Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα στο site του πλαισιού ανέφερε οτι έχουν το παιχνίδι.Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία ανέφεραν οτι το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 9/11.Well done.

Δημοσ.

Όλα καλά και άγια με την παιχνιδάρα.

Πολλοί την περιμένουμε πως και πως. Πολλοί θα αναβαθμίσουν την GPU τους μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι. Αρκετοί είναι αυτοί που θα αλλάξουν όλο τους το PC (βρε τι σου κάνει ένα game) άλλοι πάλι τρελαμένοι θα βάλουνε και vista και ας μην είναι απαραίτητα.

Εγώ αυτό που είδα μέσα στο htread αυτό είναι ότι θα παίζεται και με κάρτες που απλά υποστηρίζουν directx9 :confused:

Αληθεύει κάτι τέτοιο? :rolleyes:

Δημοσ.

Μόλις ήρθε η παραγγελία απο το Plaisio.Παρόλο που δεν είχαν το παιχνίδι στα καταστήματα η παραγγελία ήρθε σήμερα παρόλο που το παιχνίδι κικλοφορεί αυριο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όλα καλά και άγια με την παιχνιδάρα.

Πολλοί την περιμένουμε πως και πως. Πολλοί θα αναβαθμίσουν την GPU τους μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι. Αρκετοί είναι αυτοί που θα αλλάξουν όλο τους το PC (βρε τι σου κάνει ένα game) άλλοι πάλι τρελαμένοι θα βάλουνε και vista και ας μην είναι απαραίτητα.

Εγώ αυτό που είδα μέσα στο htread αυτό είναι ότι θα παίζεται και με κάρτες που απλά υποστηρίζουν directx9 :confused:

Αληθεύει κάτι τέτοιο? :rolleyes:

exei anava8mistei gia to Crysis :P

Δημοσ.
Μόλις ήρθε η παραγγελία απο το Plaisio.Παρόλο που δεν είχαν το παιχνίδι στα καταστήματα η παραγγελία ήρθε σήμερα παρόλο που το παιχνίδι κικλοφορεί αυριο.

Εννοείς οτι ήρθε απο σήμερα το παιχνίδι στο σπίτι σου?

Δημοσ.
Εννοείς οτι ήρθε απο σήμερα το παιχνίδι στο σπίτι σου?

Yeap.Είχα κάνει την παραγγελία πο την παρασκεύη και σήμερα το πρωί μου ήρθε στο γραφείο.

Δημοσ.

Έλεος...Εχω κάνει install το game και μου πετάει error.Kαι απο ότι διαβάζω το έχουν πολλοι αυτό το πρόβλημα...αν κάποιος βρεί καποια λύση ας μου πεί Υ_Υ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...