basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 πηγαινοντας στο http://www.crucial.com υπαρχει ενας χρησιμος οδηγος που σου βρισκει ακριβως ποια μνημη χρειαζεται ο φορητος σας για να τρεξει 100% εγγυημενα.εναλλακτικα κατεβαζετε ενα προγραμμα που εχει το οποιο σκαναρει το hardware σας. αφου βρειτε ποια μνημη θελετε (και αφου εχετε εγραφει στη σελιδα) κανετε την παραγγελια σας εγω την εκανα χρησιμοποιώντας καρτα electron visa, alpha bank για μια μνημη 1*1024 ddr2, 533MHz πληρωσα 48 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. την μνημη την εστειλαν δευτερα μεσημερι απο αγγλια μεσω ups και τριτη πρωι την ειχα στα χερια μου (αξιοπιστια παραδοσης 10/10) μαλιστα μαζι σου δινουν εναν κωδικο για να παρακολουθεις την εξελιξη της παραγγελιας σου, μεσω του http://www.ups.com η τοποθετηση κυριολεκτικα διαρκει 2 λεπτα. βγαζεις το λαπτοπ απο την μπριζα, αφαιρεις την μπαταρια, ανοιγεις απο κατω το καπακι που ειναι οι μνημες και βαζεις το ντιμακι στην ελευθερη θυρα, αρχικα υπο γωνια οπως δειχνς στις φωτογραφιες και μετα το σπρωχνεις προς τα κατω να κουμπωσει. λιγη προσοχη με τον στατικο ηλ. θελει,αν και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα. ΠΡΟΣΟΧΗ: πριν κανει κανεις οτιδηποτε, αν ειναι εντος εγγυησης να σιγουρευτει πως δεν ακυρωνεται η εγγυηση αν αναλαβει τετοια προτοβουλια μονος του. εγω μιλησα με την Sony και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα εγγυησης. βεβαια και να υπαρξει προβλημα, καποιος βγαζει τις μνημες και βαζει αυτες που ειχε απο την μαμα του ο φορητος και δεν φαινεται, αλλα οκ..καλο ειναι να κανει πρωτα ενα τηλεφωνημα στην επισημη αντιπροσωπεια. =http://img241.imageshack.us/img241/5585/dsc00704ip6.th.jpg] μετα απο λιγες μερες το λαπτοπ ειναι 100% σταθερο και οι επιδοσεις εχουν ανεβει κατακορυφα. αυτη την στιγμη εχω 1*512 και 1*1024 ddr2, 533Mhz διαφορετικων εταιριων και χρονισμων αλλα συνεργαζονται αψογα ( σε συστημα με επεξεργαστη core duo 1,66)
Silent Arrow Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 ''για μια μνημη 1*1024 ddr2, 533MHz πληρωσα 48 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. την μνημη την εστειλαν δευτερα μεσημερι απο αγγλια μεσω ups και τριτη πρωι την ειχα στα χερια μου (αξιοπιστια παραδοσης 10/10)'' (Δεν μου δουλευει η παραθεση τεσπα). Αυτο το site (http://www.crucial.com) ειναι πραγματι εξαιρετικο. Ολες τις αναβαθμισεις μνημων τις κανω αφου το εμπιστευθω πρωτα. Δηλωνεις οτι μενεις UK. Ησουν Ελλαδα οταν εκανες την παραγγελια? Δηλαδη μεσα σε δυο μερες η υποθεση μνημη ειχε τελειωσει? Πολυ καλο.... well done....
basilis5 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 ημουν ελλαδα οταν εκανα την παραγγελια συγκεκριμενα εκανα την παραγγελια παρασκευη απογευμα οποτε την ειδαν αυτοι δευτερα. δευτερα μεσημερι εφυγε απο εκει η μνημη, το βραδυ ηταν γερμανια και απο εκει ελλαδα.τριτη στις 12 περιπου ηρθε ο κουριερ! επισης οταν την πηρα δεν ειχε το eshop (ειχε μοονο twinmos-corsair) , τις εφερε πριν λιγες μερες τελος να αναφερω πως επειδη εχω ελεγξει την αναζητηση με κριτηρια της σελιδας της crucial για 2 λαπτοπ που εχω (οχι βεβαια πως εχει μεγαλη σημασια,απλα το αναφερω) μου εβγαλε διαφορετικες μνημες για τα 2 λαπτοπ για να εχει 100% συμβατοτητα. συγκεκριμενα ηταν και οι 2 sodimm, ddr2 533 ή 667 MHz αλλα ειχαν διαφορετικους χρονισμους για το καθε λαπτοπ θελω να πω με αυτο,πως δεν βγαζει μοναχα ενα μοντελο στα 533 ή 667 η crucial βεβαια νομιζω δεν εχει σημασια, ειναι εχει CL 4 ή 5 νομιζω θα επαιζε. απλα η crucial αναλαμβανει αν δεν ειναι συμβατες να στις αλλαξει, ενω το eshop και πλαισιο δεν μου τις αλλαζε σε περιπτωση μη συμβατοτητας
HexStatic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Xwris na exw kamia sxesi me tin etairia tha sinexisw na tous diafimizw oso mporw giati pragmatika exoune paradigmatiki simperifora san etairia kai san customer support. Exw psonisei ram gia to dekstop mou 2 fores kai alles 2 gia ta laptop mou. Tous exw girisei ram kai mou tin exoune alaksei xwris deuterh koubenta (xwris na eimai bebaios 100% sigouros oti eftege h ram) , tous exw girisei ram 2x512 kai mou ta exoune antikatastisei me 1 x 1Gb epeidi ta 2 dim den paizane (to 1 epeze mono tou gia ena periergo logo) H diafora metaksi twn 2x512 kai tou 1x1G htane arketa megalh alla parola auta to mono pou xrewthika htane ta taxdromika gia na tous stilw pisw ta 2x512. Kai se alla posts apo users pou psaxnoune ram tous exw sistisei tin crucial. Koinws dont even think about it pou lene. Se kamia periptwsi den prokeitai na metaniwseis tin opoia sinalagh mazi tous, alla kai an tuxei na to metaniwseis tha sou kanone full refund xwris na xreiastei na tous apodikseis oti o gaidaros petaei (opws sinithizetai na kanoume se ola ta ellhnika eshop) Eimai pragmatika para ma para polly euxarisimenos apo ta proionta tous kai to customer service tous. Makari oles oi etairies kai ta eshop na eixane tetia antimetopish stous pelates tous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.