Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Airborne

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yποκειμενικο σχολιο: απλα εμενα δε μου αρεσαν ποτε τα ΜΟΗ, ισως λογω του στυλ τους σε σχεση με αλλα fps.Κυριως στο mp mode τα επαιζα και αυτο ελλειψει ανταγωνισμου.

Το Airborne ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με τα προηγουμενα.Κακα τα ψεμματα, το cod ειναι το benchmark.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικά και όχι. Είναι απίστευτη μούφα αυτή η κάρτα.

Θα τα παίζεις σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και τα πιο πολλά εφφέ απενεργοποιημένα.

Δημοσ.
Φυσικά και όχι. Είναι απίστευτη μούφα αυτή η κάρτα.

Θα τα παίζεις σε πολύ χαμηλές αναλύσεις και τα πιο πολλά εφφέ απενεργοποιημένα.

έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο;

Δημοσ.
akoma kai na yphrxe (pou den nomizw na vghke gia mac) den prokeitai na sou elege kaneis apo to forum...apagoreuetai...

Συγνωμη,απαγορευεται να μου πουν αν εχει βγει το παιχνιδι για Mac?Δε ζητησα να μου δωσει κανενας link για torrent.:|

Δημοσ.

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

• Super Moderators
Δημοσ.
Συγνωμη,απαγορευεται να μου πουν αν εχει βγει το παιχνιδι για Mac?Δε ζητησα να μου δωσει κανενας link για torrent.:|

e otan mou rwtas an o 8eios ta paei kala h oxi me mac ti perimeneis na katalavw? upe8esa oti to psaxneis peiratiko...

ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

opa Captain Capslock grafe me mikra plz...

ti na sou pw...sto site vlepw oti einai gia PC Xbox360 kai apo noembrio gia PS3...

twra gia to an einai krima h oxi pou exeis ton Mac pisteuw pws h3eres oti den vgainoun kai polla games gia Macs...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...