xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΧ? όχι...γιατί δν έχουν βγει ακόμα πλακίτσα.... vista ή xp θέλει!
perp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγω μία που το έβαλα και μια που το εβγαλα... βρηκα λιγο χαζο το gameplay του και γενικά το σετάρισμα του...το περίμενα καλύτερο....
tonypapadovic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Μπα εγώ πιστεύω ότι ότι το gameplay είναι από τα ατού του ενώ το υποτυπώδες σενάριο είναι ίσως το μόνο αρνητικό του
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγω μία που το έβαλα και μια που το εβγαλα... βρηκα λιγο χαζο το gameplay του και γενικά το σετάρισμα του...το περίμενα καλύτερο.... maista...okey dokey...
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Θεικό τ Brumak...θα μ πάρει κάποια ώρα μέχρι να τ ξεκάνω.. ..προς τ παρόν χάνω λίγο μετά τ kill the driver's brumak..έχει τν φάση του.. Εμένα τ gameplay πάντως μ αρέσει κ είναι πόρωση ιδικά όταν τρέχεις σκυμένος.!
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ XP ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ???? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ????:shock::shock::shock::shock:
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PATCH ΠΟΤ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΚΑΠΟΙΙΟ UPDATE?
OROKUSAKI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 όχι...γιατί δν έχουν βγει ακόμα πλακίτσα.... vista ή xp θέλει! Ενοουσα αν παιζει στα xp....
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 όχι...γιατί δν έχουν βγει ακόμα πλακίτσα.... vista ή xp θέλει! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ XP ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ???? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ????:shock::shock::shock::shock: ναι δν είπαμε καλε; ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ PATCH ΠΟΤ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΚΑΠΟΙΙΟ UPDATE? ακόμα τ περιμένουμε...
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ενοουσα αν παιζει στα xp.... ναι παίζει,τουλάχιστον στο κουτί απέξω λέει κ xp μαζί με τ vista.... Xmmm,τί σ κάνει δλδ?Δν μπαίνει καν;;
@byZo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Ρε παιδιά, εμένα μου τρέχει κανονικά αλλά 1-2 λεπτά μετά με πετάει στο desktop. Έχει κανένας άλλος αυτο το πρόβλημα? ...Το παιχνίδι μου το έχει φέρει ό θείος.
FocusX Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Με όλα αυτά που διαβάζω περίμενα κι εγώ ένα κάρο προβλήματα, αλλά από χθες που το εγκατέστησα τρέχει "ξυράφι" if you know what I mean... Φτου φτου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα