p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 καναπες και μονιτορ, δεν παει. σου λειπουν τουαχιστον καμια 25αρια ποντοι για να εισαι ανετος. οσο για τη χρηση του pad... ξαναδοκιμασε. ετσι κι αλλιως, επανήληψη μήτηρ μαθήσεως και δωσε και το gamertag σου να σε δουμε και στο gow multi
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 1. το joypad: πλεον ειναι στανταρ η υποστηριξη του στα pc games. Για κάνα ραλάκι λέει πολλά. Για FPSs όχι. 2. δυσαρεσκεια για το brumak: ουτε με σφαιρες. κανε πχ ενα γκαλοπ στο insomnia να δεις μονος σου. καλως ή κακως' date=' η m$ εχει φροντισει να μην δυσαρεστειται κανεις στο 360 απο games. το gears παει αλλου μονο εφ'οσον εχει ξεπεραστει απο κατι αλλο στο 360, και οταν θα βγει σε λιγο το gears2, θα ειναι και παλι 360 exclusive για αρκετο καιρο.[/quote'] Το Gears και το κάθε Gears πάει σε άλλο σύστημα όταν οι πωλήσεις στο αρχικό σύστημα αρχίζουν να πέφτουν. Ουδεμία σχέση έχει το αν θα δυσαρεστηθούν ή όχι οι καταναλωτές. Και με ένα μήνα διαφορά να βγαίναν οι δύο εκδόσεις, οι hardcore gamers του XBOX360 και πάλι θα υπερηφανεύονταν ότι θα το είχαν πιό γρήγορα στα χέρια τους
Galis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 τι κομπλεξ ειναι αυτα.Τι τους πειραζει μερικους αν το παιχνιδι ειναι μονο για pc ή xbox.Εμενα πραγματικα στον π μου αν βγει το crysis και για το ps1
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 καναπες και μονιτορ, δεν παει. σου λειπουν τουαχιστον καμια 25αρια ποντοι για να εισαι ανετος.οσο για τη χρηση του pad... ξαναδοκιμασε. ετσι κι αλλιως, επανήληψη μήτηρ μαθήσεως και δωσε και το gamertag σου να σε δουμε και στο gow multi Βρε ψαρα 27αρι μονιτορ εχω τι θα παρω 50αρα TV ; Στο δωματιο εχω τα μηχανηματα μου εκει παιζω, δεν τα περνω στο σαλονι μου.. Εκει εχω την TV μου το DVD μου το home cinema μου, δεν κανω το σαλονι μου playroom Και δεν ειπα οτι δεν μαθαινετε το joystick για οτιδηποτε αν το παιξεις αρκετα.. Ουτε γιωτας ειμαι ουτε κολλημενος.. Ειπα οτι δεν το προτιμω και με απωθει στο να παιζω τετοιου ειδους games γιατι δεν ειναι εργονομικο για μενα.. Plain and simple.. Σε GoW online παντως δυσκολα θα με βρεις για το λογο που σου ειπα.. Στο Halo3 μαλλον δυστυχως δεν μπορω να το αποφυγω εκτος αν θελω να περιμενω 2 χρονια να βγει στο PC.. Το gamertag μου ειναι Orbitech.
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 πελατ-tech ειπες? ετοιμασου να τιμωρηθεις mmmm βλεπω εχεις τελειωσει το gears στο ....casual LOL p.s. ασε ρε πανθηρα που δε λεει. βασικα το pad του 360 ειναι πολυ καλυτερο για fps ακομα και απο το wiimote σου οσο για το gears, εκει κι αν κανεις λαθος!!! το ποτε παει σε αλλη πλατφορμα εχει να κανει αποκλειστικα με το οτι αυτη η πλατφορμα θα εχει πλεον αλλον(-ους?) πιο killer exclusive τιτλο η m$ απο την αρχη διαλεξε την epic (οπως και αλλους) και την πληρωσε για να της φτιαξει εναν killer τιτλο για το 360. μονο τυχαιο δεν ειναι το χρονοδιαγραμμα που θα παρουσιαστει αλλου, ακομα κι αν αυτο το αλλου ανηκει και παλι στην m$
littlelouievegos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 πελατ-tech ειπες? ετοιμασου να τιμωρηθεις mmmm βλεπω εχεις τελειωσει το gears στο ....casual LOL Χαχαχαχ..Bγαζω και mastercard πλεον για οποιο ενδιαφερομενο Bear in mind οτι ειμουν σχεδον 2-3 μηνες χωρις νετ λογω προβληματων.. Εχει τελειωσει και στο hardcore το game,οποτε απο achievements γιοκ σε πολλα games.. Για κανα co op δεν θα ελεγα οχι, θα καραγουσταρα.. Τωρα για multi ειδωμεν, σου ειπα δεν εχω παιξει καθολου..
