Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ίσα ίσα πολύ καλύτερος χειρισμός γιατί εγώ με το xbox360 μόλις το είχα πρωτοπαίξει είχαν πιαστεί τα χέρια μου.

Το ποντίκι σου λύνει τα χέρια.

Δηλαδή σου φαίνεται πιο βολικό να παλέυεις πάνω απο ένα γραφείο με τον κίνδυνο να πιαστεί η μέση σου και να στραμπουλίξεις κανένα δάκτυλο πάνω στο keyboard μέχρι να βρείς το πλήκτρο που θες να πατήσεις, παρά να κάθεσαι στον καναπέ αραχτός με τον controller ;

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι ναι αυτό να κάνεις. Και το startup.exe θέλει να συνδεθεί και το WarGame-G4WLive.exe. Ελπίζω να είναι αυτό και σε σένα. Εγώ μέχρι να το καταλάβω είχα αλλάξει firewall lol

Τnx mate, θα το δοκιμασω, μακαρι να ειναι αυτο!

Δημοσ.
Όχι, το GoW παίζει Online και με Silver account. Απλά μερικές επιλογές είναι για τους Gold members. Στο link που σου έδωσα souli φτιάξε ένα νέο (εγώ έβαλα σαν χώρα την Αγγλία γιατί ίσως να ισχύει η ίδια πατάτα με την Ελλάδα που ισχύει και στο Xbox Live και να μην υποστηρίζεται η χώρα μας). Μόλις το ετοιμάσεις, πήγαινε στο GoW και κάνε login με αυτό. Λογικά έτσι θα πρέπει να σου δουλέψει κανονικά.

Thanks for the info,αλλά θα το πάρω απο θείο,οπότε...:P

• Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή σου φαίνεται πιο βολικό να παλέυεις πάνω απο ένα γραφείο με τον κίνδυνο να πιαστεί η μέση σου και να στραμπουλίξεις κανένα δάκτυλο πάνω στο keyboard μέχρι να βρείς το πλήκτρο που θες να πατήσεις, παρά να κάθεσαι στον καναπέ αραχτός με τον controller ;

Ναι, γιατί όπως εισαι αραχτός στον καναπέ, υπάρχει ο κίνδυνος να μπουρδουκλωθεί κάποιος στα απλωμένα πόδια σου και να ρίξει κανένα ποτήρι με νερό / καφέ, πιάτο. :P

Δημοσ.
Ναι, γιατί όπως εισαι αραχτός στον καναπέ, υπάρχει ο κίνδυνος να μπουρδουκλωθεί κάποιος στα απλωμένα πόδια σου και να ρίξει κανένα ποτήρι με νερό / καφέ, πιάτο. :P

Μην σου πω οτι αμα ειναι καναπες κρεββατι μπορει να κλεισει στην μεση και να σου κανει κεφαλοκλειδωμα..

Τι απαντας και εσυ χρησιμοποιουμε mouse+keys απο τοτε που πρωτοπιασαμε PC στα χερια μας (2 δεκαετιες) και τωρα μαθαινω τους κινδυνους και εγω..

Δημοσ.

Το άλλο που το βάζεις ότι μπορεί να πάθεις οστεοπόρωση από την πολύ χαλάρωση στον καναπέ και την ακινησία?

Ενώ στην καρεκλούλα σου είσαι σε σωστή στάση και δεν κινδυνεύεις από τέτοιου είδους ασθένειες.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ρε τον Spielberg τι μας είπε.

Δημοσ.

BASIKA exo paiksi tin eksodi 360 , pera tou oti den me ainthousiase idietera, ypervolika cut scenes , o xeirismos aisxos gia emas tous PC ades apo tin dekatia tou '80.

perimeno to paixnidaki se PC na to dokimaso me mouse kai keyboard opos tou armozei.

Δημοσ.

Άστα έχω σπάσει 3 δάχτυλα στο keyboard...απο τότε παίζω με τα πόδια.

Δημοσ.
BASIKA exo paiksi tin eksodi 360 , pera tou oti den me ainthousiase idietera, ypervolika cut scenes , o xeirismos aisxos gia emas tous PC ades apo tin dekatia tou '80.

perimeno to paixnidaki se PC na to dokimaso me mouse kai keyboard opos tou armozei.

Ενταξει μην παμε και στην αλλη εντελως πλευρα το ιδιο παιχνιδι ειναι ουσιαστικα σε θεμα IQ με το PC με περισσοτερα frames σε καλα συστηματα.. Το παιχνιδακι τα σπαγε και τα σπαει και ηταν super τιτλος για το 360 και ακομα ειναι. Και μια χαρα παιζεται με joypad..

Απλα μην ακουω τετοιες μαλ.. για mouse+keys..

