Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 4 βλεπουν, αλλα ειναι μεσα και η μνημη της καρτας γραφικων. αρα 4-768
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Kiomos emena sta 32 vlepei 2.8...double boot vista 64 kai teliose....
larry4 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 3gb βλέπουν λογικά τα 32bit Vista. Με τι drivers το τρέχεις το παιχνίδι και σου κάνει το πρόβλημα? Καταρχην τα vista32 βλεπουν 3.5gb ram, οι drivers ειναι οι 169.02, δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι δεν μπαινει καν στο παιχνιδι, βγαζει την εικονα που ανεβασα χωρις καν να μπορω να επιλεξω start, ισως καπου να κανει conflict με κανενα προγραμμα, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει.
EKTELESTES Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 larry, ....να βάλεις τους 169.04 beta drivers. ....
frou-frou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ αν κάνεις το alt+tab μετά δεν σου κρασάρει με τπτ?
Remiel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Εγώ. Μια χαρά παίζει. Πρέπει να μπείτε εδώ πρώτα όμως και να φτιάξετε account : http://support.microsoft.com/kb/937066/en-us?spid=12711&sid=global 2 Ερωτήσεις.Έφτιάξα το account μου στο live αλλά Πού βάζω τον κωδικό απο την κάρτα για τον ένα μήνα gold Όταν πατάω στο guide μου βγάζει το μήνυμα οτί η υπηρεσία είναι μή διαθέσιμη στην περιοχή σας καί δέν μπορώ να συνδεθώ στο live γιατί μου βγάζει ένα error. Btw είμαι και εγώ απο αυτούς που τους crasharei το παιχνίδι και περιμένω το patch...
EKTELESTES Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ αν κάνεις το alt+tab μετά δεν σου κρασάρει με τπτ? Μισή ώρα έπαιξα όλα τα γραφικά τέρμα μετα το alt+tab και κανένα κραράσισμα Frou-Frou ! Με πετάει στο desktop μέσα σε 2 λεπτά, αλλά αν δε πειράξω το μήνυμα που πετάει και με alt-tab γυρίσω στο παιχνίδι, συνεχίζω κανονικά! Δε ξέρω αν κρασάρει αργότερα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ άλλο, μάλλον θα το τσεκάρω απόψε ^^
Remiel Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μισή ώρα έπαιξα όλα τα γραφικά τέρμα μετα το alt+tab και κανένα κραράσισμα Frou-Frou ! Με πετάει στο desktop μέσα σε 2 λεπτά, αλλά αν δε πειράξω το μήνυμα που πετάει και με alt-tab γυρίσω στο παιχνίδι, συνεχίζω κανονικά! Δε ξέρω αν κρασάρει αργότερα, δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ άλλο, μάλλον θα το τσεκάρω απόψε ^^ Και εγώ το ίδιο κάνω αλλα έτσι δέν γινέτε δουλειά.
pappous_soulis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δηλαδή για να καταλάβω. Αγοράζεις το GoW 50 ευρώ. Και για να παίξεις online σου λένε σκάσε άλλα τόσα για να παίζεις ένα εξάμηνο? MMORPG style?! Άντε γεια!
john2gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Όχι, το GoW παίζει Online και με Silver account. Απλά μερικές επιλογές είναι για τους Gold members. Στο link που σου έδωσα souli φτιάξε ένα νέο (εγώ έβαλα σαν χώρα την Αγγλία γιατί ίσως να ισχύει η ίδια πατάτα με την Ελλάδα που ισχύει και στο Xbox Live και να μην υποστηρίζεται η χώρα μας). Μόλις το ετοιμάσεις, πήγαινε στο GoW και κάνε login με αυτό. Λογικά έτσι θα πρέπει να σου δουλέψει κανονικά.
S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Παιδες εμενα μολις παω να τρεξω το game εχω ''Εrror Report''.Τι παει στραβα?
tonypapadovic Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 To firewall το έχεις ρυθμίσει; Γιατί πάει να συνδεθεί στο νετ. Και εμένα μου κολλούσε εκεί, αλλά έκανα custom ruls (κ#@#$ filseclab) και τρέχει κομπλέ
S2Katana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Xμ, καλη η ιδεα σου.Να το βαλω δλδ στα exceptions του Firewall?
tonypapadovic Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Ναι ναι αυτό να κάνεις. Και το startup.exe θέλει να συνδεθεί και το WarGame-G4WLive.exe. Ελπίζω να είναι αυτό και σε σένα. Εγώ μέχρι να το καταλάβω είχα αλλάξει firewall lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα