Προς το περιεχόμενο

Roaming με WIND & SUPERFAST FERRIES. απάτη(?)

bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απροσεξια σου αλλα μερικες φορες ολοι ειναι δυνατον να την πατησουν, θα επρεπε να υπαρχει καλυτερη ενημερωση απο την πλοιοκτητρια εταιρια η wind δε νομιζω να εχει καποια ευθυνη εφ οσον εισαι εκτος δικτυου της, καλυτερα να συμβουλευτεις καποιον δικηγορο αν μπορεις να κανεις κατι, το οποιο θα σου κοστισει τελικα περισσοτερα χρηματα και με την πιθανοτητα οτι θα κανεις τελικα μα τρυπα στο νερο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το ίδιο ισχύει με όλες τις εταιρείες μη γελιόμαστε...

Απλώς όταν είναι να ταξιδέψουμε και δεν θέλουμε να χρεωνόμαστε ή κλείνουμε το κινητό ή βάζουμε φραγή .

Δημοσ.

Πρίν λίγες μέρες στη Σάμο ακόμα και ΒορειοΔυτικά στο νησί μου έβγαζε turkcell!Και στο κινητό της κοπέλας μου πάλι με vodafone έσκαγαν μηνύματα του τύπου "Η VODAFONE σας καλοσωρίζει στο εξωτερικό κτλ roaming κτλ" Πόσοι θα την έχουν πατήσει και θα φεύγουν οι μονάδες νεράκι...

Δημοσ.
Πρίν λίγες μέρες στη Σάμο ακόμα και ΒορειοΔυτικά στο νησί μου έβγαζε turkcell!Και στο κινητό της κοπέλας μου πάλι με vodafone έσκαγαν μηνύματα του τύπου "Η VODAFONE σας καλοσωρίζει στο εξωτερικό κτλ roaming κτλ" Πόσοι θα την έχουν πατήσει και θα φεύγουν οι μονάδες νεράκι...

Ησασταν εν πλω?

Δημοσ.

Γιατί απατεώνες ρε παιδιά; Είναι μια υπηρεσία και αυτή και χρεώνεται ανάλογα με την αναγκαιότητά της. Αν κάποιος νοιώθει την ανάγκη να κάνει τα τηλεφωνήματά του στη μέση της Αδριατικής, ας πληρώσει roaming μέσω δορυφόρου για να τα κάνει. Όταν είσαι δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τη στεριά και βλέπεις να εμφανίζεται κάποιο περίεργο δίκτυο στην οθόνη του κινητού σου, δεν θα αναρωτηθείς ποιές είναι οι χρεώσεις πριν κάνεις αβίαστα κάποιο τηλεφώνημα;

Όσο για το roaming στις παραμεθόριες περιοχές, αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο και οι εταιρίες λένε να απενεργοποιείται η διεθνής περιαγωγή όταν βρισκόμαστε σε τέτοιες περιοχές για να αποφύγουμε τις χρεώσεις από λάθος.

Δημοσ.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει καθε μεγαλη ΑΕ που σεβεται τον εαυτο της να ενημερωνει επαρκως το κοινο της.Δεν εχω δει τι λεει η αφισα, αλλα απο το ολο story ειναι ξεκαθαρο πως επιτηδες εχει δημιουργηθει ενα νεφελωμα γυρω απο το ολο θεμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...