεί Fifa 2010,έτσι... για να σπάσει η μονοτονία τον τελευταίων 14 ετών.

OROKUSAKI συγκεντρώσου!Η ψυχική σου υγεία κινδυνεύει άμεσα με της πατάτες που παίζεις και αυτά είναι τα πρώτα συμπτώματα...

Δεν παιζω πατατες!:mad::mad: Τωρα παιζω το cryostasιs!

Δημοσ.
Δεν παιζω πατατες!:mad::mad: Τωρα παιζω το cryostasιs!

Frankly my dear i don't give a damn...

Εγώ θέλω να μάθω πώς κατέληξες στο συμπέρασμα οτι το NBA 2k9 δέν θα έβγαινε σε pc πλατφόρμα.Μάλλον στο είπε κανας Ρώσος "θείος",ή καμια Nikita στο ψιθύρισε με νάζι...

Αντε και ντομπρογιούτο πάσσα!:devil:

@GeorgeMan...στο χέρι του είναι να αλλάξει:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...