Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι σε απογνωση. Ενω πληρω τις προδιαγραφες q6600(g0), 8800gt, 4gm ram το παιχνιδι δεν ξεκιναει σε vista 32 που το εχω, εσβησα antivirus, daemon,magic iso, αναβαθμισα drivers και καρτας και directx, εκανα ποσα virus scan και καθε φορα που παω να το ξεκινησω λαμβανω αυτη την εικονα. (Προσπαθησα να το τρεξω κ σαν administaror και παλι τπτ :cry:) Τι αλλο να κανω δεν ξερω.... Αν εχει κανεις καμια ιδεα ευπροσδεκτη

post-64533-129062955216_thumb.jpg

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

MINIMUM REQUIREMENTS

Processor 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD

RAM 1 GB

Hard Drive 12 GB free hard drive space

Video Card NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+

Online Multi-player: Broadband Internet Connection, Games for Windows -- LIVE Gold Subscription

Δημοσ.

ποπό, το εβαλα και εγω,το ειχα παιξει στο xbox ο χειρισμος μου φαινετε παραξενος απο οτι ειχα μαθει :P

Δημοσ.

Ίσα ίσα πολύ καλύτερος χειρισμός γιατί εγώ με το xbox360 μόλις το είχα πρωτοπαίξει είχαν πιαστεί τα χέρια μου.

Το ποντίκι σου λύνει τα χέρια.

Δημοσ.

Άντε να βγεί γρήγορα official patch που να λύνει το πρόβλημα με τα crash γιατί υπάρχει το ίδιο πρόβλημα και στην retail έκδοση από ότι έμαθα.

Πάντως το stuttering δεν με επηρεάζει τόσο, πολλά άτομα έχουν πρόβλημα σε ξένα forum.

Στο xbox ήταν ακόμα πιο έντονο αλλά για μένα κάνει την δράση ακόμα πιο κινηματογραφική και έντονη.

Δημοσ.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο game...ότι πιο πορωτικό έχω παίξει μετά το wow.

ΥΓ btw η 8800 gt με όλα στο full στα 1680χ1050 πάει σφαίρααααααααααααααααααααααααααααα

Δημοσ.

Buy the original...

Kai btw exeis 2.kati g ram kai oxi 4g larry4...so u know....

Πληρω τις προδιαγραφες με το παραπανω: εχω το original 1on κ 2ον εχω 4Gigabyte ram σκληρο 1 TERA, quad 6600 (3,5Ghz),8800gt,χ38-dq6

κ το προβλημα μη εμφανισεις στο menu να επιλεξω start επιμενει να υπαρχει. Αν μπορει κανεις να βοηθησει θα τον ευχαριστουσα πολυ. Το παιχνιδι εγκατασταθηκε σε vista 32, υπαρχει καποιος που να αντιμετωπισε το ιδιο προβλημα? αν ναι ας απαντησει τι εκανε η τι πιστευει οτι μπορει να φταει.

Ευχαριστω

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...