Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με το πρόβλημα δν ξέρει κανείς;Έχω φάει τν τόπο,μέσα σ xbox forum κ στην epic,τπτ...έχω απογοητευτεί παααρα πολύ!Τί δουλειά έχει το LIVE δλδ με τ pc,έλεος δλδ..Δν μπορούσαν να τ κάνουν να παίζεις απλά...δλδ όποιος δν έχει νετ(ναι σπάνιο μπορείτε να μ πείτε,αλλά ΑΜΑ δν έχει δν παίζει δλδ ;;;; )

Δημοσ.

xtrmsnpr δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνδεδεμένος στο live για να παίξεις το campaign. Απλά φτιάξε ένα καινούργιο account από το main menu του GOW, κατά την δημιουργία όμως μην πατήσεις για join στο live, απλά κάνε done.

Αυτό βέβαια κάντο σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρεις γιατί δεν μπορείς να συνδεθείς στο live. Πάντως όπως σου ανέφεραν και οι προηγούμενοι, μάλλον πρόβλημα με τον router ή το firewall σου παίζει.

Δημοσ.

Παιδια αγορασα χθες το Gears of War το εγκατεστησα κανονικα και οταν παω να το τρεξω βγαινει ενα μηνυμα που λεει. Το Gears Of War προκαλεσε προβλημα και πρεπει να κλεισει. Γιατι βγαινει αυτο το μηνυμα Τι πρεπει να κανω για να τρεξει? Κατεβασα τους τελευταιους drivers της AMD για τον επεξεργαστη μου αλλα δεν δουλευει:whistle::whistle:

Δημοσ.
xtrmsnpr δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνδεδεμένος στο live για να παίξεις το campaign. Απλά φτιάξε ένα καινούργιο account από το main menu του GOW, κατά την δημιουργία όμως μην πατήσεις για join στο live, απλά κάνε done.

Αυτό βέβαια κάντο σαν προσωρινή λύση μέχρι να βρεις γιατί δεν μπορείς να συνδεθείς στο live. Πάντως όπως σου ανέφεραν και οι προηγούμενοι, μάλλον πρόβλημα με τον router ή το firewall σου παίζει.

Ναι δν μπορώ να κάνω κάτι με τ rooter γιατί εδώ στην εστία(αγγλία είμαι),απλά έβαλα τ καλώδιο στην υποδοχή,έδωρα τ παραδάκι μ :-D,κ έχω νετ..Τώρα,τ firewall τ είδα,δν μπλοκάρει τ παιχνίδι,τ έχω πληρεις πρόσβαση...Χμμ,κανείς δν ξέρει ούτε στα xbox forum κ epic...τί να πεις...η microsoft,έκανε άλλη μια φορά τ θαύμα της κ χάλασε τν τίτλο στον υπολογιστή,επείδη μας ήθελε στο live...

Ναι έφτιαξα offline account,και παίζω single player,δλδ μισό παιχνίδι παίζω απότι πλήρωσα....:mad:

Δημοσ.

εγω το ετρεχα και μετα απο λιγο μου κολλουσε η με πεταγε εξω.

τελικα εφταιγε to ATT (ATI TRAY TOOLS).

το κλεινω πριν ξεκινησω το game και ολα καλα τωρα.

παντως πολυ καλο game. παρολο που εχω και το crysis, παιζω αυτο....

εχω την εκδοση του razor1911....

Δημοσ.
Δεν πατάς τίποτα στο παράθυρο που σου βγαίνει,πατάς alt+tab και παίζεις σαν να μην τρέχει τίποτα.

Πατησα alt+tab αλλα δυστυχως δεν εγινε τιποτα....

• Super Moderators
Δημοσ.

upo8etw pws otan vgainei to error me tis epiloges SEND kai DON'T SEND oti DEN patas kanena apo ta dyo (dld na afhneis to error window na menei) kai meta na kaneis alt+tab etsi?

Δημοσ.

Ενοειται οτι αφηνω το error mesage να μενει. Μετα παταω alt+tab το αφησα περιπου μιση ωρα και δεν ξεκινησε....:shock::shock: Γιατι δεν ξεκιναει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...