Προς το περιεχόμενο

Thermaltake Armor Jr.

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Pappou μια χαρά είναι το Jr και μην ανησυχείς η 8800 χωράει άνετα εκεί μέσα :wink: Γιατί όμως 90ε για midi tower? Δώσε λίγα παραπάνω και πάρε το Eureka, ή το κανονικό Armor... Με το που βάλεις 2 δίσκους, στο Jr θα γίνεται πανζουλισμός με τα καλώδια, και γενικά πολύ στριμωγμένα τα βλέπω όλα εκεί μέσα. Καλύτερα κάτι σε full tower πάντως :grin:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχω ένα no-name mid ATX κουτί και του'χω μέσα και την 8800 και δυο Sata σκληρούς,και με λίγη διευθέτηση των καλωδίων είμαι μια χαρά.

Με αυτό το σκεπτικό δεν καταλαβαίνω γιατί το Armor Jr θα με περιορίσει.

Απ'την άλλη δεν με χαλάει το κανονικό Armor αλλά 40 ευρώ παραπάνω θα προτιμούσα να τα κρατήσω. :-P

Απο airflow θα έχω πρόβλημα με το μικρό?

Όχι ρε συ, ίσα ίσα που έχει το καλύτερο και συνάμα απλό airflow :wink:

Δύο 120άρηδες ένας μπροστά και ένας πίσω ανακυκλώνουν όπως πρέπει τον αέρα :wink: + του ότι βλέπω στο side window και δύναται να μπει 90άρης ανεμιστήρας να φυσά κατευθείαν πάνω στη cpu :grin: Μια χαρά λοιπόν...

Απλά όπως σου είπα ήδη, θα προτιμούσα ένα full tower με παραπάνω χρήματα καθώς δεν είναι τόσο "στριμωχτά" εκεί μέσα, αλλά εφόσον δεν έχεις πρόβλημα με το nn midi ATX (και εγώ μια τέτοια βλακιούλα έχω...), και εφόσον σε βόλεψε ο χώρος ok πάω πάσο.

Πάντως δυσκολεύτηκα να πάρω μια βίδα που έπεσε από την μπροστινή πλευρά κάτω από τους δίσκους, ακόμα και με το κατσαβίδι που έχει μαγνήτη μπροστά (btw έχει κάποια συγκεκριμένη ονομασία αυτό?), αφού τα sata cables των δίσκων με ψιλοεμπόδιζαν...

Eν τέλει σου ξαναλέω it's your choice, εφόσον βολεύεσαι με αυτό, πάρε αυτό, ίσα ίσα είναι ένα πολύ καλό κουτί :wink:

Σκέψου επίσης και κάτι με 25άρη fan στο side window aka Enermax Shakra 3052, ή κάτι σε Aerocool :wink:...

Φυσικά και ένας πλαϊνός 25άρης θα ήταν χρήσιμος, αφού επιτυγχάνεται ακόμα καλύτερη ανακύκλωση του αέρα :wink:

Και ειδικά το Chakra δεν κοστίζει και μια περιουσία, γύρω στα 75ε το 3052 με ΜΟΝΟ τον 25άρη. Βάλε να πληρώσεις και τους 2 12άρηδες και φτάνεις στην τιμή του Jr :grin: Οπότε νομίζω ότι καταλαβαίνεις ποιο σου προτείνω...(το Enermax ντε! :razz:)

Όπως έγραψα και αλλού "αν δε πάρεις full καποια στιγμή θα το μετανιώσεις" :-)

Όσον αφορα τον πλαινό 25αρι :

+είναι σχεδόν αθόρυβος

+καλύτερη ψύξη και γενικά βοηθά σε περίπτωση που έχεις παθητική ψύξη.

-σε μερικές περιπτώσεις περιορίζει το χώρο.Πχ έχω μια scythe και το καπάκι κλείνει με το ζόρι (κλείνει όμως).Ισως με άλλες ψύκτρε να χεις πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πείρα το full τελικά,τα σπάει,δεν το αλλάζω με καμία!

Το 25άρι στο πλάι το αφήνω έξω απ'τα πλάνα μου γιατί η Ultra 120 Extreme μου φαίνεται αρκετά μεγάλη.Αύριο αν με το καλό έχω το νέο CPU και την βάλω θα δω σίγουρα αν μπορώ ή όχι να το βάλω. :-D

Πείρα το full τελικά,τα σπάει,δεν το αλλάζω με καμία!

Το 25άρι στο πλάι το αφήνω έξω απ'τα πλάνα μου γιατί η Ultra 120 Extreme μου φαίνεται αρκετά μεγάλη.Αύριο αν με το καλό έχω το νέο CPU και την βάλω θα δω σίγουρα αν μπορώ ή όχι να το βάλω. :-D

Άντε καλορίζικο! Έπιασαν λοιπόν τόπο τα λόγια μας ε? :-D Άντε και ο Q6600 με το καλό στα 3.4GHz :wink:

Μας έβγαλε την ψύχη το κουτί...

δεν μπορούσαμε να βιδώσουμε τις βίδες αρχικά...παίζει να μην είχε καθόλου στροφές το μεταλλικό πλαίσιο όπου βιδώνει η μητρική...

ευτυχώς καταφέραμε (κατάφερα δηλαδή :P ) να τις βιδώσουμε σχεδόν όλες...

2 βίδες δυστυχώς έσπασαν...αλλά γενικά είναι εντάξει...

άντε και η cpu αύριο..

Ναι..μινάρα θα σε κεράσω και μια και δυο φορές,τράβηξα φρίκη όταν έσπασε η πρώτη βίδα,με έσωσες! :mrgreen:

Πάντως αυτό δεν το περίμενα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...