littlelouievegos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 [spamm+offtopic]respect gia to dwmatio tou littlelouievegos .. de me noiazei ti exei apo tin alli meria,egw as eixa autin kai as koimomoun kai sto patwma se upostrwma.. poia ekdosi XBOX360 exeis ? Tin exeis etsi wste na sou fernei paixnidia o 8eios sou i oxi? [/spamm+offtopic] YGPM μην σπαμαρουμε το τοπικ..
tonypapadovic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Εγώ ως pc gamer το απολαμβάνω σαφώς περισσότερο με m+k. Στο xbox φίλου μου ήταν πολύ δύσκολο να το συνηθίσω. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά όμως.
S2Katana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Φιλε tonypapadovic tnx, αυτο ηταν το προβλημα!
vfragos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά σε καμία περίπτωση δεν το πάω σε αντιπαράθεση pc vs consoles, άλλωστε και εγώ είμαι παλιά καραβάνα σε fps στα pc και σίγουρα ο χειρισμός ενός fps είναι πολύ πιο ακριβής με συνδιασμό m/k και το gears θα το πάρω και στο pc μου, αλλά διαφωνώ στο τι είναι πιο βολικό, δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι είναι πιο βολικό το setup καρέκλα γραφείο και m/k παρά το καναπές controller ; Αν ήταν έτσι πάντως δεν θα κάθονταν ούτε η microsoft ούτε η sony να σχεδιάζουν controllers, θα σου πέταγαν ένα mouse και ένα keyboard και θα τελείωναν. Την κονσόλα γι' αυτό την αγοράζει κάποιος, για να παίζει πιο άνετα, απλά και χωρίς ποβλήματα, πετάς μέσα το δισκάκι και έφυγες, ούτε μου κόλλησε, ούτε μου τρέχει χάλια ούτε τίποτα. Δεν την αγοράζεις για νά έχεις τον πιο ακριβή χειρισμό (άν και αφού στις κονσόλες κανείς δεν έχει m/k δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα) ούτε την αγοράζεις για να έχεις τα απόλυτα γραφικά και επιδόσεις.
vfragos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Εγώ ως pc gamer το απολαμβάνω σαφώς περισσότερο με m+k.Στο xbox φίλου μου ήταν πολύ δύσκολο να το συνηθίσω. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη πλευρά όμως. Φυσικά και χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και απο την μία και απο την αλλή πλευρά, στην αρχή σου φαίνονται όλα χάλια.
kosmasgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά εγώ κόλλησα στο παρακάτω σημείο. Εχει κάτι κοράκια απο πάνω μου και δεν μπορώ να περάσω. Και δεν υπάρχει και υγραέριο κάπου να σκάσει για να περάσω!!!
privateer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 νομίζω είσαι στο σημείο που ανεβαίνεις πάνω σε ένα κτήριο και με έναν προβολέα ρίχνεις φώς στον dom για να περάσει απέναντι. Εκεί έχει ένα κουμπί το πατάει και ανάβει τα φώτα για να περάσεις και εσύ. Τώρα βέβαια έχει περάσει και ένας χρόνος απο τότε που το επαιξα οπότε παίζει και να κάνω λάθος για το σημείο
speedy23 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Που ειναι το φλεγομενο αμαξι οεο?Μηπως δεν το εχει παρει το screenshot?Κανονικα επρεπε να υπαρχει εκει και να το σπρωχνεις μεχρι να φτασεις απεναντι. Edit:Αλλο κομματι του παιχνιδιου ειναι αυτο privateer.Βλεποντας πανω δεξια και ακριβως απενατι το machine gun ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτο που ανεφερα απο πανω
kosmasgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το φλεγόμενο αμάξι ειναι λίγο πιο πίσω μου. Αμα κάνω ένα βήμα ακόμα με τρώνε τα κοράκια χαχαχαχαχα
overdrivehome Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 re paidia otan kanei check point to kanei save to paixnidi giati to proxorisa ligo kai den to esose....ta neyra mou..an exei kapoios to save sto proto mission ekei stnn plateia me to sintribanei pou skotonoun ena diko mou me sniper as mou to dosei giati bariemai na to xanapexo....thanks
john2gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το παιχνίδι έχει το πιο ελεεινό Depth Of Field που έχω δει ποτέ. Μια μπάλα περιβάλει τον χαρακτήρα και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι έξω από την μπάλα θολώνει. Το εφέ αυτό είναι τραγικό στους εσωτερικούς χώρους, ειδικά όταν βλέπεις την μισή κολώνα να είναι καθαρή και την άλλη μισή να είναι θολή. Δόξα τον Θεό που απενεργοποιείται από τα .ini αρχεία. Επίσης είναι τραγικό που δεν υπάρχει επιλογή για να ξαναδείς όλα τα cut-scenes.
frou-frou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Yπάρχει κανένα κόλπο να κάνουμε το αίμα να φαίνεται αληθινά κόκκινο στο Pc? Moυ την είχε σπάσει στο xbox360.
tonypapadovic Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Το φλεγόμενο αμάξι ειναι λίγο πιο πίσω μου. Αμα κάνω ένα βήμα ακόμα με τρώνε τα κοράκια χαχαχαχαχα Κολλάς πίσω από το αμάξι και σπρώχνοντάς το προχωράς μαζί του και όλα κομπλέ S2Katana να είσαι καλά, τώρα είδα το μήνυμά σου, χαίρομαι που βοήθησα
isspro Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια, θελει γνησια windows για να περαστει το παιχνιδι? το περασα μια φορα, το εβγαλα και οταν πηγα να το περασω παλι δεν το δεχεται... το dvd ειναι γνησιο.
Wolfidis Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 ρε παιδια, θελει γνησια windows για να περαστει το παιχνιδι? το περασα μια φορα, το εβγαλα και οταν πηγα να το περασω παλι δεν το δεχεται... το dvd ειναι γνησιο. Οχι δεν θέλει γνήσια windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα