sotoserres Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 opws se merika magazia pas oxi gia ti einai kala alla epeidi exeis kali parea etsi einai kai to game afto.. to paizeis gia tin fasi ( na skotwneis germanakia ) kai oxi gia to teleio apotelesma..
ThundeR_21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 to paixnidi einai gia ton loutso CoD 2, CoD 4 RuLez
frou-frou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 δεν διαφωνώ ότι ο όρος "σκουπίδι" είναι κάπως βαρύς για τον χαρακτηρισμό του... Ήμουν υπερβολικός... Αλλά δεν μπορώ να πώ ότι αξίζει και σαν παιχνίδι... Νομίζω ότι η άποψη περί fast food, είναι αυτή η οποία με εκφράζει... Υ.Γ. CTRL+I Έτσι μπράβο.
Exoskeletor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Pantos guys to multi eine arketa kalo, poly anotero apo to single. Otan skasei myth sta internet cafe tha tou rikso mia matia
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 To game einai mia xara...mallon ksexnate kati last moufes pou kukloforisan kai tha eprepe na ntreponte oi devs...px. You are empty. Ena MOH me kalutera graphs kai gameplay einai panta euxaristo....
mikeharitakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 re pedia...giati otan arxizw to game kai einai na kanw to 2o alma apo to aeroplano mou krasarei to game?leei oti leipei ena arxeio...kserei kaneis?
Voodooman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 To game einai mia xara...mallon ksexnate kati last moufes pou kukloforisan kai tha eprepe na ntreponte oi devs...px. You are empty. Ena MOH me kalutera graphs kai gameplay einai panta euxaristo.... Νομίζω ότι οι περισσότεροι αυτό λέμε. Δεν το συγκρίνουμε με τέτοιες φόλες, εννοείται πως είναι καλύτερο. Απλά, όταν έχουν κυκλοφορήσει τόσα καλά FPS, περιμένεις από την ΕΑ να προσφέρει κάτι καλό με αυτό το βαρύ όνομα. Δεν είναι κακό, είναι όμως μια αρπαχτή. Και το χειρότερο είναι ότι παίρνουν ένα ίδιο με τα προηγούμενα παιχνίδι, του προσθέτουν μία νέα λειτουργία-το άλμα- και στηρίζουν εκεί όλη την προώθησή του, λες και προσφέρουν κάτι συγκλονιστικό.
peterp@n^ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 to paixnidi ti requirements exei?? mou leei, your video card is not supported exw ati 9600
Exoskeletor Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2007 basika h seira 9xxx den exei ps3 pou xriazete to game k ta perisotera nea games giayto de sou pezei
S2Katana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2007 Pantos guys to multi eine arketa kalo, poly anotero apo to single. Otan skasei myth sta internet cafe tha tou rikso mia matia Λογικα θα εχει online συστημα με upgrades, οπως το COD.
planetman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Το παιχνίδι δεν υποστηρίζει refresh rates πάνω από 60Hz;
ellinas13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Re paidia emena me to poy paw na kanw egatastasi to game moy vgazei mple othones me kinezika sta windows xp pro sp2 greek poy exw akoma kai otan kataferw eggatastisw kai pataw na trexei to paixnidi pali vgainei i mple othoni. To dokimasa se 2 diaforetikoys ypologistes poy eixane kai oi dyo windows xp pro sp2 greek kai ekane kai stoys dyo akrivws to idio. Ti lete na ftaiei?
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες έχω πρόβλημα,αγόρασα σήμερα το παιχνίδι κ τ έβαλα πριν λίγο να τ εγκαταστήσω.Βγάζει την οθόνη να επιλέξω τί θέλω να κάνω,να διαλέξω γλώσσα,να βάλω τ serial number,κ μετά βγάλει τν ageiax εκεί τί πατήσω όχι τί πατήσω ναι...φορτώνει για λίγο..μετά τελειώνει,βγάζει για κλάσματα μια οθόνη dos(cmd),που προλαβαίνω να δώ στο τέλος της λέει unist...κ κλείνει...κ μετά τπτ...Το έκανα πάνω από 7 φορές τπτ...Δν έχω βρει τπτ μέσα στα φόρουμς της ea,ούτε στην λύση προβλημάτων.. Πάνω σ vista πάω να τ βάλω. Χώρο στον δίσκο έχω δόξα τν θεο να φαν κ οι κότες :q Σας παρακαλώ βοηθήστε εδώ τν κατάσταση,γιατί έχω ψιλονευριάσει με αυτό που κάνει..
Coma_Black Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι μου λέει πως τα Vista είναι το πρόβλημα φίλε xtrmsnpr. Γενικά σε θέματα εγκατάστασης τα Svista είναι για τα ανάθεμα. Προσπαθούσα να βάλω ένα απλό μικρό πρόγραμμα και νόμιζα πως είχα Windows 98 περασμένα μέσα..(Μην πω καλύτερα Millenium) ellinas13 δοκίμασε άλλο δισκάκι του παιχνιδιού, υπάρχει περίπτωση η δικιά σου κόπια να έχει πρόβλημα, αν το έχει φίλος σου ή αν μπορείς να το νοικιάσεις από βίντεο κλαμπ στα Seven το έχουν σίγουρα.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Κάτι μου λέει πως τα Vista είναι το πρόβλημα φίλε xtrmsnpr. Γενικά σε θέματα εγκατάστασης τα Svista είναι για τα ανάθεμα. Προσπαθούσα να βάλω ένα απλό μικρό πρόγραμμα και νόμιζα πως είχα Windows 98 περασμένα μέσα..(Μην πω καλύτερα Millenium) ellinas13 δοκίμασε άλλο δισκάκι του παιχνιδιού, υπάρχει περίπτωση η δικιά σου κόπια να έχει πρόβλημα, αν το έχει φίλος σου ή αν μπορείς να το νοικιάσεις από βίντεο κλαμπ στα Seven το έχουν σίγουρα. Από πίσω λέει όμως xp/vista δν μπορεί....Εδώ έχω βάλει bf2/prince of persia trilogy/splinter cell 4....που δν έγγραφε vista κ μπήκαν στο χαλαρό..Δν υπάρχει περίπτωση να είναι τπτ άλλο;;Ποποπο....:-(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.