Δημοσ.
Ενταξει μην παμε και στην αλλη εντελως πλευρα το ιδιο παιχνιδι ειναι ουσιαστικα σε θεμα IQ με το PC με περισσοτερα frames σε καλα συστηματα.. Το παιχνιδακι τα σπαγε και τα σπαει και ηταν super τιτλος για το 360 και ακομα ειναι. Και μια χαρα παιζεται με joypad..

Απλα μην ακουω τετοιες μαλ.. για mouse+keys..

*alakies? isai sovaros? to game 8a inai safws anotero me mousE+key.

milas se user epoxi wolfentstein , key+mouse (epoxi atari 2600 kai z81 , vic20, commodore 4 e.t.c)

ontos itan kalo sto Xbox alla tora tha skotonei

Δημοσ.
*alakies? isai sovaros? to game 8a inai safws anotero me mousE+key.

milas se user epoxi wolfentstein , key+mouse

ontos itan kalo sto Xbox alla tora tha skotonei

Διαβαζε ρε αδελφε καλυτερα..:P

Τι σχεση εχει το mouse+keys με τις διαφορες σε θεματα IQ μεταξυ 360 vs PC και το κατα ποσο χρηστικο ειναι το joypad του 360 που αναφερθηκα εγω;

Μαλ.. για τους αλλους λεω οτι λενε οταν αναφερονται στο mouse+keys ..Δεν ειδες το αποπανω ποστ μου; Απλα λεω μην το πας και εσυ στο αντιθετο ακρο και λες οτι ηταν μαλ.. στο 360 γιατι τοσα εκατομμυρια ανθρωποι διαφωνουν μαζι σου. Και στο φιναλε ετσι λανσαριστηκε το παιχνιδι για joypad οποτε δεν στεκει αυτο που λες..Και εμενα μου αρεσει πιο πολυ με Μouse+keys αλλα δεν λεω οτι ειναι μαλ.. με joypad απλα οχι τοσο χρηστικο για εμενα

Δημοσ.
Διαβαζε ρε αδελφε καλυτερα..:P

Τι σχεση εχει το mouse+keys με τις διαφορες σε θεματα IQ μεταξυ 360 vs PC και το κατα ποσο χρηστικο ειναι το joypad του 360 που αναφερθηκα εγω;

Μαλ.. για τους αλλους λεω οτι λενε οταν αναφερονται στο mouse+keys λεω..Δεν ειδες το αποπανω ποστ μου; Απλα λεω μην το πας και εσυ στο αντιθετο ακρο και λες οτι ηταν μαλ.. στο 360 γιατι τοσα εκατομμυρια ανθρωποι διαφωνουν μαζι σου. Και στο φιναλε ετσι λανσαριστηκε το παιχνιδι για joypad οποτε δεν στεκει αυτο που λες..Και εμενα μου αρεσει πιο πολυ με Μouse+keys αλλα δεν λεω οτι ειναι μαλ.. με joypad απλα οχι τοσο χρηστικο για εμενα

sosta logo ilikias den diavasa parapano forgive me.

an kai pali diafono mazi sou, tetiou typou games mono me M+K tha eprepe na paizontai.ego diafono me consoles ktl , einai gia allou eidos games gnomi mou fysika. apo tin 8hteia mou aftin tin gnomi exo, gia tous neous users as paiksoume kai me ta podiaa:PPP

oti kai na leme arketa kalo game, me repeated cut scenes ta opoia me ekneurizoun afantasta.

anyway tha to paro aurio gia PC na doume ti leei.

cheerz

Δημοσ.
sosta logo ilikias den diavasa parapano forgive me.

an kai pali diafono mazi sou, tetiou typou games mono me M+K tha eprepe na paizontai.ego diafono me consoles ktl , einai gia allou eidos games gnomi mou fysika. apo tin 8hteia mou aftin tin gnomi exo, gia tous neous users as paiksoume kai me ta podiaa:PPP

oti kai na leme arketa kalo game, me repeated cut scenes ta opoia me ekneurizoun afantasta.

anyway tha to paro aurio gia PC na doume ti leei.

cheerz

Np δεν εχω προβλημα με την αποψη σου απλα θεωρω οτι ειναι στο αντιθετο ακρο, και δεν μου αρεσουν οι ακροτητες..

Επισης το παιχνιδι περα απο το οτι καλως ή κακως ετσι λανσαριστηκε και με joypad ηταν ο χειρισμος του, ειναι third person shooter οποτε no harm no fault.. Nα πω οτι ηταν πρωτου προσωπου που μου βγαζει και εμενα την πιστη το 360 οκ, αλλα αυτο μια χαρα ειναι στο 360.. ;)

Cheers ;)

Δημοσ.

[spamm+offtopic]

respect gia to dwmatio tou littlelouievegos ..

de me noiazei ti exei apo tin alli meria,egw as eixa autin kai as koimomoun kai sto patwma se upostrwma..

:P

poia ekdosi XBOX360 exeis ?

Tin exeis etsi wste na sou fernei paixnidia o 8eios sou i oxi?

[/spamm+offtopic]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...