incognito Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Στέκει να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό που θα το χρησιμοποιω για να κρατάει τα temporary και τα τελικά αρχεία από τα κατεβαστήρια?δλδ θα είναι ανοιχτός 24/7:confused:.Η εγγραφή των δεδομένων θα γίνεται μόνο σε αυτόν ο εσωτερικός δε θα κάνει τπτ.Θα τρώει τπτ ρεύμα παραπάνω κλπ?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 den troei reuma o skliros diskos.siga ta watt.pare kapoion etoimo i ftiaxe enan diko sou me ena kalo koutaki px tis thermaltake.
incognito Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γιατί να πάρω κουτάκι?Θα θερμαίνεται τόσο πολύ
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Eίχα ανοίξει παλιότερα ένα thread επειδή ήθελα να πάρω εξωτερικό σκληρό, και ο kpartsi μου είχε απαντήσει: "Η αγορά κουτί + σκληρός είναι πιο αξιόπιστη από την έτοιμη λύση για πολλούς λόγους. - Τα κουτιά, όπως αυτό που σου προτείνω, είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από τα έτοιμα και είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο και όχι πλαστικό. Έτσι διατηρούν τον σκληρό σε χαμηλότερες θερμοκρασίες λόγω καλύτερης απαγωγής θερμότητας. - Έχεις μεγάλη ποικιλία επιλογής για τον σκληρό που θα βάλεις μέσα, αλλά μπορείς να κάνεις αναβάθμιση οποιαδήποτε στιγμή καθώς με ελάχιστο κόστος αγοράζεις και 2ο σκληρό. (Εγώ έχω 1 κουτί και 3 σκληρούς που τους αντικαθιστώ στο κουτί ανάλογα σε ποιό σκληρό βρίσκονται τα δεδομένα που θέλω να χρησιμοποιήσω. Η αλλαγή είναι πολύ εύκολη, δεν διαρκεί πάνω από 1 λεπτό. Δεν την κάνω βέβαια καθημερινά, αλλά έχω μόνιμα μέσα αυτόν με τα δεδομένα που χρησιμοποιώ καθημερινά και όταν τύχει να χρειαστώ έναν από τους άλλους, τους βάζω στο κουτί). - Αν κάτι τύχει στραβό στον σκληρό (δυστυχώς συμβαίνουν και ατυχίες) με μία κίνηση έχεις έτοιμο τον σκληρό για να τον βάλεις εσωτερικό σε desktop και να έχεις πολύ καλύτερες δυνατότητες διαχείρησης και ανάκτησης δεδομένων. Αυτό γίνεται με δυσκολία στους έτοιμους, εάν δεν είναι ακατόρθωτο καθώς ο σκληρός είναι πολλές φορές κολλημένος μέσα στο κουτί ή τα καλώδια είναι κολλημένα πάνω στις επαφές του σκληρού. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την μάρκα έτοιμου που θα αγοράσεις αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να ξέρεις πώς είναι τακτοποιημένος μέσα στο κουτί μέχρι να έρθει η ανάγκη να το ανοίξεις..." Ορίστε και το link Από την αγορά σκληρού + κουτί μόνο κερδισμένος θα βγεις :wink:
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 iparxoun kai orea koutakia px akasa thermaltake pou pragmati mamane
rufous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θήκες όμως που να υποστηρίζουν σκληρούς μεγαλύτερους των 500GB υπάρχουν;
basilis5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 οι θηκες εχουν να κανουν με το μεγεθος σε ιντσες του σκληρου, τον τυπο του (ΑΤΑ-ΣΑΤΑ) και πως θα συνδεεται με τον υπολογιστη (usb,firewire,eSATA) απο οσο ξερω τα GB δεν σε περιοριζουν
george_o/c Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Έχει δίκιο ο basilis5. Άλλο κουτί για παράδειγμα χρησιμοποιείται για τους IDE, και άλλο για τους SATA :wink: Όσο για τη σύνδεση, το γρηγορότερο πρωτόκολλο είναι το e-sata, αν και από κάποια πράγματα που είχα διαβάσει παλαιότερα, νομίζω δεν αξιοποιείται η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στο έπακρον... :?
rufous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 οι θηκες εχουν να κανουν με το μεγεθος σε ιντσες του σκληρου, τον τυπο του (ΑΤΑ-ΣΑΤΑ) και πως θα συνδεεται με τον υπολογιστη (usb,firewire,eSATA)απο οσο ξερω τα GB δεν σε περιοριζουν Σε περιορίζουν! Είναι κλασικό το πρόβλημα! π.χ. τυχαία (δες Συμβατότητα): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806188 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805748 Οι υπόλοιπες θήκες απλώς δε το αναφέρουν! Αυτός είναι ο λόγος που διστάζω...
damiano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 υπάρχουν (λίγες αλλά υπάρχουν) θήκες που σε περιορίζουν ως προς την χωρητικότητα του δίσκου, οπότε να το κοιτάς, πχ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.802150 edit, το είπε o rufous παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.