Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μου αρέσει που επιμένεις κιόλας σε κάτι καθαρά υποκειμενικό...ότι για όλους θα είναι άλλη/φοβερή εμπειρία να το παίξουν με gamepad
p3tran Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 μου αρέσει που επιμένεις κιόλας σε κάτι καθαρά υποκειμενικό...ότι για όλους θα είναι άλλη/φοβερή εμπειρία να το παίξουν με gamepad ρε συ, αφου για αυτα τα κοντρολ φτιαχτηκε.. πως να το κανουμε τωρα? ειναι σωστο αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πριν, ο οποιος ητανε και η αιτια να γραψω στο συγκεκριμενο θεμα: Καθαρα κονσολαδικο, δεν ειναι για PC. Προτιμω το Turok που ειναι λιγο πιο ταιριαστο για ποντικι βεβαια το turok ειναι πολυ χειροτερο game, αλλα στα αλλα εχει δικιο. παρτε εκει ενα pad και βασανιστειτε καμια βδομαδα. μετα θα δειτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 φτιάχτηκε για gamepad, απλά σε κάποιους δεν αρέσει και πάλι και θέλουν ποντίκι
Galis Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 απορω πραγματικα για μερικους...καλα στο εικονοστασι το εχετε το 360? Τι προσκυνατε ετσι την κονσολα? Η microsoft σας εχει πραγματικα γραμμενους.Και στο τελος αμα σας αρεσει τοσο τι χανετε την ωρα σας στο forum να τη λετε για τα pc και δεν πατε να παιξετε? Ελεος πια,σε καθε thread να πεταγεται και ενας και να βριζει τα pc! Υπαρχει και section ''κονσολες'' .Καντε εκει ενα topic ''ποσο μισω τα pc και τις αναβαθμισεις'' και χωστε οσο θελετε...φτανει πια!Τσουρεκια! (Sorry αλλα δεν αντεχα αλλο)
Strategos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 απλα οσοι παιζουν fps παιχνιδια με gamepad ειναι μαζόχες.
chill Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Petran τον 360 controller for win έχω απλά η αίσθηση του vibration δεν με ικανοποιεί. Μοιάζει πολύ ψεύτικη και χωρίς ουσία γι'άυτό σε ρώτησα να δω αν είναι θέμα παιχνιδιού ή controller μιας και δεν έχω δοκιμάσει άλλο παιχνίδι μέχρι ώρας με το συγκεκριμένο gamepad. Το gow προφανώς και δεν είναι fps lol. Η "μαμά" m$ ενώ το game υποστηρίζει τoν controller του 360 τα έχει κάνει σκατά lol. Θέλω να πω ότι ενώ σου λέει να πατήσεις το Α το κουμπί που πρέπει να πατήσεις είναι το Β κλπ. Τα έχουν μπερδέψει έλεος. Παρόλα τα προβληματάκια το παιχνιδάκι τα σπάει, απλά κουβέντα να γίνεται .
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Αφήστε τον λαό να Post-άρει όπου θέλει ρε Τι λες βρε; Μπουρλώτο στους απίστους!
Strategos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ναι δεν ξερω τι ειναι το gow, αλλα ειπα fps(και ας μην ειναι first person) γιατι νομιζα οτι στοχευες με το αναλογικο αν ειναι να σημαδεύεις με το αναλογικό σίγουρα ποιο ευκολο ειναι με το ποντικη
p3tran Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 καλα, μερικοι pcακηδες ειστε τελειως πυροβολημενοι λεμε ;pppPPpppp ΕΙΠΑΜΕ, ΓΙΑ GEARS ΠΑΡΤΕ JOYPAD p.s. ναι chill πολυ μουφα το rumble (στην εκδοση pc, ασυρματο).. λες και κανουνε οικονομια στη μπαταρια ειναι.. ελπιζω στο ενσυρματο pad να παιζει καλυτερα. αδερφιστικο rumble λεμε
koulouri Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Eρωτηση: Υπαρχει καποιο fix για το Gears of War Xθες εκανα reinstall το Βιοshock και παρατηρησα οτι εχει 1 fix για AMD dual core και το Grid εχει επισης fix.. Mηπως υπαρχει και για το Gears of War? Γιατι το παιχνιδι σπερνει και ο μονος λογος που δεν το εχω παιξει ειναι γιατι 1024*768 με medium και σερνοταν ενω ολα τα αλλα πανω απο 1280 high
outlaw star Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ρε παιδιά ξέρει κανείς όταν παίζεις live πως γίνεται να γράψω κάτι στην οθόνη γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα και δε μπορώ να βρω το πως....οι οδηγίες είναι για το λούτσο του παιχνιδιού...thanx
outlaw star Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Eρωτηση:Υπαρχει καποιο fix για το Gears of War Xθες εκανα reinstall το Βιοshock και παρατηρησα οτι εχει 1 fix για AMD dual core και το Grid εχει επισης fix.. Mηπως υπαρχει και για το Gears of War? Γιατι το παιχνιδι σπερνει και ο μονος λογος που δεν το εχω παιξει ειναι γιατι 1024*768 με medium και σερνοταν ενω ολα τα αλλα πανω απο 1280 high παίζει να σε τρενάρει αρκετά ο επεξεργαστής..ναι έχει βγει ένα patch googlarise και κατέβασέ το
raven3x7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Eρωτηση:Υπαρχει καποιο fix για το Gears of War Xθες εκανα reinstall το Βιοshock και παρατηρησα οτι εχει 1 fix για AMD dual core και το Grid εχει επισης fix.. Mηπως υπαρχει και για το Gears of War? Γιατι το παιχνιδι σπερνει και ο μονος λογος που δεν το εχω παιξει ειναι γιατι 1024*768 με medium και σερνοταν ενω ολα τα αλλα πανω απο 1280 high 1680X1050 ολα τερμα το επαιξα με Χ2 4600 και HD3870 και 2 γιγα ραμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα