Προς το περιεχόμενο

19αρα ψάχνω

dub

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε μου τις γνώμες σας παιδιά.Ψάχνω για μια καλή 19αρα(ΟΧΙ παραπάνω) και ΟΧΙ wide. Τα λεφτά ΔΕΝ είναι πρόβλημα.

Η χρήση της είναι για εφαρμογές γραφείου (πολύ word και excel) και ιντερνετ.

ΔΕΝ παίζω καθόλου παιχνίδια, ΔΕΝ βλέπω ταινίες !!

(νομιζω είμαι πολύ συγκεκριμένος).

Αυτό με το response time πρέπει να με απασχολεί καθόλου για τη χρήση που θέλω?? Εννοώ τα 8ms είναι OK για μένα ???

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
ΔΕΝ παίζω καθόλου παιχνίδια, ΔΕΝ βλέπω ταινίες !!

Ξέχνα τα ms τότε... Ότι και να πάρεις θα είναι ΟΚ.

Στη θέση σου θα σύγκρινα:

-Ευκρίνεια

-Φωτεινότητα

-Απόδοση λευκού

και ΝΑΙ θα έπαιρνα Wide για office χρήση. Δεν είναι θέμα παιχνιδιών, ταινιών κλπ. Είναι ότι και τα μάτια σου Wide είναι ;)

Δημοσ.

Den katalabaino giati psaxneis protaseis tote. Oute games oute tainies ta lefta den einai problimam response time kai megalutero apo 8ms pali den uparxei problima. Xtupa mia Dell kai katharises

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Αυτό με το wide Θα το ξανασκεφτώ.

Με τα λεφτά εννοούσα πως για μένα είναι βασικό κριτήριο η ποιότητα κατασκευής και ξέρουμε ολοι πως αυτό κοστίζει.

Θα πάω από Δευτέρα να δώ αυτή τη Dell.

Δημοσ.

To mono pou tha skeftomoun stin thesi sou einai na agoraso 20.1 anti gia 19. Efoson douleueis poli office, me 20.1 mporeis na exeis mprosta sou duo fulla tautoxrona me. Tipota allo.

Min skotizese adikos me eukrinies fotinoties ktlp.

Δημοσ.

tha sou proteina mia NEC 19 i opoia exei xrono apokrisis sta 8 m/s,timi den thimamai akrivos gia na sou po,ego eimai upereuxaristimenos me tin sigkekrimeni,kai douleuo kai arketa sto office,skecou kala kai tin protasi tou Chinaski,me briskei simfono apolutos..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...