privateer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Gears of War Hands-On - Single-Player and Multiplayer Epic and Microsoft are preparing the Windows version of their hit Xbox 360 game, and it's loaded with exclusive new content just for the PC. http://www.gamespot.com/pc/action/gearsofwar/news.html?sid=6180407&mode=previews
privateer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 PC Gears of War Map Editor http://news.filefront.com/pc-gears-of-war-map-editor-revealed/
Remiel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2007 Σήμερα στο site του πλαισιού ανέφερε οτι έχουν το παιχνίδι.Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία ανέφεραν οτι το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 9/11.Well done.
ROFLMAO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Όλα καλά και άγια με την παιχνιδάρα. Πολλοί την περιμένουμε πως και πως. Πολλοί θα αναβαθμίσουν την GPU τους μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι. Αρκετοί είναι αυτοί που θα αλλάξουν όλο τους το PC (βρε τι σου κάνει ένα game) άλλοι πάλι τρελαμένοι θα βάλουνε και vista και ας μην είναι απαραίτητα. Εγώ αυτό που είδα μέσα στο htread αυτό είναι ότι θα παίζεται και με κάρτες που απλά υποστηρίζουν directx9 Αληθεύει κάτι τέτοιο?
Remiel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόλις ήρθε η παραγγελία απο το Plaisio.Παρόλο που δεν είχαν το παιχνίδι στα καταστήματα η παραγγελία ήρθε σήμερα παρόλο που το παιχνίδι κικλοφορεί αυριο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Όλα καλά και άγια με την παιχνιδάρα. Πολλοί την περιμένουμε πως και πως. Πολλοί θα αναβαθμίσουν την GPU τους μόνο και μόνο για αυτό το παιχνίδι. Αρκετοί είναι αυτοί που θα αλλάξουν όλο τους το PC (βρε τι σου κάνει ένα game) άλλοι πάλι τρελαμένοι θα βάλουνε και vista και ας μην είναι απαραίτητα. Εγώ αυτό που είδα μέσα στο htread αυτό είναι ότι θα παίζεται και με κάρτες που απλά υποστηρίζουν directx9 Αληθεύει κάτι τέτοιο? exei anava8mistei gia to Crysis
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόλις ήρθε η παραγγελία απο το Plaisio.Παρόλο που δεν είχαν το παιχνίδι στα καταστήματα η παραγγελία ήρθε σήμερα παρόλο που το παιχνίδι κικλοφορεί αυριο. Εννοείς οτι ήρθε απο σήμερα το παιχνίδι στο σπίτι σου?
Remiel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Εννοείς οτι ήρθε απο σήμερα το παιχνίδι στο σπίτι σου? Yeap.Είχα κάνει την παραγγελία πο την παρασκεύη και σήμερα το πρωί μου ήρθε στο γραφείο.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Και ακόμα να βγει στους θείους?Τέλος πάντων μόλις έκανα και τη δική μου παραγγελία στο play.com.Ελπίζω να μη το μετανιώσω.
tonypapadovic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά σε XP θα παίζει; Έστω και με κάποιο πατσάκι; ή θα βάλουμε Vista γι'αυτόν τον λόγο;
Barret Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 kana demo tha doume i den prokeitai na vgaloun giati kai kala to exoume dei sta xbox ?
privateer Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Gears of War PC Performance and IQ http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQxNiwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==
Remiel Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Έλεος...Εχω κάνει install το game και μου πετάει error.Kαι απο ότι διαβάζω το έχουν πολλοι αυτό το πρόβλημα...αν κάποιος βρεί καποια λύση ας μου πεί Υ_Υ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα