Προς το περιεχόμενο

τι επαθε παλι το windows live messenger?

gianni7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω δει ενα καρο προβληματα στο windows live messenger αλλα αυτο μου ετυχε πρωτη φορα.σημερα το πρωι ημουν κανονικα στο messenger.κλεινω το πισι και το ανοιγω το απογευμα και παρατηρω οτι δεν υπαρχει το κουμπι videocall (βιντεοκλησης) σε κανενα παραθυρο απο τις επαφες που μιλουσα.βγαινω και ξαναμπαινω ,κανω και επανεκκινηση το πισι αλλα το ιδιο

περνω τηλεφωνο κατι φιλους να ρωτησω αν εχουν το ιδιο προβλημα μερικοι ηταν ΟΚ μερικοι τους ελειπε πχ το εικονιδιο του email σε αλλους το εικονιδιο του share folders αλλα οι σχεδον ολοι ηταν ενταξει.μιλαω με ενα φιλο που μου λεει οτι ειναι οκ και βγαινει απο το μσν και ξαναμπαινει μετα απο 10 λεπτα και ΑΠΟΚΤΑ το ιδιο προβλημα (με αποτελεσμα να με πει γκαντεμη):confused::confused:

επειδη εχω και λαπτοπ μπαινω στο μσν απο το λαπτοπ και βλεπω οτι συμβαινει το ιδιο ακριβως.κανω unistall / install το windows live messenger 8.1 στο λαπτοπ να δοκιμασω αν φταιει αυτο αλλα ΤΙΠΟΤΑ ΞΑΝΑ.μεχρι και το 8.5beta κατεβασα (που δεν λεει βασικα τιποτα) και ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ξανα εβαλα τωρα και στα πισι αλλα και στο λαπτοπ εχω το 8.1 με το προβλημα που αναφερω.

επισης ενας φιλος μου ειπε οτι του εφυγε το κουμπι της αναζητησης(search)

λοιπον εχει τυχει σε κανεναν σας αυτο το προβλημα (ενα απο τα πολλα που παρουσιαζονται καθε μερα με το msn)????

αν μου λεγατε ΝΑΙ :mrgreen::mrgreen::mrgreen: θα με ηρεμουσατε γιατι εχω τρελαθει ( και θελω να τα πω με το γκομενακι :-D:-D:-D)

Δημοσ.

ε παρτην ενα τηλεφωνακι ντε..

αυτα τα παραδωσιακά μέσα είναι καλύτερα

Εκτως και αν είναι techfreek το μωρο

:P:P:P:P:P

Δημοσ.

to mess patch το χρησιμοποιω εδω και χρονια αλλα μην μου πειτε οτι φταιει αυτο γιατι οπως ειπα εκανα ξανα εγκατασταση το μσν

Δημοσ.

Ίσως και να φταίει.

Παλιά είχα προβλήματα λόγο του patch (μετά απο καιρό μου τα έκανε) που τα διόρθωσα με ένα αρχείο .reg που βρήκα στο forum τους..

Δημοσ.
Ίσως και να φταίει.

Παλιά είχα προβλήματα λόγο του patch (μετά απο καιρό μου τα έκανε) που τα διόρθωσα με ένα αρχείο .reg που βρήκα στο forum τους..

ΟΚ ειναι εβγαλε νεα βερσιον. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...