illest Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Γεια χαρά, αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: είπα να κάνω format στο Acer 5024WLMi και να βάλω win xp pro SP2, παω λοιπόν στο BIOS για να ρυθμίσω το boot sequence και ξαφνικά το laptop κλείνει... Μετά από μερικές προσπάθειες βάζω το DVD στο Boot και αρχίζω install, πρίν προλάβει να βγάλει την οθόνη που πατάμε F8(I Agree) κλείνει πάλι, αυτό γίνετε συνεχώς και σε διαφορετικά σημεία της εγκατάστασης. Φυσικά και στο Bios να μπω και να το αφήσω μερικά λεπτά πάλι κάνει το ίδιο. Στα Windows 2 χρόνια τώρα δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει? p.s. έβαλα και το νεότερο bios που δίνει η ACER (v 1.20) αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
iraklis22 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 To Pio pithanon file m einai to laptop s na mn exei megali ram i megalo epexergasti kai etc dn mporei na sikosei kapia neoteri ekdosi p xreiazete megaliteres apetiseis kai gia ayto s kleinei.
chronixp Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία σου γιατί είχα και έγω το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο laptop μεχρι που αγόρασα καινούργια.
iceman79 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 sto kanei me thn mpriza me thn mpataria h kai ta 2? apo 8ermokrasies pos paei. to anemisthraki tou to akous, vgazei xliaro h kafto aera?
illest Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Nαι το κάνει και με την τροφοδοσία. Όσο για θερμοκρασία το ανεμιστηράκι λειτουργεί και έφαγα σκάλωμα και το είχα στο δωμάτιο με το A/C 15 βαθμούς μήπως έφταιγε το γεγονός οτι έκανε τρελή ζέστη στο σπίτι... Το τρελό της υπόθεσης είναι ότι στα win δεν το κάνει όση ώρα και να μείνει On. Αυτό που σκέφτομαι πλέον είναι να έχει στα win "κάτι" που στο DOS ή στο BIOS δεν λειτουργεί. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο και έχω αρχίσει να απελπίζομαι
wizzyman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 to idio mou ekane kai mena kai exo to acer aspire 1520 ekline mono tou pano sto format kai prin auto....eixe arketi zesta sto domatio ...kai xoris ipervoles ekana to eksis pira ena anemistiraki kai to evala na xtipaei aera kato apo to laptop sinexia na to psixi kai etsi egine...mexri pou agorasa tin psuktra zalman kai elisa to provlima tis thermokrasias....exo paratirisi pantos oti otan kaneis format se acer laptop o diskos kai genika to laptop zestenete para poli ....
illest Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 θα το δοκιμάσω φίλε, τίγκα A/C και ανεμιστηράκι από κάτω
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 καθαρισε το ανεμιστριρακι πρωτα με ενα σπρευ αερα
illest Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν είναι θέμα ψύξης... A/C, βάση laptop & ανεμιστήρας πιστεύω ότι τα κάλυψα όλα, μίλησα και με το service της Acer και μου είπαν ότι δεν το έχουν ξανακούσει αυτό το πρόβλημα...
jobous Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μόλις έστειλα ένα email στην Ιταλία για τον ίδιο ακριβώς λόγο (Aspire 5024 και εγώ). Κάνω setup και μετά από λίγο κλείνει μόνος του. Πάντως πρέπει να είναι από την ζέστη.Καλά ο ζεστός καίει, όσο δεν πάει άλλο, αυγό φτιάχνεις πάνω. Αυτό έχω καταλάβει αφού όταν ξεκινάω να κάνω setup και είναι κρύος κρατάει παραπάνω από όταν έχει κάνει την διαδικασία 4-5 φορές. Πάντως δεν γίνεται δουλειά , πρέπει με κάποιο τρόπο να λυθεί. Δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Περιμένω απάντηση. Εχει κανείς τηλέφωνο για service (Ελλάδα ή το νούμερο που πυάρχει για το call service)??? Παλι καλά που έκανα επέκταση !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.