Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Airborne

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To paixnidi sthn arxh mou fanhke kalo..

San classic paikths tou cod2 eixa ameses sygriseis..

O.k. ta grafika einai h mera me thn nyxta... Exei kapoia kala kainourgeia stoixeia kai to gameplay einai sxetika kalo..

AI arketa metrio, se arketes periptoseis pernousan apo dipla mou & mono pou den me xairetousan..

Alla re paidia 7.5 gb gia 1 single player oute 5 oron?? Mas doyleyoun?? Teleiose to paixnidi kai den to pisteya..

Exei paiksei kaneis to multiplayer?? To na mpeis se server einai idia diadikasia me to cod2??

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω πιστευω ειναι θεμα drivers της καρτα γραφικων σου.Αν ομως εχεις κανει o/c τοτε το πραμα αλλαζει

Δεν εχω κανει O/C.Η καρτα γραφικων ειναι η X1950 Pro 512mb της Sapphire.Αν ηταν καρτα γραφικων το θεμα,δε θα επαιζε καν το παιχνιδι.Δεν γινεται ρε γμτ να το παιζει φιλος με Pentium 4 στα 3Ghz και 7600GS και να μη μου παιζει εμενα...Κατεβασα new drivers,και ξανακανω setup το παιχνιδι μηπως δεν εκατσε κατι καλα,κι επιστρεφω με νεα!

Edit:Εβαλα τους τελευταιους drivers απο το site της Αti και τωρα μολις μπει στο autorun restart κανει!Ελεοςςς

Δημοσ.

καλα ολα ρε παιδια αλλα το συστημα του save ειναι απλα απαραδεκτο κατα την γνωμη μου για fps και κατι ακομη εχει δοκιμαση κανεις να σταματησει το παιχνιδει στην μεση καποιας αποστολης οταν εχει κανει autosave δεν θυμαμε πως το λεει ακριβως αλλα οτα ξανα ξεκινησεις αρχιζει απο την αρχη συμβαινει και σε εσας

Δημοσ.

P270 nai miazi ligo akiro to sistima save alla an proseksis parolo pou ksekinas apo tin arxi an exeis teliosi kapia ypoapostoli tin KRATAEI. diladi mono geografika ksekinas apo tin arxi...

Δημοσ.

θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι και θα δω γιατι αφου τελειωσα το πρωτο campaing και συνεχισα στο δευτερο καπου εχασα και ενω ειχα δει οτι σε καποιο σημειο ειχε κανει autosave οταν του ειπα να συνεχισει με εριχνε παλι απο το αεροπλανο δηλαδη στην αρχη επλιζω να ειναι οπως τα λες γιατι αλλοιως μαλλον θα ειναι για τα μπαζα και φυσικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν συνεχισαν τον αρκετα καλο τροπο για save που ειχαν τα προηγουμενα μεχρι και το ghost recon πηγε προς αυτη την την λυση ενω η eagames γυρισε στην λυση που εχουν η κονσολες

Δημοσ.

ακριβως οπως τα λες ειναι για save και αυτο σε κανει να βαριεσε οπως βαρεθηκαν και στην eagames να το προσαρμοσουν στα δεδομενα του pc και το αφησαν στο στυλ τις κονσολας

Δημοσ.
καλα ολα ρε παιδια αλλα το συστημα του save ειναι απλα απαραδεκτο κατα την γνωμη μου για fps και κατι ακομη εχει δοκιμαση κανεις να σταματησει το παιχνιδει στην μεση καποιας αποστολης οταν εχει κανει autosave δεν θυμαμε πως το λεει ακριβως αλλα οτα ξανα ξεκινησεις αρχιζει απο την αρχη συμβαινει και σε εσας

Eιναι εντελως ηλιθιο το συστημα αυτο...Και επισης απεχουν χρονικα πολυ τα checkpoints.Δεν μπορει να σκοτωνεις 50 Γερμανους, να σε ''τρωει'' ο 51ος και να ξεκινας απο την αρχη.:evil:

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και τόσο τραγικά με τα saves, αφού όσες αποστολές έχεις τελειώσει δεν τις ξαναπαίζεις, απλός σε ρίχνει πάλι με το αλεξίπτωτο και πέφτεις εκεί που θέλεις, αυτό είναι και το πιο σωστό, αλεξιπτωτιστής είσαι δεν είσαι πεζικάριος.:)

Δημοσ.

Κοιταξτε ενα χαζο bug που εχω μια στις τοσες!

MOHA.jpg

Η πλακα ειναι οτι μετα απο 2'' εκσφενδονιζεται ο dead German σαν σφαιρα!Αχαχαχα

Δημοσ.

Το έχω δεί και εγώ αυτό που λές S2Katana!

Αστείο κανονικά...Έχεις βάλει antialising?Παρόλο που το ενεργοποιώ δεν το βλέπω να εφαρμόζεται...

Δημοσ.

καλημερα

για τα save τελικα ισχυει οτι εχει γραψει ο φιλος andreas δεν ειναι οσο τρελο πιστευα αλλα και παλι μπορουσε να ειναι και καλυτερο κανοντας manual save οπως σε αλλα η περιορισμενα και με autosave οπως στο ghost recon

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...