Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι δν είπαμε καλε;

ακόμα τ περιμένουμε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???? Αν γινεται ας βαλει καποιος και καμια φωτογραφια που να δειχνει αναλυτικα τι πρεπει να κανω μηπως παιξει!!!!

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ρε παιδιά, εμένα μου τρέχει κανονικά αλλά 1-2 λεπτά μετά με πετάει στο desktop. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα?

...Το παιχνίδι μου το έχει φέρει ό θείος.

Ama exeis vista treksto apo to start/games.

Re OROKUSAKI stamata na fonazeis,den eimaste tufloi,katalavenoume tin apognosi sou alla den eimaste kai magoi...oti lusi yparxei stin eipame...psakse sto web gia lusi i perimene to patch i vale vista...

P.S. Guys san tuxainei na min sas akolouthei o Dom kai genika to squad se merikes faseis?

Δημοσ.
Με όλα αυτά που διαβάζω περίμενα κι εγώ ένα κάρο προβλήματα, αλλά από χθες που το εγκατέστησα τρέχει "ξυράφι" if you know what I mean... Φτου φτου :P

κ μένα,τζιτζι πάει..ναι μν ματιαστούμε!

P.S. Guys san tuxainei na min sas akolouthei o Dom kai genika to squad se merikes faseis?

ναι αρκετά συχνά κ μερικές φορές είναι πρόβλημα,αφού τους χρειάζομαι για να βοηθίσουν τν κατάσταση.!!

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει σε μένα, σε Windows XP με τους τελευταίους drivers της nvidia και 8800GT. Κανένα κόλλημα ή bug μέχρι στιγμής στις 2 ώρες περίπου που έπαιξα. Το έχω σε ανάλυση 1680χ1050 και παίζει super!

To μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής είναι οτι δε μπορώ να κάνω save. Μου ζητάει για login σε Live account, serial number κλπ. Φυσικά ούτε live account υπάρχει, ούτε serial :P

Δημοσ.

Ναι το διάβασα αυτό για το offline account αλλά δεν κατάλαβα πως γίνεται...

Κρίμα γμτ γιατί είχα προχωρήσει αρκετά και τώρα πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχή πάλι.

Anyway, το παιχνίδι τα σπάει πάντως, δεν το εχω παίξει σε xbox αλλά μου φάνηκε πάρα πολύ καλό.

Δημοσ.
Βγήκε το πρώτο Patch, χωρίς changelog όμως.

Ok,μ το κατέβασε όταν πήγα να συνδεθώ στο live,όλα καλά.

Αλλά τ πρόβλημα που έχω παραμένει,οπότε @@@@ κ πάλι,τ μόνο που θα έφτιαξε είναι τ προβλήματα που είχαν άλλοι με τν στα8ερότητα τ παιχνιδιού.

Εμείς θέλουμε να αφαιρεί τ ηλίθιο live ή έστω κτ να γίνετε να μπορούμε να συνδεθούμε χωρίς προβλήματα.

Το μοναδικό μυον του παιχνιδιού είναι,ότι είναι σ συνεργασία με τν ηλίθια microsoft..:mad: κ έτσι χάνει ποοοοοοοολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...