Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 nai kai egw exw mia ntouzina Ferrari me pistepses? etsi pisteuw kai egw autous pou eipan pws exoun to provlhma auto enw exoun original to game (vlepe orokusaki, o opoios meta se allo post den mporouse na valei patch...giati? giati den to eixe original...) apo thn stigmh pou to policy apagoreuei thn voh8eia gia peiratika games pws perimeneis na parei kapoios voh8eia otan den to exei original? sou leei oti to exei twra gia to an a3izei to software na to agoraseis h oxi einai allh syzhthsh...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 afou den thes na to agoraseis stop whining...opios thelei na play kana online pm me.
filetos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 OK ξεφυγα απο το θεμα συμφωνω δικαιωμα του καθενος το τι θα κανει και τι οχι.Στο δια ταυτα εχει βγει τιποτα που να διωρθωνει το συγκεκριμενο προβλημα?(οποιος ξερει μην με βομβαρδισετε παλι!)
Bougas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδια ξερει κανεις τον BIGDADDY408? http://www.youtube.com/watch?v=XsjTsx9bs0M http://www.youtube.com/watch?v=i-wSRwzgEZw http://www.youtube.com/watch?v=SJtYi0EOUKg http://www.youtube.com/watch?v=OYvn-HfRzew τι οργια κανει ο τυπος? πρεπει να ειναι απο τους best του παιχνιδιου.εχει παιξει κανεις μαζι του? σε πολλα kill που κανει δεν χρειαζετε καν να σημαδευσει,ουτε και απο αποσταση.απιστευτος! αυτος πρεπει να τρωει 2-3 insane για πρωινο!
privateer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Kαι εγώ αν φτίαξω βιντεάκια μου απο τα multi θα φαίνομαι σαν ο καλυτερος παίκτης στον κόσμο Πάντως ο spron1n όπως βλέπω τον έχει για πρωινό και είναι και δικό μας παιδί
Bougas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 ειναι γνωστος σαν παιχτης? ειναι στους top? ξερεις ποιοι ειναι οι καλυτεροι του παιχνιδιου?
john2gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Χαχαχαχαχαχαχα μήπως είναι τραγικά τα videos; Μήπως δίνονται headshots που δεν είναι στην πραγματικότητα; Για να δούμε ένα από αυτά: Ακόμα κι από την χαμηλή ανάλυση του video φαίνεται ξεκάθαρα ότι το κεφάλι δεν είναι μέσα στο τεράστιο (για sniper rifle) στόχαστρο. Μου θυμίζει τα παλιά τραγικά frags του CS που στις πρώτες εκδόσεις είχε ελεεινά hit-boxes και πυροβολούσες πάνω από το κεφάλι του αντιπάλου για να κάνεις headshot. Απλά, τραγικό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Βασικά εγώ το εγκατέλειψα το online γιατί το game βασίζεται επάνω στους αριθμούς...δηλαδή άμα είσαι 1 εναντίον 3 είναι απίθανο να νικήσεις...νομίζω ότι είναι χαζό να θέλει τόσες πολλές σφαίρες και finishing για να πεθάνει ο άλλος...κατά τα αλλα το concept του game είναι επικό... p.s.μην μιλήσω για τα accounts...
manost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι με τα όσα διάβασα σχετικά με τα προβλήματα του παιχνιδιού φοβήθηκα να το αγοράσω (πήρα στη θέση του το Witcher). Το παιχνίδι το έκαναν δώρο σε έναν φίλο μου (δεν το έχει δοκιμάσει ακόμη γιατί είναι σε φάση αναβάθμισης του η/υ του), οπότε το δανείστηκα, έκανα εγκατάσταση, έβαλα το update patch αλλά δυστυχώς παίρνω το error message κατά την εκκίνηση του, ενώ το κόλπο με ALT+Tab δεν δουλεύει. Έχει καταφέρει κάποιος που αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα να παίξει το παιχνίδι; Edit: Το έχω δοκιμάσει σε laptop HP Pavillion DV9393a με Vista.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Run it apo to games folder sto quick start menu.
manost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Tο έχω κάνει και αυτό. Τζίφος. Ευτυχώς ήταν δανεικό και δεν κλαίω τα λεφτά μου. Είπα μήπως έχει βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος από αυτούς που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα posts. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέβασα κάποιο cr@ck να δοκιμάσω, αν και πιστεύω ότι αφού δεν παίζει το γνήσιο, δεν θα γίνει τίποτα
lupus_Hegemonia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Γεια χαρά... Αν και απεχθάνομαι εντελώς να σκοτώνω τερατάκια... ... φοβερό παιχνίδι, στην PC έκδοση φυσικά! ΤΡΟΜΕΡΕΣ στολές τα παλικάρια, τρομερές γυαλάδες πάνω στα μέταλα! Αλλά... επιμένω... "CoD4"!
Sed22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδια..καθως επαιζα..το παιχνιδι και ημουν στο πρωτο chapter στην τελευταια αποστολη...παω να ξαναπαιξω και δεν μου βγαζει απο εκει που εχω μεινει..Μου λεει οτι τα chekpoints μου δεν υπαρχουν..Εχω κατεβασει κατι save games..αλλα και παλι τπτ... ΚαΜΙΑ ΛΥΣΗ??Το συγκεκριμενο προβλημα επικρατει σε πολλους χρηστες..
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 ειναι θεμα με το live account της m$ γιαυτο στα κανει αυτα.δημιουργησε ενα account και θα εισαι κυριος
Sed22 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Kαι ομως...εχω κανει account..αλλα και παλι τπτ φιλε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα