Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εγώ πάλί έχω speedtouch. :/ Σε κόβω κι εσένα για ασυμβατότητα...
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εγώ πάλί έχω speedtouch. :/ Εμ κ γω..Πάντως στο 10.0.0.138 δν μπαίνει σήμερα..κάνει timeout.Γενικά η γραμμή μ σήμερα είναι εντελώς ξεφτίλα.. Εεε ασυμβατότητες κ μη,είναι έλεος..τί τ πήρα original ήθελα να ξερα..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Σε κόβω κι εσένα για ασυμβατότητα... Ναι, είχα ξεχάσει πως το Speedtouch είναι κι αυτό Alcatel.
Erwdios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ναι, είχα ξεχάσει πως το Speedtouch είναι κι αυτό Alcatel. Κι εγώ από σήμερα ξεχνάω που πουλάνε αυθεντικά παιχνίδια με την ένδειξη Games for Windows. Αν πρέπει, για κάθε παιχνίδι που θα βγάζει η Ms να αλλάζω και router, καλό είναι και το single player και ειδικά το τσάμπα. Εξάλλου όπως λέει κι ο σοφός λαός μας: Τσάμπα ξύδι, πιο γλυκό από μέλι.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει κάποιο θέμα-ρύθμιση με το mouse? Δεν αποκρίνεται καθόλου. -----Προστέθηκε 10/10/2008 στις 12 : 45 : 05----- Έφτιαξε στο επόμενο restart.
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Καλά είμαι εξοργισμένος.Παίρνω από ένα φίlο το Gears για PC γνησιότατο.Κάνω ωραία την εγκατάσταση και με το που τρέχω τρώει ;error το Windows Live.Μπαίνω με το Administrator account και ξεκινάω μια χαρά .Κάνει 5 ώρες για το Patch.Κάνω τον ηλίθιο λογαριασμό με *******@yahoo.gr σαν e-mail (ta **** είναι απόκρυψη).Δεν μπαίνει λέει γιατί δεν υποστηρίζεται το region.Έτσι όμως δεν μπορώ να παίξω online ή να κάνω saves. Κάνω άλλο e-mail βάζω ότι είμαι άγγλος μπας και.Ε δεν.Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να το παίξω το ^%&^παίχνιδο?Μόνο και μόνο από πείσμα. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2008 από Dakonblackblade
mandal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 κανε update το παιχνιδικατεβασε το πατς και βαλε το hamachi fix κομπλε μετα. η μπορεις να απευθυνθεις στο support της Ms
Erwdios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Καλά είμαι εξοργισμένος.Παίρνω από ένα φίlο το Gears για PC γνησιότατο.Κάνω ωραία την εγκατάσταση και με το που τρέχω τρώει ;error το Windows Live.Μπαίνω με το Administrator account και ξεκινάω μια χαρά .Κάνει 5 ώρες για το Patch.Κάνω τον ηλίθιο λογαριασμό με *******@yahoo.gr σαν e-mail (ta **** είναι απόκρυψη).Δεν μπαίνει λέει γιατί δεν υποστηρίζεται το region.Έτσι όμως δεν μπορώ να παίξω online ή να κάνω saves. Κάνω άλλο e-mail βάζω ότι είμαι άγγλος μπας και.Ε δεν.Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να το παίξω το ^%&^παίχνιδο?Μόνο και μόνο από πείσμα. Καλως ΄ρθες στον μαγικό κόσμο της Ms. Όσο για το hamachi, που προτείνει ο φίλος παραπάνω, είναι απαράδεκτο να έχει κανείς αγοράσει αυθεντικό το παιχνίδι και να πρέπει να καταφύγει σε hamachi για να απολαύσει το online του.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή δεν γίνεται τίποτα άλλο?Για προτείνετε λίγο την σελίδα για το hamchi fix αν μπορείτε.Αλλά πραγματικά ήθελα να παίξω το campaign.Οι κάτοχοι Xbox τι κάνουν για να παίξουν?Σε αυτούς υποστηρίζεται το Windows Live?
klainmaingr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Επίσημα όχι. Προσπερνάται αυτό το πρόβλημα βέβαια δηλώνοντας ξένη χώρα στο προφίλ. Ότι ναναι δλδ.. γτπ.. Τώρα που το ξαναβλέπω.. θέλω να πιστεύω οτι έκανες hotmail ή windowslive λογαριασμό και όχι yahoo... Πιστεύω αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα.
Erwdios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Επίσημα όχι.Προσπερνάται αυτό το πρόβλημα βέβαια δηλώνοντας ξένη χώρα στο προφίλ. Ότι ναναι δλδ.. γτπ.. Τώρα που το ξαναβλέπω.. θέλω να πιστεύω οτι έκανες hotmail ή windowslive λογαριασμό και όχι yahoo... Πιστεύω αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα. Εγώ και ξένη χώρα δήλωσα στο προφίλ και hotmail λογαριασμό είχα και το παιχνίδι, απλά δεν συνδεόταν. Η κατάσταση με τους servers του Windows Live είναι επιεικώς, αστεία, για να μην μιλήσω για τη λίστα με τα συμβατά routers. Αν δεν έχεις D-Link, δεν υποστηρίζει επίσημα. Ότι' να ναι δηλαδή.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Έκανα και Hotmail και έβαλα πως είμαι Ιρλανδός (χικ).Αλλά όταν μετά πας να κάνεις gamertag (μη χέσω, με το μπαρδόν) με έχει σαν location Ελλάδα (μα που το καταλάβανε).Κρίμα πολύ κρίμα γιατί το παιχνίδι μου αρέσει κατά τα άλλα.Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε απελπισμένη πρόταση
outlaw star Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Έκανα και Hotmail και έβαλα πως είμαι Ιρλανδός (χικ).Αλλά όταν μετά πας να κάνεις gamertag (μη χέσω, με το μπαρδόν) με έχει σαν location Ελλάδα (μα που το καταλάβανε).Κρίμα πολύ κρίμα γιατί το παιχνίδι μου αρέσει κατά τα άλλα.Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε απελπισμένη πρόταση δοκίμασε ξανά και ξανά μέχρι να τα καταφέρεις... δυστηχώς εγώ έτσι τα κατάφερα(με την πέμπτη-έκτη φορά)
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Για πέταμα απλά για πέταμα.100 φορές 5 e-mail ούτε μποτ να είμαι.Α στα Διάλα δλδ
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Σημερα ξαναεγκατεστησα το Gears of war εβαλα και τα 2 pacth. Το παιχνιδι παιζει κανονικα με ολα φουλ 1280χ1024 αλλα οταν βγαινω απο το παινχιδι και μετα ξαναμπαινω δεν μπορω να κανω load game και ετσι ειμαι αναγκασμενος να ξεκινησω παλι απο την αρχη... Γιατι συμβαινει αυτο?? -----Προστέθηκε 3/1/2009 στις 03 : 54 : 52----- Μιλαμε για single player ετσι? Δεν με ενδιαφερει το multiplayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα