Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 HD4870?! είσαι μπροστά
raven3x7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 HD4870?! είσαι μπροστά Lol το εφτιαξα. Υποσυνείδητο ήταν αυτό μάλλον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 no idea man, sorry
outlaw star Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 console: say im a n00b φιλαράκο ξέρεις ναι ή ού και κόψε τις ειρωνίες
aliakas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 έχω κολλήσει στο τρένο στο boss με τις νυχτερίδες δεν μπορώ να τον βγάλω με τπτ έχει κανένα αδύνατο σημείο ? καμιά βοήθεια κανείς ?
outlaw star Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 έχω κολλήσει στο τρένο στο boss με τις νυχτερίδεςδεν μπορώ να τον βγάλω με τπτ έχει κανένα αδύνατο σημείο ? καμιά βοήθεια κανείς ? θέλει υπομονή να προσέχεις τις νυχτερίδες διότι σε κάνουν κιμά μην βγαίνεις ακάλυπτα μπροστά του...επίσης εαν τρέξεις προς τη δική του πλευρά γρήγορα και τον προσπεράσεις υπάρχει ένα troica gun με το οποίο μπορείς να του φορέσεις ξύλινο κουστούμι μια και καλή..
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να επανέλθω στο θέμα..Έχω το speedtouch 510i είναι ρούτερ,κ θέλω να ανοίξω πόρτες για να μπορέσω να παίξω online επιτέλους,αλλά δν ξέρω πως γίνεται αυτό..δν έχω ξαναδοκιμάσει..Μπορείτε να μ βοηθήσετε σας παρακάλω;
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ρε μην ειστε κοροϊδα! ακουτε τον παλιο και παρτε gamepad. αρκετα με τα ποντικοκομπλεξ. gears=pad οσο για το "καλυτερο".. σιγουρα ειναι καλυτερο στο 360. ουτε σε framerate, ουτε σε αναλυση, αλλα σαν overall experience. Να πώ την αμαρτία μου? Ξεκίνησα χθες να παίζω το Gears of War (ξέρω, ξέρω, νωρίς το ανακάλυψα) και θυμόμουν τα λόγια του p3tran για gamepad, και μιάς και έχω ένα Logitech Rumblepad, είπα να το ξεσκονίσω λίγο μιάς και με το Pro, για το οποίο το έχω το gamepad, έχω να ασχοληθώ κάμποσο καιρό. Το λοιπόν, κόντεψα να στραμπουλήξω τα δαχτυλά μου + το γεγονός ότι δεν μπορείς να σημαδέψεις ούτε δεινόσαυρο στα 5 μέτρα. Από την άλλη όρισα να παίζω με τον σταυρό και πατώντας το πάνω πήγαινα πίσω, ενώ πατώντας το κάτω πήγαινα μπροστά. Αυτό ήταν που με εξόργισε κιόλας. Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τουλάχιστον το σταυρό να λειτουργεί ορθολογικά, γιατί τη σκόπευση, που θα πάει, με τον καιρό θα την μάθουμε. Αν όχι, βουρ πίσω σε keyboard-mouse.
outlaw star Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 φίλε κατευθείαν στο πληκτρολόγιο ο έλεγχος είναι απίστευτα καλύτερος απο ότι με gamepad...δοκίμασε και πες μας....
Erwdios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Πρέπει να έκανα μία χοντρή μαγκιά. Αναβάθμισα το profile μου για να παίξω online, ενώ το single δεν το είχα τερματίσει ακόμα και όπως φαίνεται έχω χάσει όλα τα chekpoints. Ήμουν στο boss με τις νυχτερίδες, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω? Όταν προσπαθώ να συνδεθώ, για να παίξω μέσω live, μου πετάει σφάλμα για error connectivity. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με αυτό? Πόρτες έχω ανοιχτές στο router μου, αλλά που τις δηλώνω μέσα στο παιχνίδι? Outlaw, ο συνδυασμός keyboard-mouse, τελικά μαμεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ssssshhhtttt... μην λέτε τέτοια ρε και θα φάμε κράξιμo από p3tran... (sorry Erwdie no idea για το πρόβλημα σου )
Erwdios Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ssssshhhtttt...μην λέτε τέτοια ρε και θα φάμε κράξιμo από p3tran... (sorry Erwdie no idea για το πρόβλημα σου ) Lol. Np Το πρόβλημα με τα chekpoints λύθηκε... η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι πιο εντυπωσιακό στον τερματισμό, όπως το Brumak π.χ. αλλά ευελπιστώ να το δω στο 2 Παραμένει το πρόβλημα με το multi...
Nightbringer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Για πες το boss με ποια όπλα το νίκησες ; + με το Multiplayer τι πρόβλημα υπαρχει; εμένα μια χαρά παίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα