OROKUSAKI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ναι δν είπαμε καλε; ακόμα τ περιμένουμε... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???? Αν γινεται ας βαλει καποιος και καμια φωτογραφια που να δειχνει αναλυτικα τι πρεπει να κανω μηπως παιξει!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, εμένα μου τρέχει κανονικά αλλά 1-2 λεπτά μετά με πετάει στο desktop. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα? ...Το παιχνίδι μου το έχει φέρει ό θείος. Ama exeis vista treksto apo to start/games. Re OROKUSAKI stamata na fonazeis,den eimaste tufloi,katalavenoume tin apognosi sou alla den eimaste kai magoi...oti lusi yparxei stin eipame...psakse sto web gia lusi i perimene to patch i vale vista... P.S. Guys san tuxainei na min sas akolouthei o Dom kai genika to squad se merikes faseis?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μόλι πατάω το "Play" μου βγάζει: faultrep.dll:You cannot run the game with modified executable code.Please reinstall the game.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Με όλα αυτά που διαβάζω περίμενα κι εγώ ένα κάρο προβλήματα, αλλά από χθες που το εγκατέστησα τρέχει "ξυράφι" if you know what I mean... Φτου φτου κ μένα,τζιτζι πάει..ναι μν ματιαστούμε! P.S. Guys san tuxainei na min sas akolouthei o Dom kai genika to squad se merikes faseis? ναι αρκετά συχνά κ μερικές φορές είναι πρόβλημα,αφού τους χρειάζομαι για να βοηθίσουν τν κατάσταση.!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 To provlima lunete telika me ena aplo restart tou game.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2007 To provlima lunete telika me ena aplo restart tou game. Μέχρι να τ κάνει τν επόμενη φορά:-D
Angeldust Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μια χαρά παίζει σε μένα, σε Windows XP με τους τελευταίους drivers της nvidia και 8800GT. Κανένα κόλλημα ή bug μέχρι στιγμής στις 2 ώρες περίπου που έπαιξα. Το έχω σε ανάλυση 1680χ1050 και παίζει super! To μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι οτι δε μπορώ να κάνω save. Μου ζητάει για login σε Live account, serial number κλπ. Φυσικά ούτε live account υπάρχει, ούτε serial
tonypapadovic Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Μπορείς να κάνεις account off line και να παίξεις κανονικά ψάξτο λίγο γιατί τώρα δεν το έχω πρόχειρο
Angeldust Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Ναι το διάβασα αυτό για το offline account αλλά δεν κατάλαβα πως γίνεται... Κρίμα γμτ γιατί είχα προχωρήσει αρκετά και τώρα πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή πάλι. Anyway, το παιχνίδι τα σπάει πάντως, δεν το εχω παίξει σε xbox αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό.
ThrowDOWN Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2007 F1 otan eisai sto menu kai ekei kaneis neo user kai meta exeis kai ta save sou kyrios. egw etc to ekana kai kanonika ta exei kratisei ola try it
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Βγήκε το πρώτο Patch, χωρίς changelog όμως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 use the google luke...
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Βγήκε το πρώτο Patch, χωρίς changelog όμως. Ok,μ το κατέβασε όταν πήγα να συνδεθώ στο live,όλα καλά. Αλλά τ πρόβλημα που έχω παραμένει,οπότε @@@@ κ πάλι,τ μόνο που θα έφτιαξε είναι τ προβλήματα που είχαν άλλοι με τν στα8ερότητα τ παιχνιδιού. Εμείς θέλουμε να αφαιρεί τ ηλίθιο live ή έστω κτ να γίνετε να μπορούμε να συνδεθούμε χωρίς προβλήματα. Το μοναδικό μυον του παιχνιδιού είναι,ότι είναι σ συνεργασία με τν ηλίθια microsoft.. κ έτσι χάνει ποοοοοοοολυ!
john2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μην περιμένετε να αφαιρεθεί το Live από το GoW. Δεν πρόκειται να γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα