Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3gb βλέπουν λογικά τα 32bit Vista.

Με τι drivers το τρέχεις το παιχνίδι και σου κάνει το πρόβλημα?

Καταρχην τα vista32 βλεπουν 3.5gb ram, οι drivers ειναι οι 169.02, δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι δεν μπαινει καν στο παιχνιδι, βγαζει την εικονα που ανεβασα χωρις καν να μπορω να επιλεξω start, ισως καπου να κανει conflict με κανενα προγραμμα, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει.

Δημοσ.
Εγώ. Μια χαρά παίζει. Πρέπει να μπείτε εδώ πρώτα όμως και να φτιάξετε account : http://support.microsoft.com/kb/937066/en-us?spid=12711&sid=global

2 Ερωτήσεις.Έφτιάξα το account μου στο live αλλά

Πού βάζω τον κωδικό απο την κάρτα για τον ένα μήνα gold

Όταν πατάω στο guide μου βγάζει το μήνυμα οτί η υπηρεσία είναι μή διαθέσιμη στην περιοχή σας καί δέν μπορώ να συνδεθώ στο live γιατί μου βγάζει ένα error.

Btw είμαι και εγώ απο αυτούς που τους crasharei το παιχνίδι και περιμένω το patch...

Δημοσ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ αν κάνεις το alt+tab μετά δεν σου κρασάρει με τπτ?

Μισή ώρα έπαιξα όλα τα γραφικά τέρμα μετα το alt+tab και κανένα κραράσισμα Frou-Frou !

Με πετάει στο desktop μέσα σε 2 λεπτά, αλλά αν δε πειράξω το μήνυμα που πετάει και με alt-tab γυρίσω στο παιχνίδι, συνεχίζω κανονικά!

Δε ξέρω αν κρασάρει αργότερα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ άλλο, μάλλον θα το τσεκάρω απόψε ^^

Δημοσ.
Μισή ώρα έπαιξα όλα τα γραφικά τέρμα μετα το alt+tab και κανένα κραράσισμα Frou-Frou !

Με πετάει στο desktop μέσα σε 2 λεπτά, αλλά αν δε πειράξω το μήνυμα που πετάει και με alt-tab γυρίσω στο παιχνίδι, συνεχίζω κανονικά!

Δε ξέρω αν κρασάρει αργότερα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ άλλο, μάλλον θα το τσεκάρω απόψε ^^

Και εγώ το ίδιο κάνω αλλα έτσι δέν γινέτε δουλειά.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω.

Αγοράζεις το GoW 50 ευρώ.

Και για να παίξεις online σου λένε σκάσε άλλα τόσα για να παίζεις ένα εξάμηνο?

MMORPG style?!

Άντε γεια!

Δημοσ.

Όχι, το GoW παίζει Online και με Silver account. Απλά μερικές επιλογές είναι για τους Gold members. Στο link που σου έδωσα souli φτιάξε ένα νέο (εγώ έβαλα σαν χώρα την Αγγλία γιατί ίσως να ισχύει η ίδια πατάτα με την Ελλάδα που ισχύει και στο Xbox Live και να μην υποστηρίζεται η χώρα μας). Μόλις το ετοιμάσεις, πήγαινε στο GoW και κάνε login με αυτό. Λογικά έτσι θα πρέπει να σου δουλέψει κανονικά.

Δημοσ.

Ναι ναι αυτό να κάνεις. Και το startup.exe θέλει να συνδεθεί και το WarGame-G4WLive.exe. Ελπίζω να είναι αυτό και σε σένα. Εγώ μέχρι να το καταλάβω είχα αλλάξει firewall lol

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...