ilos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μπορεί να μας πει κάποιος αν ισχύει το nvidia 7900 / Ati x1800 required που γράφει το παραπάνω άρθρο?
ThrowDOWN Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 wraia to review pou kanane , eleos pou den afinei to game se dx9 na baleis AA enw afinei se vista!!!
Skia11 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Άντε ρε παιδιά γράψτε εντυπώσεις γιατί είμαι μεταξύ του να αγοράσω original ή το Gears ή το CoD4 μετά την δουλειά.
theoritikos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Περίμενε λίγο ακόμα, είναι μεγάλο και ο θείος θα πάρει λίγο χρόνο να το στείλει..
littlelouievegos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μου το χει φερει ο Θειος ο "επαναφορτωμενος" απο εχθες το βραδυ αλλα λενε οτι εχει προβληματα και εγινε νιουκντ.. Παντως εμενα λιγο που το επαιξα δεν εβγαλε προβλημα αλλα δυστυχως ειναι μονο Ισπανικοι οι διαλογοι και τα μενου.. Σαν παιχνιδι ειναι σχεδον το ιδιο σε ΙQ με το 360 αλλα με 2x και παραπανω ταχυτητα.. :pAA comes handy as well Οσοι δεν το εχετε κατεβασει προσεξτε γιατι υπαρχουν ακομα προβληματα λενε με τους θειους γενικα..
isspro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 για στειλε σε pm τη διευθυνση του θειου να του πω να μου το δωσει και εμενα
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 If the game starts in Spanish and you prefer playing the game in English, delete the lang.txt file from \binaries in your installation directory.
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δε λειτουργεί αυτό, γι αυτό έγινε και NUKED. Το ίδιο το γκρουπάκι ζήτησε να γίνει γιατί δε μπορούσε να δουλέψει στα Αγγλικά ( κρασάρει αν σβήσεις το .txt )
littlelouievegos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δε λειτουργεί αυτό, γι αυτό έγινε και NUKED. Το ίδιο το γκρουπάκι ζήτησε να γίνει γιατί δε μπορούσε να δουλέψει στα Αγγλικά ( κρασάρει αν σβήσεις το .txt ) Αυτο ακριβως καταλαβα και εγω και αυτο το προβλημα αντιμετωπιζω οταν σβηνω το lang.txt.. Το startup αρχειο εχει το προβλημα θελω να πιστευω οποτε περιμενουμε ενα fix για αυτο.. No need to throw the entire iso in the bin.. BTW η version του ξυραφιου κανει crashαρισματα in game λενε οσοι την εχουν..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Nai auti einai i proper my ass...just wait...
tonypapadovic Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον δεν σε έπιασα... Όπως και να έχει μου έρχεται με σταθερά καλούς ρυθμούς η proper. Έχει γίνει nuked και αυτή;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Pezei...alloi lene nai alloi oxi...wait ligo akoma...
tonypapadovic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 OK Thanks, τσέκαρα πάντως αλλά δεν βρήκα κάποια καλύτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα