Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.
η να το παιξει σε κονσολα :P

σοβαρά τώρα θα σε αφήσω μλκ...

συμφωνώ απόλυτα...το game αυτό ταιριάζει απίστευτα σε κονσόλα

μου άρεσε απίστευτα...αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα του είδους

Δημοσ.

ναι κανονικα και οταν μπαινω κανω sign in αλλα μερικες φορες (οχι ολες) μου σβηνει τα saves και λεει οτι δεν υπαρχουν saves στο συγκεκριμενο profile

Δημοσ.

Δεν νομίζω και εγώ έτσι βγαίνω από το παιχνίδι με quit. Είμαι στην προ τελευταία πίστα και μέχρι δεν μου έχει χαθεί κανένα save οπότε κάτι άλλο θα φταίει

Δημοσ.

Δεν ξερω εαν εχει να κανει με το γεγονος οτι πρεπει να εχεις ενα τουλαχιστον silver account για το profile σου, για να σωσεις. Εγω λογω 360 χρησιμοποιω το gold account μου για το live στο PC και δουλευει κανονικα..

Δημοσ.

οχι μωρε σωνει κανονικα 1-2-3 φορες αλλα ξαφνικα καποιες φορες μπαινω στο game και ενω υπαρχει το profile παταω continue campaign και λεει οτι δεν εχω αρχισει καν.Και αν αρχισω ας πουμε τις ταυτοτητες των φανταρων που εχω μαζεψει τις ξαναβγαζει απο την αρχη σαν να μην εχω παιξει ποτε

Δημοσ.

Πάντως με τν καμια δν μπορώ να παίξω με online account,κ έτσι έχω τν offline κ παίζω,για να κρατάει τ saves.Αυτή η φίφα το live είναι αίσχος .

Δημοσ.
Πάντως με τν καμια δν μπορώ να παίξω με online account,κ έτσι έχω τν offline κ παίζω,για να κρατάει τ saves.Αυτή η φίφα το live είναι αίσχος .

Ναι σωστος αυτο ηθελα να πω αλλα δεν το θυμομουν.. Παιξε offline για να κραταει saves..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...