Προς το περιεχόμενο

Gears of War {PC Edition}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ farcry

1. το joypad: πλεον ειναι στανταρ η υποστηριξη του στα pc games.

2. δυσαρεσκεια για το brumak: ουτε με σφαιρες. κανε πχ ενα γκαλοπ στο insomnia να δεις μονος σου.

καλως ή κακως, η m$ εχει φροντισει να μην δυσαρεστειται κανεις στο 360 απο games.

το gears παει αλλου μονο εφ'οσον εχει ξεπεραστει απο κατι αλλο στο 360,

και οταν θα βγει σε λιγο το gears2, θα ειναι και παλι 360 exclusive για αρκετο καιρο.

οσο για το θεμα <<παιζω με τον κωδικα>>..

ξερεις, περα απο το οτι μετα απο τοσα χρονια εχω σκυλοβαρεθει να καθομαι και να πειραζω/ψαχνω/βρισκω files και tunιές,

επισης απεχθανομαι και εχω μηδεν ανεκτικοτητα στο online cheating, modding, glitching, god moding κλπ κλπ

το 360 ηταν λοιπον ενας συμβιβασμος που για εμενα προσωπικα ηταν/παραμενει ο,τι πρεπει.

και κρινοντας απο τα ηλικιακα στατιστικα των πωλησεων s/w 360,

νομιζω οτι ειναι πολλα εκατομμυρια οι <<βετερανοι>> gamers αν θελεις, που σκεφτονται ακριβως σαν κι εμενα.

@throwdown

για τα games σου απαντησε ο wolfidis, να μην λεμε τα ιδια,

για το <<αχ-βαχ>> απλα να πω οτι ειναι επιφωνημα για pcηδες αυτο. :D

• Απαντ. 641
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Εφόσον το GoW έχει στόχευση με crosshair, τότε Keyboard & Mouse δαγκωτό.

Το gamepad είναι φτιαγμένο για God of War, Devil May Cry, Zone of the Enders fighting/action παιχνίδια.

Άλλωστε, αν το gamepad είναι τόσο φοβερό για shooting, τότε γιατί στο Shadowrun έβαλαν autoaim στο Multiplayer για όσους χρησιμοποιούν 360 pad; ;)

Στο Lost Planet δεν είχα πρόβλημα με Keyboard & Mouse. Δεν πιστεύω ότι θα έχω ούτε στο GoW. :P

Όταν θέλω precision, θέλω mouse (κι έχω απλό της M$oft), με περισσότερα dpi, δεν νομίζω ότι εύκολα κάνεις με το δάχτυλο στο μοχλό του gamepad, ότι με πλήρη χειρισμό του mouse με το χέρι.

Δημοσ.
@ farcry

1. το joypad: πλεον ειναι στανταρ η υποστηριξη του στα pc games.

to ksero auto. den eipa auto . eipa gia native xeirismo tou xbox 360 controller pou prosferoun ta vista se sindiasmo to games for windows tis microsoft oste na einai tautosimos o xeirismos akribos san na eixes tin consola. ta alla joypad einai deutera

Δημοσ.
o native χειρισμος του gears ειναι το 360 joypad.

auto eipa kai go. poios tha agorasei 360 joypad gia to gears? autoi pou exoun idi alla joypads 1) apokleietai kai 2) den einai native. kata ti gnomi mou elaxista atoma tha skasoun 30 euro gia 360 joypad oste na paiksoun to gears sto pc akribos opos an eixan agorasei 360 console.

PS: enoeitai oti to keyboard kai mouse exoun native xeirismo sto port tou pc

• Moderators
Δημοσ.

Και ο native των F.E.A.R. / Doom 3 είναι mouse & keyboard, αλλά δεν νομίζω να τα παίζατε έτσι στο X-box. :P

Είναι shooter, οπότε καλό θα είναι να είναι mouse & keyboard compatible και μην εμφανιστεί lazy port "Press button A now". brrrrr

Δημοσ.

Ρε νιώστε λίγο. Epic Games είναι. Γίνεται η Capcom στο Lost Planet να έχει κάνει καλή δουλειά στον συνδυασμό mouse+keyboard και να μην κάνει η Epic; :P

Δημοσ.

Νταξει όπως την βρίσκει κανείς.... Με χειριστήριο με χειριστήριο, με ποντίκι με ποντίκι....

Πάντως το gamepad του 360 με τις καλοφτιαγμένες σκανδάλες του και την "έξυπνη" ανάδραση του, παρέχει ξεχωριστή εμπειρία στο παίξιμο, είναι πιο απολαυστικό από ότι το ψόφιο ποντίκι/πληκτρολόγιο....

Δημοσ.

To διλλημα mouse vs pad ειναι σε συναρτηση με το καναπες vs καρεκλα γραφειου, κατα τη γνωμη μου

Η επιλογη ειναι καθαρα προσωπικη και εχει να κανει με τον καθενα ξεχωριστα

Εγω παντως προτιμω τη λυση καναπες+pad γιατι και πιο ανετα ειμαι, και φοβο για αιμοροειδες δεν εχω...

Δημοσ.

Ε σιγουρα .. Καποιοι ειναι gamers που βολευονται απο τον καναπε και καποιοι θελουν εγρηγορση.. Αντε τωρα να με εβαζες να παιξω CS ή Quake απο τον καναπε μου..Why don't you kill me for once? :-D

Και δεν χρειαζεται να καθεσαι σε καρεκλα καφενειου στο PC υπαρχουν και αναπαυτικες καρεκλαρες που ειναι εξισου ανετες με ενα καναπε..Η και ασυρματα keyboards mice αν θες να κατσεις στον καναπε σου,στο 2007 ειμαστε..

Δημοσ.
Ε σιγουρα .. Καποιοι ειναι gamers που βολευονται απο τον καναπε και καποιοι θελουν εγρηγορση.. Αντε τωρα να με εβαζες να παιξω CS ή Quake απο τον καναπε μου..Why don't you kill me for once? :-D

Και δεν χρειαζεται να καθεσαι σε καρεκλα καφενειου στο PC υπαρχουν και αναπαυτικες καρεκλαρες που ειναι εξισου ανετες με ενα καναπε..Η και ασυρματα keyboards mice αν θες να κατσεις στον καναπε σου,στο 2007 ειμαστε..

αυτα τα λες γιατι απλα εισαι ακομα καρεκλατος :mrgreen:

Δημοσ.

Το πιστευεις οτι ακριβως πισω απο την καρεκλα μου στο 1 μετρο εχω ενα καναπε αλλα μονο για ποδοσφαιρακι και κανα μπασκετ τον χρησιμοποιω; :-D

Ειλικρινα δεν αισθανομαι ανετα να παιζω τα περισσοτερα genres απο τον καναπε και ποσο μαλλον fps με joypad.. Δεν το λεω ειρωνικα δεν μπορω απλα.. Ειναι θεμα συνηθειας..

Να δω πως θα παιζω Halo3 και ειδικα MP με joypad γαμ.. την τρελλα μου.. :lol: Αυτος ειναι και ο κυριος λογος που δεν με εχει τραβηξει το Οnline του GoW...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...