overdrivehome Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 paidia ola kala ta espasa to game!!!!alla yparxei alo problhma einai sta ispanika!!!!gamoto mou...den xerw pou einai ta save kai to pezw sinexeia apo thn arxh!!!!
EKTELESTES Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ρε, κατέβασες την Nuked έκδοση Δε φτιάχνει αυτή, πρέπει να βρεις άλλη
overdrivehome Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Ρε, κατέβασες την Nuked έκδοση Δε φτιάχνει αυτή, πρέπει να βρεις άλλη xaxaxaxa saxlamares.... to brhka kai ta save aplos den to kanei mono tou alla prepei na to kaneis esy...xaaxaxaxa
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 So there is someone who actually reads the comments... Exei kaneis to retail kai tou crasharei?
loverman210 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 welcome to the club file.... exo tin razor 1911 kai einai gami....ta!! crasharei kathe 2 peripou lepta! exo nvidia 8600gts me tous forceware 169.04 beta! - pisteua oti eftegan oi drivers...omos diavasa oti polloi exoun auto to provlima!! opote...anamoni mexri na vgei ena proper crack! auta...
ThrowDOWN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Paidia to paixnidi to exo sto XBOX360 kai fysika to theoro, ena apo ta kalytera FPS pou exo termatisei. Oson afora thn ekdosh gia to PC, super-metafora den exo na po, alla thelei SLI 'h Crossfire gia na paiksei kala, apo oti katalava. Emena me thn HD2900XT kai prepei na kano poles ypoxoriseis gia na do ta frames na mhn peftoun kato apo 60. oxi kai SLI mia xara paei to game se 1600 ola termata se dx9 den peftei katw apo 60 poly diskola
frou-frou Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ναι αλλά κρασάρει παρόλο το alt+tab παιδιά. Πιάνει το κόλπο αλλά πολλές φορές κρασάρει μέσα στο game. Επιτέλους να βγεί κανένα σωστό medicine γιατί με έχει σπάσει τα νεύρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 lol oute enas den exei to retail?!?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 29 θείοι συνιστούν από "εξωτερικό", αυτοί ξέρουν.
tonypapadovic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέχρι την πρώτη Berserker δεν έχω κανενός είδους crash με την proper-ξυράφι. Έχω όμως κάτι γραμμές που και που μες στην οθόνη, όπως αυτές που είχε το Pro αν είχα απενεργοποιημένο το vsync. Πως φτιάχνετε εδώ, ξέρετε;
littlelouievegos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Μέχρι την πρώτη Berserker δεν έχω κανενός είδους crash με την proper-ξυράφι. Έχω όμως κάτι γραμμές που και που μες στην οθόνη, όπως αυτές που είχε το Pro αν είχα απενεργοποιημένο το vsync. Πως φτιάχνετε εδώ, ξέρετε; Με vsync παλι απο το μενου; Αν δεν απατωμαι εχει.. Αλλιως καντο force απο το nv cp να δουλευει με ολα τα παιχνιδια σου
tonypapadovic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Είναι ενεργοποιημένο φυσικά Οκ θα δοκιμάσω αύριο να το κάνω από το cp
EKTELESTES Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Ναι αλλά κρασάρει παρόλο το alt+tab παιδιά. Πιάνει το κόλπο αλλά πολλές φορές κρασάρει μέσα στο game. Επιτέλους να βγεί κανένα σωστό medicine γιατί με έχει σπάσει τα νεύρα. Μου κράσαρε στα 2 λεπτά και μόλις έκανα το κόλπο με το Alt-tab έπαιξα κανα μισάωρο χωρίς πρόβλημα. Παρακάτω δε ξέρω αν κρασάρει, αλλά γενικά πέταγε το παιχνιδάκι. Δε ξέρω αν ταυτόχρονα οφείλεται και σε σωστή έκδοση ξυραφιού ( δοκίμασα 3 διαφορετικά και με το 3ο μόνο έτυχε να δοκιμάσω και το κόλπο του alt-tab )
topdim Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 File littlelouievegos ti PC exeis, giati se emena me HD2900XT kai to PC ths ypografis mou kai den mou paei kala. Se Vista Ultimate, me Catalyst 7.10, 1600x1200, ola High, Deacl Quality Dynamic, Vsync kai directx 10 OFF. O monos logos pou to paizo kai sto PC einai giati to goustaro trella to game kai thelo na do tis extra pistes.
littlelouievegos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 File littlelouievegos ti PC exeis, giati se emena me HD2900XT kai to PC ths ypografis mou kai den mou paei kala. Se Vista Ultimate, me Catalyst 7.10, 1600x1200, ola High, Deacl Quality Dynamic, Vsync kai directx 10 OFF.O monos logos pou to paizo kai sto PC einai giati to goustaro trella to game kai thelo na do tis extra pistes. Εχεις δικιο δεν το ειχα προσεξει, για καποιο λογο σε D3D10 mode εχει αρκετα προβληματα με το framerate στα Vista η X2900XT, κυριως λογω texturing παροτι εχει 512mb.. Weird.. Driver issues maybe? Σε D3D9 οπως ειδα ομως παιζεις ανετα λογικα με ολα τα high settings και οι διαφορες σε D3D9 / D3D10 εδω που τα λεμε σε IQ ειναι πολυ μικρες ως ανυπαρκτες..Γενικα ολες οι καρτες εχουν πολυ καλο performance σε XP.. Οποτε αν εχεις XP βαλτο καλυτερα εκει αφου απο οτι βλεπω και στα Vista παιζεις με D3D10 mode off, και δεν εχει νοημα να το τρεχεις στα Vista.. Στα XP σιγουρα θα ειναι πιο γρηγορο με τα settings που θες.. Να και benches απο Kyle/Brent..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα