Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Airborne

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ειδα fps. Μα δεν μπόρεσα να παίξω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι. Το σύστημα ειναι : P4 3.2 , 1.25gb RAM , X1950GT. Ελεος δηλαδη :( Με το που μπαίνει στο game και είναι ετοιμο το αεροπλάνο να πετάξει τους αλεξιπτοτιστές κολλάει και σβήνει η οθόνη :( Τι μπορεί να παίζει ρε γαμώτο

Δημοσ.

Παιδιά ορίστε οι ρυθμισεις που έβαλα και κολλάει δεν παίζει. Drivers 7.9 , οθόνη στα 60hz DVI. Μήπως να βάλω analog ?

86552606hn7.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά το παιχνίδι δεν μου φαίνεται τόσο βαρύ. Σε 1280x1024 ολα high και είναι πολύ ελαφρύ, τρέχει νεράκι.

Ίσως το τροφοδοτικό σου να έχει το πρόβλημα.

Συνήθως τέτοια κολλήματα μέσα σε παιχνίδια οφείλονται σε προβληματα τάσης του τροφοδοτικού.

Δημοσ.

το κανει μονο στο συγκεκριμενο η σε ολα

εαν το κανει σε ολα τα παιχνιδια ( η γενικοτερα σε οτι ζηταει πολυ επεξεργαστικη ισχυς απο την vga) τοτε ειναι πολυ πιθανη η εξηγηση του frou-frou

Δημοσ.

δεν νομίζω να φταίει το τροφοδοτικό. Σήμερα το πήρα. heroichi wild 500watt. Το counter strike παίζει μια χαρά. Το commended criminals μια χαρά για 1 λεπτό που το έπαιξα. Το medal στο με το που παίζω κολάει. Καμιά λύση παιδιά ? Δεν κολάει απλώς. Σβήνει και η οθόνη. 500watt για όλο το σύστημα είναι. Να αλλάξω κάποιο βυσματάκι τροφοδοσίας ? παιδιά help

Δημοσ.

Δοκίμασε 3Dmark 2006 και κάνε διάφορα stress τέστ της Gpu με Benchmarks.

Aν ζορίζεται και κολλάει με restart πάει να πεί oτι φταίει το τροφοδοτικό φίλε.

Το counter strike και το commended criminals είναι πολύ ελαφριά για να ζορίσουν την κάρτα γραφικών σου.

Δημοσ.

οκ φίλος. Δηλαδή τι να φταίει. Να είναι ελλατωματικό ? Δεν θα λειτουργούσε αν είχε κάτι. Τέσπα. Αυριο θα το δοκιμάσω. :) Θα δοκιμάσω να συνδέσω βυσματάκι τροφοδοσίας μόνο του εκεί. Γιατι μερικά είναι διπλά. Ισως το χω σε διπλό μαζί με κάποια άλλη συσκευή ας πούμε

Δημοσ.

Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Η Χ1950GT έχει δύο βύσματα τροφοδοσίας πίσω. Πείτε μου ότι πρέπει να συνδέσω και στα 2 ρεύμα. Το ένα είχα μόνο γιατι νόμιζα ότι το υπάρχει άλλο αμα χαλάσει το 1ο. πείτε μου να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο

Δημοσ.

Δοκιμασα το παιχνιδακι.

Μεγαλη προοδος απο τα κλασσικα MOH.Το gameplay το τοποθετω αναμεσα σε CoD II και ΒΙΑ.Oμορφα γραφικα, ζορικο σχετικα ΑΙ.

Μεχρι στιγμης εχω βρει μερικα ενοχλητικα bugs, οπως πχ η στοχευση μεσα απο μπαλκονια, οπου η σφαιρα δεν περναει.

Για MOH καλο ειναι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Η Χ1950GT έχει δύο βύσματα τροφοδοσίας πίσω. Πείτε μου ότι πρέπει να συνδέσω και στα 2 ρεύμα. Το ένα είχα μόνο γιατι νόμιζα ότι το υπάρχει άλλο αμα χαλάσει το 1ο. πείτε μου να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο

profanws KAI ta 2...

Δημοσ.

ε; δεν νομιζω να βγει ποτε

(flame mode) δεν βγαινουν παιχνιδια στα mac γιατι ο χρηστης πρεπει να θαυμαζει την υπεροχη του κωδικα του λειτουργικου συστηματος(/flame mode)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...