Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασε να κλεισεις οτι εχεις ανοιχτο πριν τρεξεις το παιχνιδι. π.χ. antivirus, msn και οτι αλλα προγραμματα εχεις στο startup. εμενα κλεινοντας το atitray tools παιζω με τις ωρες. (το παιχνιδι ειναι φοβερο παντως).!

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου το εφερε ο θειος στο pc και χαθηκαμε για λιγο με τον αδερφο μου στο οικιακο δικτυο με coop campaing...:-D...ομως αυριο μου ερχεται η εκδοση για το 360 (original) και μαλλον θα προτιμησω να το χαρω στην κονσολα....τι λετε οσοι το παιξατε και στις 2 πλατφορμες....

Που αξιζει περισσοτερο?

Δημοσ.
upo8etw pws otan vgainei to error me tis epiloges SEND kai DON'T SEND oti DEN patas kanena apo ta dyo (dld na afhneis to error window na menei) kai meta na kaneis alt+tab etsi?

Οταν παταω altt+tab θα πρεπει να τα κραταω πατημενα συνεχεια μεχρι να ξεκινησει το παιχνιδι η αρκει να τα πατησω μονο 1 φορα και μετα να περιμενω να ξεκινησει?

Δημοσ.

Μου χουν σπασει τα νευρα με το Gears OF War... Εχουν περασει 3 μερες απο τοτε που πηρα και δεν μπορω να το παιξω.. Αν δεν καταφερω και σημερα μου φαινεται θα το σπασω το pc!!!:mad::mad::mad:

• Super Moderators
Δημοσ.
Οταν παταω altt+tab θα πρεπει να τα κραταω πατημενα συνεχεια μεχρι να ξεκινησει το παιχνιδι η αρκει να τα πατησω μονο 1 φορα και μετα να περιμενω να ξεκινησει?

opws kaneis alt+tab gia na switchareis ena window...

Δημοσ.

Παιδιά είχα το εξής πρόβλημα: Όταν ξεκινούσε το game η οθόνη έβγαινε off. Χρησιμοποιώ HDTV με max res: 1360x768. Είχα τρελαθεί, δεν ήξερα τι να κάνω! Ξαφνικά θυμήθηκα κάποια games που αν χρησιμοποιούσες ανάλυση που δεν υποστήριζε η οθόνη εμφανιζόταν αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα να αλλάξω την ανάλυση από το .ini αλλά τίποτα. Μετά το Άγιο Πνεύμα μου είπε να πατήσω alt+Enter για να μπει σε window mode και επιτέλους είδα φως! Άλλαξα τα video settings μέσα από το game (έτρεχε σε 1088χκάτι ψιλά) και όλα πήγαν τέλεια! Ελπίζω αυτό το tip να βοήθησε όσους είχαν παρόμοιο πρόβλημα. Happy X-mas Gaming!

Δημοσ.
Thats 1 looooong install....

Ooohh yes!!Koυράγιο..Εμένα μ είχε πάρει μια ώρα κ είκοσι λεπτά!

Βtw,τ πρόβλημα με τ live δν μπόρεσα να τ λύσω..Έτσι έκανα offline account και παίζω!:shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...