Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Airborne

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το έχω δεί και εγώ αυτό που λές S2Katana!

Αστείο κανονικά...Έχεις βάλει antialising?Παρόλο που το ενεργοποιώ δεν το βλέπω να εφαρμόζεται...

Δε θυμαμαι, θα το κοιταξω κ θα σου πω.:)

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενα ακόμα αστείο είναι ότι κάποιες φορές κρύβομαι πίσω από κάτι για να αποφύγω την βροχή από σφαίρες και έρχεται στο ίδιο μέρος με μένα και ένας γερμανός χωρίς να κάνει τίποτα κάθεται εκεί που είμαι κι εγώ. :)

Δημοσ.

ontos kani kati tetia to game alla ta theorw bug (fantazome diorthononte eukola) h ai den einai kai toso gia ta mpaza. trexoun, kribonte, petane bomboules, apofeugoun bomboules! e daksi..kamia fora skalonoun kiola :P

Δημοσ.

Ναι τελικα αναθεωρω την αποψη μου για το ΑΙ.Μονο εχουν καλο στοχο, τιποτα αλλο.Δλδ αν σε δουνε, σε χτυπανε πολυ.

Πολυ σπαστικο ειναι οτι δεν περνανε οι σφαιρες μεσα απο τα φυλλα των δεντρων.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που μου την έδωσε στο AI και το είδα και σε review. Είναι να ανεβαίνεις στο καμπαναριό, να είναι ο άλλος κάτι χιλιόμετρα κάτω και μόλις βάλεις την διόπτρα πάνω του να κουνιέται, πάει πιο εκεί, σταματάει (τσιγάρο μόνο δεν κάνει), μόλις πας την διόπτρα πάνω του ξαναξεκινάει.

Nazi-sense tingling!

Δημοσ.

pantos to paixnidi na po thn alitheia to paixnidi einai apogohteysh..

Isos eimaste kalomathimenoi me to cod alla exei polla provlhmata..

P.X. proseksate tis germanikes xeirovomvides pos petagontai?? Opos kai na tis petakso piso mou erxontai!!

Kati sxetika kai me tis agglikes, oi opoies sto cod mexri mpasket paizeis :D alla einai apolyta logiko mia kai einai stroggyles..

Prospathisa na petakso mia agglikh na paei kolona-germano kai mou gyrise sthn mapa, eleos!!!

Pantos me thn eisodo tou cod sto paron, mallon tha mou leipsei o deyteros pagkosmios...

Δημοσ.

kanis den anafere oti oi oxtroi kai kamia fora oi simaxoi pernane apo mesa sou! san na min exeis maza ena prama. kai fisika otan pethanoun pali aniparktoi einai kai as fenenote sto mati. diladi kamia alilepidrasi..

eutixos pou exei diaskedastiki drasi!

Δημοσ.
Αυτό που μου την έδωσε στο AI και το είδα και σε review. Είναι να ανεβαίνεις στο καμπαναριό, να είναι ο άλλος κάτι χιλιόμετρα κάτω και μόλις βάλεις την διόπτρα πάνω του να κουνιέται, πάει πιο εκεί, σταματάει (τσιγάρο μόνο δεν κάνει), μόλις πας την διόπτρα πάνω του ξαναξεκινάει.

Nazi-sense tingling!

Nαιιιιιιι.Ελεος εντελως.

Λατρευω ομως το συστημα ''βελτιωσης'' των οπλων αναλογα με τις επιδοσεις σου στο παιχνιδι.Ειναι καλο που υπαρχει και στο sp mode, σε αντιθεση με αλλα games.

Δημοσ.
Λατρευω ομως το συστημα ''βελτιωσης'' των οπλων αναλογα με τις επιδοσεις σου στο παιχνιδι.Ειναι καλο που υπαρχει και στο sp mode, σε αντιθεση με αλλα games.

Καλο αλλα οχι καταπληκτικο.. Το ξεκινησα λιγο στο δυσκολο και στην πρωτη αποστολη τα ειχα τερματισει.. Αν εχεις παιξει λιγο φπς τοτε τα αναβαθμιζεις πολυ ευκολα...

Αληθεια ονλαιν εχει παιξει κανεις??

Δημοσ.
Καλο αλλα οχι καταπληκτικο.. Το ξεκινησα λιγο στο δυσκολο και στην πρωτη αποστολη τα ειχα τερματισει.. Αν εχεις παιξει λιγο φπς τοτε τα αναβαθμιζεις πολυ ευκολα...

Αληθεια ονλαιν εχει παιξει κανεις??

Kαλο υπο την εννοια οτι μεχρι στιγμης δεν το εχω συναντησει σε αλλα games στο sp mode.Πχ στο BTF, μονο online αν παιζεις σου δινει upgrades.

Αληθεια, υπαρχουν servers για μη αυθεντικα games?

Υ.Γ.Γιατι ειναι τοσο χαλια το sniper?Κριμα, επρεπε να εχει ενα button σαν το Cod, που σταθεροποιειται προσωρινα ο στοχος.

• Moderators
Δημοσ.
Υ.Γ.Γιατι ειναι τοσο χαλια το sniper?Κριμα, επρεπε να εχει ενα button σαν το Cod, που σταθεροποιειται προσωρινα ο στοχος.

Δεν το δοκίμασα (πρόλαβα να το σβήσω), αλλά το jump είναι για το κράτημα της αναπνοής όπως διάβασα.

Δημοσ.

Αληθεια, υπαρχουν servers για μη αυθεντικα games?

yparxi to HAMACHI pou stini ena virtual diktiaki ksegelontas ta game oste na paizoun san LAN alla meso internet! diladi mazeuomaste ooolo to insomnia kai ksekiname to parti ! tifla na exoun oi idiotikoi servers :P

Δημοσ.
Δεν το δοκίμασα (πρόλαβα να το σβήσω), αλλά το jump είναι για το κράτημα της αναπνοής όπως διάβασα.

Οκ σε ευχαριστω!Πλακα πλακα, πρωτη φορα παιχνιδι της σειρας ΜΟΗ μενει στο pc μου για πανω απο 1 24ωρο.:mrgreen:

@activex σωστα, το ειχα ξεχασει αυτο.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...