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 multi για να ανδρωθεις. σου εστειλα invite. p.s. περιπου τα μεσανυχτα βγαινουνε οι δρακουλες.
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 πελατ-tech ειπες? ετοιμασου να τιμωρηθεις mmmm βλεπω εχεις τελειωσει το gears στο ....casual LOL p.s. ασε ρε πανθηρα που δε λεει. βασικα το pad του 360 ειναι πολυ καλυτερο για fps ακομα και απο το wiimote σου οσο για το gears, εκει κι αν κανεις λαθος!!! το ποτε παει σε αλλη πλατφορμα εχει να κανει αποκλειστικα με το οτι αυτη η πλατφορμα θα εχει πλεον αλλον(-ους?) πιο killer exclusive τιτλο η m$ απο την αρχη διαλεξε την epic (οπως και αλλους) και την πληρωσε για να της φτιαξει εναν killer τιτλο για το 360. μονο τυχαιο δεν ειναι το χρονοδιαγραμμα που θα παρουσιαστει αλλου, ακομα κι αν αυτο το αλλου ανηκει και παλι στην m$ Σώπα ρε που το joypad είναι καλύτερο από το Wiimote. Εδώ στο Red Steel και βρίσκω το χειρισμό του wiimote ανώτερο, πόσο μάλλον στο MP3. Κάτσε να βγεί η PAL έκδοση και εδώ θα μαστε να τα πούμε. Όσο για τα χρονοδιαγράμματα και λοιπά που αναφέρεις, το καλύτερο από πλευράς score παιχνίδι στο XBOX360, το Bioshock και βγήκε ταυτόχρονα στα 2 συστήματα. Ή μήπως υπάρχει ακόμα καλύτερο παιχνίδι αυτή τη στιγμή στο XBOX και δεν το ξέρω.... Εννοώ ότι πίσω από αυτά τα χρονοδιαγράμματα βρίσκεται πρώτα η κονόμα και η προώθηση της κονσόλας και όχι το αν θα δυσαρεστηθούν οι καταναλωτές αν το παιχνίδι δεν είναι exclusive ή time-exclusive.
p3tran Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Σώπα ρε που το joypad είναι καλύτερο από το Wiimote. Εδώ στο Red Steel και βρίσκω το χειρισμό του wiimote ανώτερο, πόσο μάλλον στο MP3. Κάτσε να βγεί η PAL έκδοση και εδώ θα μαστε να τα πούμε. τι να πουμε τοτε? ας τα πουμε τωρα. edit: καλυτερα ας τα πουμε τοτε, στο σωστο θεμα και στη σωστη ωρα για να εχει και πιο πολυ πλακα
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 τι να πουμε τοτε? ας τα πουμε τωρα. edit: καλυτερα ας τα πουμε τοτε, στο σωστο θεμα και στη σωστη ωρα για να εχει και πιο πολυ πλακα Ε τί να σου πώ τώρα? Εφόσον δεν το δοκίμασα. Αν το έπαιξες, τότε πές την άποψή σου. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πώ τώρα, είναι βάση όλων των reviews που έχω διαβάσει και δεν έχω δεί ούτε ένα που να μή λέει ότι το Wiimote είναι σαφώς ανώτερο από τα dual analog χειριστήρια.
john2gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Έτσι θα σας φάμε console-άδες στα cross-platform παιχνίδια που δεν σας χαρίζουν Auto-aim . Prepare to get powned . Ελπίζω να βλέπετε το ανθρωπάκι που ετοιμαζόταν να ψοφήσει με headshot... έτσι; Αν όχι, κάντε zoom in γιατί κυριολεκτούμε όταν λέμε headshots από χιλιόμετρα μακριά
p3tran Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Έτσι θα σας φάμε console-άδες στα cross-platform παιχνίδια που δεν σας χαρίζουν Auto-aim . Prepare to get powned . Ελπίζω .... ΖΗΣΕ ΜΑΪ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ LOL
ThrowDOWN Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 den nomizw na bgaloune tetoiou eidous game opws to graw gia cross giati einai adikia gia tous konsolades na play enantia se mouse tha tous gelane kai ta grasidia simple
privateer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Gears of War Hands-On - New PC Content We check out all-new campaign and multiplayer content from the upcoming PC version of Epic's popular Xbox 360 shooter. http://uk.gamespot.com/pc/action/gearsofwar/news.html?sid=6178908
p3tran Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 3 πιστακια ε? για να δουμε καννα video..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα